2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

İyi canım sevindim az kaldı ignen de bitiyor sağlıkla inşallah canım masallahhh

Kizcem hoşgeldin sen nasılsın?tatlım ağrın sizin yoktur inş herkes seni merak etti...:))bak.yoklugun hemen.belli oldu:))
Valla bugün gün boyunca belim karnım ağrıdı dün bişeyim yoktu günü günüme uymuyor bugun hiç bişey yapmadım bulaşıklar bile duruyor bide iştahım yok canım bişey istemiyor istese yaptırcagım yada alacagım ama yok tık yok ama açım da

Evet ellerini ayaklarini gordum kafasi egikti eli agzindaydi 9 hafta 2 gunluk cok guzekadi.saglikla ilerleyelim insallah
Ayyy ne güzel böyle ayrıntılı görmek orda hareket ettigine şahit olmak hayırlısı ile kucagina da al canim :))

Hayırlı akşamlar bi sıkıntı yok çok şükür nazarım değmesin diye formda yer almıyordum
Cipsonicim o ne demek öyle hepimiz ayni sıkıntıyı yasadigimiz icin birbirimize hep duaciyiz degmez bizim nazarimiz gel sen kaybolma ortaliktan tatlım :))

Evet ellerini ayaklarini gordum kafasi egikti eli agzindaydi 9 hafta 2 gunluk cok guzekadi.saglikla ilerleyelim insallah
Yaaa yerim onu. Bi tuhaf oldum böyle eli ağzjndaydı diince :) maşallah nazar değmesin miniklerimize. O zaman iki hafta içinde belli olur cinsiyet erkekse. Ya bunu da anlamıorm erkekse belli oluosa belli olmadıysa kız olması gerekmez mi ahaha benim de tam 7. Hafta oldu bugün

kızçem aynı his ben de de var açım ama canım istemiyor ama neden kilom da hızla artıyor iki gündür ağrım var gece yatınca uyuyamıyorum sağlıkla tamamlayalım inşallahhh..

aynen tatlım ben de senin tanıya katılıyorum göstermiyorsa prensestir :))hadi maşallahhhh

Ve cok hareketli:))))bende cok sevincliyim hepimiz saglikla ilerleyelim ins.seker yuklemesi nasil yapiliyo bilen varmi
Ben yaptırdım iki ay önce canım. Baya şekerli bir su yapıolar. Açken kan alıolar sonra o şekerli suyu içiosun ve iki saat boyunca bir şey yiyip içmiyorsun tuvalete gitmiorsun ve hareket etmiosun kalkmıosun yerinden. Sonra iki saat dolunca tekrar kan alıolar. Bana da iki hafta sonra açlık ve tokluk yapılcak. Şanslısın yakın zamanda yükleme yaptırdığın için şu an gdrek yok yüklemeye tekrar dedi endokrinci

Onumuzdeki ay gittgmde gosterirse goruruz cinsiyetini heralde canim.valla cok tuhaf oldum ya ama canimda skldi seker yuklemesi yapcaklarmis bana risk altindaymisim(

Acmi gidicem ben ogun ben nasil icicem onu cikarirsam

Onumuzdeki ay gittgmde gosterirse goruruz cinsiyetini heralde canim.valla cok tuhaf oldum ya ama canimda skldi seker yuklemesi yapcaklarmis bana risk altindaymisim(
korkma tatlım hepimize yapılacak benim annemin de abime hamileliğin de şeker çıkmış.o risk hepimiz de var içini ferah tut Sğlıkla tamamlayacağız inşallah hepbirlikte hepimizin duası aynı hepimiz için..:))

Hayırlı akşamlar bi sıkıntı yok çok şükür nazarım değmesin diye formda yer almıyordum
kızçem ne nazarı hepimizin duası tek yükseliyor birleşiyor mevlamın katına giderken senle başladık hep beraber sağlıkla tamamlayacağız bak sıra da cinsiyetler var şekerim daha isimler..... elbiseler.... ben bugün yine çatlak için yağ aldım bu 3.cü haha eşime de diyetisyene gideceğim dedim o da tamam bence de git dedi..(

Ne bilem tistim biraz annem normalde insulin kullanyo ya iki tarama testide yapilcakmis.amin canim saglikla ilerleyelim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…