2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

hiç stres yapma tatlım yazıları okudu isen ben de hiç stres yoktu sen onları hisset onlara tutunma gücü ver olur Allahın izni ile ama dediğim gibi relax stres ters etki yapar mutlu ol onlarda olsun inşallah sen de güzel haberler verirsin cnm
Aminnnn canımm :KK19::KK19:

Çok sağol tatlım takipteyim sizi önce siz güzel haberleri verin bize sonra sıra bize gelsin :KK54:
İnşallah canım benim. Benim test günüm c.tesi. iki arkadaşın hamilelik haberi inanılmaz mutlu etti beni. İnşallah hepimiz burdan haber veririz hamile olduğumuzu: ) senin transferin nasıl oldu neler söyledi Hakan bey: )

Canm hayrli olsn bakn kızlar bize dua etmeyi unutmayn tm benm cumartesi dondurlms embryo transfer olcak inşallah tutar
Dualarim sizlerle canim herkezin bebiscikleri tutcak allahin izniyle[/QUOTE]
ınsallah sende guzel sonuclar alırsın aycacım. bende dondurulmus embrıyo transferı yaptıracagım ama amrt ayında adetımle gıdecegım. muayene sırasında ıns bırsey cıkmazda tedavıye baslayabılırım. tup bebek olayın da kılo cok onemlı mı yaa ben bıraz kılo aldımda 1,70 boyum 76 kılo oldum veremedımde zayıfamayıda beklemek ıstemedım :) :)

Dualarim sizlerle canim herkezin bebiscikleri tutcak allahin izniyle
ınsallah sende guzel sonuclar alırsın aycacım. bende dondurulmus embrıyo transferı yaptıracagım ama amrt ayında adetımle gıdecegım. muayene sırasında ıns bırsey cıkmazda tedavıye baslayabılırım. tup bebek olayın da kılo cok onemlı mı yaa ben bıraz kılo aldımda 1,70 boyum 76 kılo oldum veremedımde zayıfamayıda beklemek ıstemedım :) :)[/QUOTE]
tatlım kilolu değilsin marta kadar biraz daha dikkatet istiyorsan ama boyun uzun olduğu için sorun olmaz

amin canım inşallah doğumlar da peşpeşe olur inşallah
Insallah canim tuhaf demi ya ben sanirim soktayim.d.r gozumun icine bakti cok guzel bi sonuc var onumde dedi hamilesin dedi ben sok d.r iyimisin dedi ben deli gibi agliyom ama d.r olmicaginimi dusundun dedi kotuye hazirlamistim kendimi dedim daha buyuk bi yikim olmasin diye dedim d.r iyi yapmissin dedi ama hamilesin dedi kaldm ole ya hala soktayim sukurler olsun

Insallah canim tuhaf demi ya ben sanirim soktayim.d.r gozumun icine bakti cok guzel bi sonuc var onumde dedi hamilesin dedi ben sok d.r iyimisin dedi ben deli gibi agliyom ama d.r olmicaginimi dusundun dedi kotuye hazirlamistim kendimi dedim daha buyuk bi yikim olmasin diye dedim d.r iyi yapmissin dedi ama hamilesin dedi kaldm ole ya hala soktayim sukurler olsun
ben de dr hamilesi dedi ama ben hissetmiyorum birşey dedim hala öyle galiba şoktayım ne hissedeceğimi şaşırdım inşallah herşey çok güzel gider rüya gibi ya herşey çok hızlı ilerliyor :)

Back
X