2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

inşallah sıkıntı yaşamassın canım amin inşallah güzel geçsin hamileliğimiz
bende insülin direnci, gizli şeker ve hipotroidi çıktı. o yüzden ocak ayından beri endokrine gidiorum düzenli olarak. onlar da dietisyene yönlendiriolar. her türlü şekeri kesti. taze sıkılmış meyve suyu dahil. günde iki meyve var. onun haricinde şekerli bişi yok. karbonhidrat da önemli. patates, prinç, ekmeğe dikkat etmek gerekiyor. gebelik şekeri herkeste çıkabilior insülin direnci olanlarda daha büyük ihtimal. o yüzden endokrine de görün derim. tedbiri elden bırakmamak lazım.

mesela benim tsh normal düzeyde olmasına rağmen doktorum endokrine tedbiren yolladı. tiroid bezlerim küçükmüş yavaş çalışıormuş muhtemlen ömür boyu ilaç kullancam onun için. gebelikte de iki katına çıkardılar. 2 olan değerim 7 olmuştu gebeliğin başnda

Merhaba seyda ben pgd yaptirdim . Kesinlikle doktorun onerdiyse yaptir daha stresli bir surec normal tup bebege gore ama yaptirmani tavsiye ederim.
Merhaba bugün 7 embriyo pgd ye gitti.birde donduracaklar.nasipten bir dahaki ay verecekler. Senin kaç embriyo gitti.seninde donduruldumu?suan kaç aylık hamilesin?

Cipsoni canim disardan ben bisey yemeye korkuyorum guvenemiyorum sen ne yiyosun öyle merak ettim :))

Merhaba bugün 7 embriyom pgd ye gitti.yarın sonuç belli olacak. Birde embriyo donduracaklar kısmetse birdaha ki ay transfer edecek.

Canim bi soru daha sorucam ama kusura bakma çok oldum. Karından ultrason lami aldı kalp atisini
Uff ya benim kese görmek için vajinal baktığında ertesi gün kahverengi akintim oldu ondan korkuyorum.karindan alınması mümkün değilmi acaba.bide ben artık tüp doktorum a gitmicem kese görmeyle bitti onun muayenesi.napicam ben

bende bugün gittim 25 şubatta 5. gün transfferi yapıldı. bugün üstten baktı kalp atışı gözükmedi ayın 31 de tekrar gidecem. aynı zamansa üstten gözükmüyor.

bende bugün gittim 25 şubatta 5. gün transfferi yapıldı. bugün üstten baktı kalp atışı gözükmedi ayın 31 de tekrar gidecem. aynı zamansa üstten gözükmüyor.
Yirmidört Şubat transferin canım. Ama dokuzuncu gün değerim 218 di. Onla alakali karında duyulurmu bilmiyorum.insallah duyulur.

iyi canım çok sevindim...

Merhaba bugün 7 embriyom pgd ye gitti.yarın sonuç belli olacak. Birde embriyo donduracaklar kısmetse birdaha ki ay transfer edecek.
hadi gözün aydın hayırlı sağlıklı haberlerin olsun canım....biran önce inşallah bebeklerine sağlıkla kavuş...:))

korkma canım zaten dr lar alttan bakarken çpk kısa tutuyorlar ve iyi şuan için alttan görülüyor ilerleyen zaman da zaten üstten bakılacak..kahve rengi akıntı normal embriyo yerleşmesinden sıkıntı yapma..takiplerin için araştır iyi bir dr git yada tüp dr sor kimi tavsiye ediyor...

canım normal takip yapacak doktor karından bakar genelde. bakılmasını istemiorsan da istemiorum de. sadece bazı şeyleri öğrenmek için bir hafta daha beklersin. karından duyulması 10. haftayı buluor. içine sinmiyorsa bekle. ama dediğim gibi normal kadın doğumcu karından bakar zaten

Cok iyiyim korkuyodum cok bi gordum bugun dunyalar benim oldu.yarinda sen gorceksin allahin izniyle insallah.sen nasilsin canim
senin adına çok sevindim canım yarın için çok heyecanlıyız..inşallah estrafom u bırakabilirsin artık der..artık kullanmak istemiyorum..haaa buarada oturrurken çok canım acıyordu oturmya korkuyordum aklıma hep sen geldin..:))

Oglenmi gitceksin tatlim.demi ya su ilaclar bi bitse ne guzel olacak.benim kalcamin kemikleri oyle bi sizliyorki oralara vurdu artik agrisi dokunamiyorum.ay benim kalcaciklar iptall:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…