2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bana d.r catlak kremi verdi minik bundan kullanmaya basla dedi catlaklar icin dedi.tatlim kilonu cok takma bebisle sen iyi ol gerisi onemli degil canimin ici verirsin dogumdan sonra kilolari

ayyy şekerli su içmek yerine iki dilim baklava yese idik yanı görevi görürdü.ben normalde baklavayı yemek niyetine yiyen bir insan olarak sonra spor salonundan çıkma ..:))

Bana d.r catlak kremi verdi minik bundan kullanmaya basla dedi catlaklar icin dedi.tatlim kilonu cok takma bebisle sen iyi ol gerisi onemli degil canimin ici verirsin dogumdan sonra kilolari
Bu kadar erken mi baslamak gerek kizlar catlak kremelerine ? Bende baslayayim o zaman

inşallah canım hangi kremi verdi senin dr ben geçen sormayı unutmuşum ya bu hafta soracağım şuan eczane de ne derlerse alıyorum..

Kizlar seker yuklemesinde bal gibi su buyuk bardaklami verilio ben cikaririmki onu.bi oturarakmi bekliyosun

Kizlar seker yuklemesinde bal gibi su buyuk bardaklami verilio ben cikaririmki onu.bi oturarakmi bekliyosun
ayyy şekerli suyu ben de içemem yaş pasta çayda kahvede şeker kullanmam sadece tatlı(baklava da)onun dışın da ben şeker yiyemem ki.?içilmez de o en iyisi tatlıyla gitmek..:))

tatlım ne yaptın muayenen nasıl geçti?hadi sağlıklı güzel haberler bekliyoruz inş..
Kizlarr simdi geldim eve:) hersey yolunda cok sukur ohhhhh diyorum kalbi atiyo kucuk insan olmus yavrum cok sukur :) hareket bile etti cok heycanlandim iki hafta snra tekrar gorecegiz insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…