2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

amin canım. en kısa zamanda darısı senin de başına olsun. biz kalp atışını inşallah duyacağız yarın. yarına kadar aslında kesin değil gebeliğim
Canim bende yarın kalp atışı için gidicem inşallah. Senin transfer tarihin neydi acaba

Ne gicik hastaneymis canm hangi hastanede yaptrdjn ?

Kizlaaarrr geldim doktordan ikisininde kalp atislarini duyduuuumm :)))
Cok şükür gayet iyiler dedi iki hafta sonra tekrar cagirdi.
Hafif kan pihtisi varmis 12 . Haftaya kadar gecer jele devam agir is yapma dedi ama iyiler cok sukur
Canım çok şükür gözün aydin

Kızceler benim bu pis boğazım ne olcak böyle hep dişardan söylıyorum dişardan zaten çok severdim böyle olunca eşim de yavrusuna yarayacağına düşünerek bişey demiyor ben napcam nasıl boğazıma sahip çıkacağım

Nasıl gördün ayca
Igne vurdurdugum yere ilac yazdirmaya gittim zten muayne parasi veriyorum ya biliyosun merak ediyodum d.r dedim karindan bakabilirmiyiz tabiki bakarim dedi ve gordum teyzesi.haftaya zaten gidicem ya randevum var 1dakka bile tutmadi atiyo kalbi dedi kese atiyodu ama karindan bakildi ya duyulmadi :)))))

Ayni sorun. Bende boyle değildim simdi.sadece yemek düşünüyorum kizce

Ayni sorun. Bende boyle değildim simdi.sadece yemek düşünüyorum kizce
Geçmiş olsun bize o zaman ne etcez peki yememem lazım kızceler sizin özel sağlık sigortanız var mı onu araştırdım doğumu da kapsayan ama 1 yıl önce yaptırmak lazımmış benim sigortam var da doğumlarda çok pahalı sezeryan yaparım muhtemelen

Canim inşallah hayırlısı ile tutar bende Kayseri'de acı badem de Turgut hoca yaptı güzel haberlerini bekliyorum[/QUOTE]
Insallah canm bu ay bu foruma hamileyimmmm yazarim sonra da doguma kadar birlikte gun sayariz

bende aynıyım cipsoni m ya napcaz böyle ben 100 den aşağı girmicem doğuma bu gidişle bende kolestrol var şeker var dr da tut şu boğazını bebeğini düşün dio yiyorum yerken sorun yok yedikten sonra içim içimi yiyo vay ben nettim diye

Ben de öyle yedikten sonra ki pişmanlık fena ben aile hekimliğinde gebelik kartı çıkartcam o sırada bana test yapacaklarını söylediler bende de insülin direnci vardı bakalım inşallah sıkıntı yaşamayız sağlıklı gebelik geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

inşallah sıkıntı yaşamassın canım amin inşallah güzel geçsin hamileliğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…