amin canım. en kısa zamanda darısı senin de başına olsun. biz kalp atışını inşallah duyacağız yarın. yarına kadar aslında kesin değil gebeliğimAnladm olsn hamilesiniz ya sukurler olsn darisi bizlere
Insallah duyarsiniz kalp atislarinizamin canım. en kısa zamanda darısı senin de başına olsun. biz kalp atışını inşallah duyacağız yarın. yarına kadar aslında kesin değil gebeliğim
Canim bende yarın kalp atışı için gidicem inşallah. Senin transfer tarihin neydi acabaamin canım. en kısa zamanda darısı senin de başına olsun. biz kalp atışını inşallah duyacağız yarın. yarına kadar aslında kesin değil gebeliğim
canım bugün bende gittim haftaya perşembe çağırdı kalp atışı için.ayy canım benim ne güzell. o zaman biz de yarın sadece görürüz duyamayız kalp atışını. gerçi abdominal baktırmışsın belki de ondan mıdır.
Ne gicik hastaneymis canm hangi hastanede yaptrdjn ?tek embriyo transfer edilmişti tüm ısrarıımıza rağmen. bir de opu sonrası ohss olmuştum. transfer günü çok ağrım vardı. zaten kasıklarımda baskı ve ağrı varken bir de idrara sıkışık olarak bir buçuk saat beklettiler doktor ameliyattan gelecekti... sedyeye tek başıma uzanamadım bile. aşılamada hiçbir şey hissetmediğim halde transferde baya canım acıdı. doktor kendini çok kasıyorsun böyle yapamam falan dedi...
normalde sedyeyle odaya getirip iki saat yatırıyorlar diye biliordum. aşılamada bile 15dk yatmıştım. ama hastane politikasını değiştirmiş. beni transferin hemen ardından kaldırdılar yürüyerek tuvalete yolladılar ordan da yürüyerek odama... sonra üzerimi giyindim biraz uzanacaktım hemşire geldi yatmayın hareket edin aksine dedi. çıktık sonra hastaneden.
tüm bunlar üst üste gelince kesin tutmayacak dedim. sonra transferin ertesi günü ohss ağrıları geçti. ama transferin 6. günü ağrılar yeniden başladı. 9.gün aradım hastaneyi. hemen gelin doktor muayene etmek istior dedi. eşim eve geldiğinde ağlıordum hem tutmadı diye hem ağrılarımdan. sonra gittik doktor muayene etti. transfer sonrası ohss genelde gebelik yüzünden olur büyük ihtimal gebesin dedi. bugünden ver kanını çıkar dedi. bir saat sonra hamile olduğumu öğrendim.
yani transfer gününden itibaren ağlayıp olmadı demedim. başlarda çok düşünmüyordum ne olumlu ne olumsuz. hiç belirti de olmayınca... ama tahlil günü yaklaştıkça insan kafayı yiyor. hem sabırsızlanıyor bir an önce tahlil yaptırmak için hem de ya olmamışsa diye ayakları geri geri gidiyor insanın
Canım çok şükür gözün aydinKizlaaarrr geldim doktordan ikisininde kalp atislarini duyduuuumm :)))
Cok şükür gayet iyiler dedi iki hafta sonra tekrar cagirdi.
