Canım çoğu kişide oluor. Arkadaşıma böyle dendiği halde uçağa binip adanaya gelmişti burda kontrole birlikte gittik geçmiş mi diye. Hiç kanaması da olmamıştı sonra görülmedi. Doktorun dediği gibi dinlen, ilaçlarına devam et. İstersen tüp bebek doktoruna telefonla ulaşıp danış ilaç konusunu belki daha yakın tarihte çağırır o da bilgiis olursa. Dinlenmeni ihmal etme senin de sürecin bi parçası olarak geçer gider eminimMrb güzeller bende supriz Dr ziyareti yaptım bugün malum dr arıyorum evime yakın bi deneme yapayım gideyim dedim boş vakit bulmuşken ama biraz moralin bozuldu ustten baktı kalbi atıyor çok sukur 8+3 ölçtü ve rahmin arkasında kanama var dedi bu hafta ilaclarimi birakmami söylemişti kendi Dr um ama bu Dr tedbir amaçlı bırakmanı tavsiye etmem kanama alanı kaybolana kadar dedi bu hafta dinlen ayakta kalma dedi haftaya da tüp Dr uma gidicem o ne diyecek bakalım sizler atlatmıştiniz bu durumu ne tavsiye edersiniz bana çok korktum_tangled_ A ayca 28
ayyyy çok şkür gözün aydınnn. ben de akşamı bekliyorum sabırsızlıkla inşallah güzel haberlerle gelirim ben de.Kizlar bebis iyi mansallah 2bucuk santim olmus herseyi guzel dedi cok sukur binlerce kez sukurler olsun
Hadi hayırlı olsun tatlım güzel haberlerin artarak devam etsin inşallahTransferden Ciktim kizlar altima yapmak uzereyim :)
Çok şükür canım sevindim iğneleri sordun mu cinsiyet belli mi.sağlıkla güzel haberlerin devam etsin cnmKizlar bebis iyi mansallah 2bucuk santim olmus herseyi guzel dedi cok sukur binlerce kez sukurler olsun
Çok şükür canım sevindimKizlar bebis iyi mansallah 2bucuk santim olmus herseyi guzel dedi cok sukur binlerce kez sukurler olsun
Mrb güzeller bende supriz Dr ziyareti yaptım bugün malum dr arıyorum evime yakın bi deneme yapayım gideyim dedim boş vakit bulmuşken ama biraz moralin bozuldu ustten baktı kalbi atıyor çok sukur 8+3 ölçtü ve rahmin arkasında kanama var dedi bu hafta ilaclarimi birakmami söylemişti kendi Dr um ama bu Dr tedbir amaçlı bırakmanı tavsiye etmem kanama alanı kaybolana kadar dedi bu hafta dinlen ayakta kalma dedi haftaya da tüp Dr uma gidicem o ne diyecek bakalım sizler atlatmıştiniz bu durumu ne tavsiye edersiniz bana çok korktum_tangled_ A ayca 28
Tatlı.bana hemen protestan 50mg iğneye başlanıldı temizlenene kadar bide estrafome kullanıldı diğerleri kesilmişti merak.etme sana iğne baslanilmadi miMrb güzeller bende supriz Dr ziyareti yaptım bugün malum dr arıyorum evime yakın bi deneme yapayım gideyim dedim boş vakit bulmuşken ama biraz moralin bozuldu ustten baktı kalbi atıyor çok sukur 8+3 ölçtü ve rahmin arkasında kanama var dedi bu hafta ilaclarimi birakmami söylemişti kendi Dr um ama bu Dr tedbir amaçlı bırakmanı tavsiye etmem kanama alanı kaybolana kadar dedi bu hafta dinlen ayakta kalma dedi haftaya da tüp Dr uma gidicem o ne diyecek bakalım sizler atlatmıştiniz bu durumu ne tavsiye edersiniz bana çok korktum_tangled_ A ayca 28
Canim benimde son kontrolumde gördü agir kaldirma cok yorulma jele devam et dedi. Korkma kendiliğinden dagilip geciyomus 12. Haftaya kadar. Öyle dedi doktorumMrb güzeller bende supriz Dr ziyareti yaptım bugün malum dr arıyorum evime yakın bi deneme yapayım gideyim dedim boş vakit bulmuşken ama biraz moralin bozuldu ustten baktı kalbi atıyor çok sukur 8+3 ölçtü ve rahmin arkasında kanama var dedi bu hafta ilaclarimi birakmami söylemişti kendi Dr um ama bu Dr tedbir amaçlı bırakmanı tavsiye etmem kanama alanı kaybolana kadar dedi bu hafta dinlen ayakta kalma dedi haftaya da tüp Dr uma gidicem o ne diyecek bakalım sizler atlatmıştiniz bu durumu ne tavsiye edersiniz bana çok korktum_tangled_ A ayca 28
Masaallah ona :)) cok şükür canim cok güzel cok sevindim.Kizlar bebis iyi mansallah 2bucuk santim olmus herseyi guzel dedi cok sukur binlerce kez sukurler olsun
Maşallah büyümüş o annesiKizlar bebis iyi mansallah 2bucuk santim olmus herseyi guzel dedi cok sukur binlerce kez sukurler olsun
gözün aydın canım. çok sevindim tam kaç haftalıkKizlar bebis iyi mansallah 2bucuk santim olmus herseyi guzel dedi cok sukur binlerce kez sukurler olsun
Insallah canim beniimHadi hayırlı olsun tatlım güzel haberlerin artarak devam etsin inşallah
Kizcem yanlış gitmis malum cepten yazincaCipso kaizen okuyorsun değil mi?arkadaşlar seni soruyor foruma gel katil artik...:))
Evet ellerini ayaklarini gordum kafasi egikti eli agzindaydi 9 hafta 2 gunluk cok guzekadi.saglikla ilerleyelim insallahOoy canım çok şükür. Görüntü bebişe benzemeye başlamış mı artık nasıldı? Merakla o haftaların gelmesini beklioruz
Onumuzdeki ayin 29 da randevum ellerini ayaklarini gorduk eli agzindaydi :)))hersey guzel ilerlemis dedi.igneyi gun asiri 1 hafta.2nci hafta 3 gunde 1 bir vurulcam 1 hafta sonra kescem.estrofem 2gun sabah ikitane birden 5gun 1tane sonra kesilcek.digerleri folibol aspirin devam.jel muayneye gidene kadar devam.randevumda ikili tarama testi yapilcak annem inusulin kullandigi icin risaj altindaymisim seker yuklemesini erken yapcakmis bana. TatlimAyca neredesin muayeneyi tam anlat iğneyi biraktin mi diğer kontrol ne zaman?????
Sagol canim benim seninde guzel haberlerini alalim insallahayyyy çok şkür gözün aydınnn. ben de akşamı bekliyorum sabırsızlıkla inşallah güzel haberlerle gelirim ben de.
Sagol canim benim 9 hafta 2gunluk.saglikla ilerleyelim insallahgözün aydın canım. çok sevindim tam kaç haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?