ayçacığım eşin ne yaptı? ayyyy negüzel doğumuda sağlıkla atlatmaya inş...:))Evet buyumus teyzeleri ayy cok guzeldi
Bana d.r catlak kremi verdi minik bundan kullanmaya basla dedi catlaklar icin dedi.tatlim kilonu cok takma bebisle sen iyi ol gerisi onemli degil canimin ici verirsin dogumdan sonra kilolarikızçem ne nazarı hepimizin duası tek yükseliyor birleşiyor mevlamın katına giderken senle başladık hep beraber sağlıkla tamamlayacağız bak sıra da cinsiyetler var şekerim daha isimler..... elbiseler.... ben bugün yine çatlak için yağ aldım bu 3.cü haha eşime de diyetisyene gideceğim dedim o da tamam bence de git dedi..(
Ya benimde c. Karatay kafami karıştırıyo :)))Ne bilem tistim biraz annem normalde insulin kullanyo ya iki tarama testide yapilcakmis.amin canim saglikla ilerleyelim insallah
Cok heycanlandi gozleri doldu adamin heycandan sevincten rengi kacti yemek bile yemedi dusun:))))insallah canimayçacığım eşin ne yaptı? ayyyy negüzel doğumuda sağlıkla atlatmaya inş...:))
ayyy şekerli su içmek yerine iki dilim baklava yese idik yanı görevi görürdü.ben normalde baklavayı yemek niyetine yiyen bir insan olarak sonra spor salonundan çıkma ..:))Ben yaptırdım iki ay önce canım. Baya şekerli bir su yapıolar. Açken kan alıolar sonra o şekerli suyu içiosun ve iki saat boyunca bir şey yiyip içmiyorsun tuvalete gitmiorsun ve hareket etmiosun kalkmıosun yerinden. Sonra iki saat dolunca tekrar kan alıolar. Bana da iki hafta sonra açlık ve tokluk yapılcak. Şanslısın yakın zamanda yükleme yaptırdığın için şu an gdrek yok yüklemeye tekrar dedi endokrinci
evet canım ya onu ben de izledim bakalım haftaya benim dr ne diyecek haftaya çarşamba inşallah..Ya benimde c. Karatay kafami karıştırıyo :)))
O çok karşı ya bu şeker yüklemesine
Karsida seker varmi yokdu ogrenemeseler yardimcida olamiyolar allah korusun seker cok sakatmis hamilelikteYa benimde c. Karatay kafami karıştırıyo :)))
O çok karşı ya bu şeker yüklemesine
Bu kadar erken mi baslamak gerek kizlar catlak kremelerine ? Bende baslayayim o zamanBana d.r catlak kremi verdi minik bundan kullanmaya basla dedi catlaklar icin dedi.tatlim kilonu cok takma bebisle sen iyi ol gerisi onemli degil canimin ici verirsin dogumdan sonra kilolari
inşallah canım hangi kremi verdi senin dr ben geçen sormayı unutmuşum ya bu hafta soracağım şuan eczane de ne derlerse alıyorum..Bana d.r catlak kremi verdi minik bundan kullanmaya basla dedi catlaklar icin dedi.tatlim kilonu cok takma bebisle sen iyi ol gerisi onemli degil canimin ici verirsin dogumdan sonra kilolari
Bana verdi minik bundan al dedi goguslerine karnina kalcalarina bacaklarina sur dedi hergun.basla tatlim yagli cilt kuru cilt kadar cok catlak yapmiyomusBu kadar erken mi baslamak gerek kizlar catlak kremelerine ? Bende baslayayim o zaman
Ayyy tangled bu harika bi fikir :))))ayyy şekerli su içmek yerine iki dilim baklava yese idik yanı görevi görürdü.ben normalde baklavayı yemek niyetine yiyen bir insan olarak sonra spor salonundan çıkma ..:))
Elainee verdi tatliminşallah canım hangi kremi verdi senin dr ben geçen sormayı unutmuşum ya bu hafta soracağım şuan eczane de ne derlerse alıyorum..
tatlım ne yaptın muayenen nasıl geçti?hadi sağlıklı güzel haberler bekliyoruz inş..ayyyy çok şkür gözün aydınnn. ben de akşamı bekliyorum sabırsızlıkla inşallah güzel haberlerle gelirim ben de.
ben cidden benden de isterlerse ki büyük ihtimal isterler öyle diyeceğim...:))elimde baklava ile gideceğim...Ayyy tangled bu harika bi fikir :))))
Imza toplayip sağlık bakanligina sunalim bu oneriyi :))))
hemen yarın ben de...tatlımmm 9 ayda hepsi biter alalım..Elainee verdi tatlim
Bundan al istersen tatlim aynen:)))hemen yarın ben de...tatlımmm 9 ayda hepsi biter alalım..
ayyy şekerli suyu ben de içemem yaş pasta çayda kahvede şeker kullanmam sadece tatlı(baklava da)onun dışın da ben şeker yiyemem ki.?içilmez de o en iyisi tatlıyla gitmek..:))Kizlar seker yuklemesinde bal gibi su buyuk bardaklami verilio ben cikaririmki onu.bi oturarakmi bekliyosun
Kizlarr simdi geldim eve:) hersey yolunda cok sukur ohhhhh diyorum kalbi atiyo kucuk insan olmus yavrum cok sukur :) hareket bile etti cok heycanlandimtatlım ne yaptın muayenen nasıl geçti?hadi sağlıklı güzel haberler bekliyoruz inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?