Hafif kan pihtisi varmis 12 . Haftaya kadar gecer jele devam agir is yapma dedi ama iyiler cok sukur
Nasıl gördün aycaKizlar teyzeleri bebisi gordumm bennnn :)))))
Igne vurdurdugum yere ilac yazdirmaya gittim zten muayne parasi veriyorum ya biliyosun merak ediyodum d.r dedim karindan bakabilirmiyiz tabiki bakarim dedi ve gordum teyzesi.haftaya zaten gidicem ya randevum var 1dakka bile tutmadi atiyo kalbi dedi kese atiyodu ama karindan bakildi ya duyulmadi :)))))Nasıl gördün ayca
Ayni sorun. Bende boyle değildim simdi.sadece yemek düşünüyorum kizceKızceler benim bu pis boğazım ne olcak böyle hep dişardan söylıyorum dişardan zaten çok severdim böyle olunca eşim de yavrusuna yarayacağına düşünerek bişey demiyor ben napcam nasıl boğazıma sahip çıkacağım
Geçmiş olsun bize o zaman ne etcez peki yememem lazım kızceler sizin özel sağlık sigortanız var mı onu araştırdım doğumu da kapsayan ama 1 yıl önce yaptırmak lazımmış benim sigortam var da doğumlarda çok pahalı sezeryan yaparım muhtemelenAyni sorun. Bende boyle değildim simdi.sadece yemek düşünüyorum kizce
Canim inşallah hayırlısı ile tutar bende Kayseri'de acı badem de Turgut hoca yaptı güzel haberlerini bekliyorum[/QUOTE]"anking, post: 45722616, member: 648964"]Kizlarr ben de persembe transfer oldum.hamis anneler hayirlisiyla yavrularinizi kucaginiza alirsiniz insallah. Transfere giderken meryem suresi ve yadin suresini okudum insallah rabbim bana da anne olmayi nasip eder. Geldikten ertesi gun basladim aglamaya tutmadi hissediyorum diye.. hamile.anneler ne olursnz bana da dua edin olur mu ben de araniza hamile anne adayi olarak katilayim. Bu arada ismim merve esimde morfoloji sifirdi kayseri acibademde yaptirdik.
Ama tabi seninki abdominal. Ben tüp bebek doktoruma gitcem yarın. Transvajinal bakılacakcanım bugün bende gittim haftaya perşembe çağırdı kalp atışı için.
Aslında transfer günü beklemem dışında hastaneden kaynaklanan bir sorun yok. Adana başkent üni hastanesinde yaptırdım. Ama işte o psikoloji...Ne gicik hastaneymis canm hangi hastanede yaptrdjn ?
Canim bi soru daha sorucam ama kusura bakma çok oldum. Karından ultrason lami aldı kalp atisini27 şubat. 5. Gün blasttı
bende aynıyım cipsoni m ya napcaz böyle ben 100 den aşağı girmicem doğuma bu gidişle bende kolestrol var şeker var dr da tut şu boğazını bebeğini düşün dio yiyorum yerken sorun yok yedikten sonra içim içimi yiyo vay ben nettim diyeKızceler benim bu pis boğazım ne olcak böyle hep dişardan söylıyorum dişardan zaten çok severdim böyle olunca eşim de yavrusuna yarayacağına düşünerek bişey demiyor ben napcam nasıl boğazıma sahip çıkacağım
Ben de öyle yedikten sonra ki pişmanlık fena ben aile hekimliğinde gebelik kartı çıkartcam o sırada bana test yapacaklarını söylediler bende de insülin direnci vardı bakalım inşallah sıkıntı yaşamayız sağlıklı gebelik geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızbende aynıyım cipsoni m ya napcaz böyle ben 100 den aşağı girmicem doğuma bu gidişle bende kolestrol var şeker var dr da tut şu boğazını bebeğini düşün dio yiyorum yerken sorun yok yedikten sonra içim içimi yiyo vay ben nettim diye
inşallah sıkıntı yaşamassın canım amin inşallah güzel geçsin hamileliğimizBen de öyle yedikten sonra ki pişmanlık fena ben aile hekimliğinde gebelik kartı çıkartcam o sırada bana test yapacaklarını söylediler bende de insülin direnci vardı bakalım inşallah sıkıntı yaşamayız sağlıklı gebelik geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
canım ne demek sor tabi de yarın gideceğiz henüz bakılmadı :) karından olmayacak diye biliyorum. erken karın içinCanim bi soru daha sorucam ama kusura bakma çok oldum. Karından ultrason lami aldı kalp atisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?