2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canım çoğu kişide oluor. Arkadaşıma böyle dendiği halde uçağa binip adanaya gelmişti burda kontrole birlikte gittik geçmiş mi diye. Hiç kanaması da olmamıştı sonra görülmedi. Doktorun dediği gibi dinlen, ilaçlarına devam et. İstersen tüp bebek doktoruna telefonla ulaşıp danış ilaç konusunu belki daha yakın tarihte çağırır o da bilgiis olursa. Dinlenmeni ihmal etme senin de sürecin bi parçası olarak geçer gider eminim

Kizlar bebis iyi mansallah 2bucuk santim olmus herseyi guzel dedi cok sukur binlerce kez sukurler olsun
Çok şükür canım sevindim
Tatlı.bana hemen protestan 50mg iğneye başlanıldı temizlenene kadar bide estrafome kullanıldı diğerleri kesilmişti merak.etme sana iğne baslanilmadi mi

Canim benimde son kontrolumde gördü agir kaldirma cok yorulma jele devam et dedi. Korkma kendiliğinden dagilip geciyomus 12. Haftaya kadar. Öyle dedi doktorum

Ayca neredesin muayeneyi tam anlat iğneyi biraktin mi diğer kontrol ne zaman?????
Onumuzdeki ayin 29 da randevum ellerini ayaklarini gorduk eli agzindaydi :)))hersey guzel ilerlemis dedi.igneyi gun asiri 1 hafta.2nci hafta 3 gunde 1 bir vurulcam 1 hafta sonra kescem.estrofem 2gun sabah ikitane birden 5gun 1tane sonra kesilcek.digerleri folibol aspirin devam.jel muayneye gidene kadar devam.randevumda ikili tarama testi yapilcak annem inusulin kullandigi icin risaj altindaymisim seker yuklemesini erken yapcakmis bana. Tatlim

Hayırlı akşamlar bi sıkıntı yok çok şükür nazarım değmesin diye formda yer almıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…