Ne güzel ya 51 ben 58 oldum delireceğim ilaçlardan ötürü ben çok aldım ya(
Ayy 58 cokmu iyisin tatlim ya valla bak bende goreym o kiloyu ya valla kilolu degilsinNe güzel ya 51 ben 58 oldum delireceğim ilaçlardan ötürü ben çok aldım ya(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel ya 51 ben 58 oldum delireceğim ilaçlardan ötürü ben çok aldım ya(
Ayy 58 cokmu iyisin tatlim ya valla bak bende goreym o kiloyu ya valla kilolu degilsinNe güzel ya 51 ben 58 oldum delireceğim ilaçlardan ötürü ben çok aldım ya(
Sağolun test yapmıştım ama bugün hastalandim yarın gidicez insallahadet olamadıysan eğer önce gebelik testi yaptırıp sonra farlutal veya benzeri bir adet söktürücü tavsiye ediyor doktor. bana da beklemek istersen kendi kendine olmayı bekle istemiyorsan farlutal başla demişti. pazartesi doktorunu ara bu aşamada bitkiden medet umma sakın. ilacın ne doz içileceği belli kaç günde etki edeceği belli. bitkilerse belirsiz... etkileri de öyle
canım hayırlı olsun o zaman. umarım rahat bir süreç geçirir olumlu sonuç alırsın :)Sağolun test yapmıştım ama bugün hastalandim yarın gidicez insallah
puan ver her isme en çok sevdiğinden en aza sırala. anlamları da önemli. bir de ben çok fazla herkeste olan isimleri beğenmezdim ama sene 2016 değişik isim kalmadı koyacak :dNeden desinler tatlim kime ne gonlundeki neyse onu koyarsin.bende karar veremiyorum o isimlerden hangsini koysam die
Amin inşallah bu hafta içinde işlemler biter herhalde dimi siz tüp bebek mi yaptirdinizcanım hayırlı olsun o zaman. umarım rahat bir süreç geçirir olumlu sonuç alırsın :)
evet tüp bebekle gebeyiz burdaki arkadaşlarla :) ben bi sefer aşılama bir de tüp yaptım ikisinde de adetin 3. günü iğne başladık bir hafta sonra kontrole çağırdılar sonra 5 gün daha iğneye devam ettim. herkeste süreç değişir tabi. ilaçlara yumurtalığın verdiği cevaba göre kontrollerde doz değişikliği de yapabiliyorlar.Amin inşallah bu hafta içinde işlemler biter herhalde dimi siz tüp bebek mi yaptirdiniz
Ayy bende de cok agirlik var canim yaa hicbirsey yapasim yok sürekli uyumak istiyorumİyiyiz çok.şükür com sen.nasılsın?sadece ben de ağırlık var hareket etme isteksizliği:))
Uykuluyum :)Kun feyekun tatlim nasilsin
Seker yuklemesi yapilmisti bana tatlim risk altindayim diye ama cok sukur iyi cikti normalde bu zamanlarda yapilmio.bebiscikler nasil d.r nezaman gitceksin.ayin 12 sinde gidicem 3 lu test yapilcak bakalim hayirlisi.Sizin seker sonucu dediginiz nedir canim. Şeker yüklemesi icin erken daha ne yaptırdıniz siz kacirmismiyim ben
:))belin nasil oldu bu aralar bas agrisi normalmis gebelikte bas agrisi oluyormus bende sistim yatakta donerken bile yoruluyorum sanki sirt ustu yuz ustu yatamiyorum belimde agriyor bugun karnim kocaman oldu benim hc karnim yoktu :))))Ayy bende de cok agirlik var canim yaa hicbirsey yapasim yok sürekli uyumak istiyorum
Uykuluyum :)
Basimda ağrıyor bütün gun uyusam yinr uykuya doyamam gibi geliyor. Sen nasılsın canım
Bakalim nasil karar vercem :))aynen degisik isim yok olanda sacma bazilari eski isimler hosuma gitmiyorpuan ver her isme en çok sevdiğinden en aza sırala. anlamları da önemli. bir de ben çok fazla herkeste olan isimleri beğenmezdim ama sene 2016 değişik isim kalmadı koyacak :d
Hadi hayirlisi tatlim allahim guzel haberler almayi nasip etsin rabbim insallahBende yarın öğrenicem sonucu yastan dolayı endişeliyim hakkımda hayırlısı
Benim sonuç da yarın çıkar sanırım canım. Sorma ben de tedirginim yaştan dolayı. İnş.iyi sonuçlar alırız cnm.sen kaç yaşındasin bu arada.bnm 35 bittiBende yarın öğrenicem sonucu yastan dolayı endişeliyim hakkımda hayırlısı
İnşallah canım 37 yim benBenim sonuç da yarın çıkar sanırım canım. Sorma ben de tedirginim yaştan dolayı. İnş.iyi sonuçlar alırız cnm.sen kaç yaşındasin bu arada.bnm 35 bitti![]()
İnşallah canım inşallah ..Hadi hayirlisi tatlim allahim guzel haberler almayi nasip etsin rabbim insallah
merhaba canım gözün aydın cinsiyeti öğrenmişsin. oylamaya bende katılayım dedim. bebeğimi kaybetmeseydim erkek olursa çınar ege koyacaktım. isimlerin anlamı önemli derler. çınar koy uzun ömürlü olsun.Eymen, cinar , ayaz , ediz , alaz , uras , emir , berke , yagiz , ayberk...hangisi kizlar sizce oylama baslamistir canlar yada farkli bi isim :)))))))
Bizde gidicez inşallah bakalım ne soylicekler hayırlısı Rabbim sağsalim kucaginiza almayı nasip etsin inşallahevet tüp bebekle gebeyiz burdaki arkadaşlarla :) ben bi sefer aşılama bir de tüp yaptım ikisinde de adetin 3. günü iğne başladık bir hafta sonra kontrole çağırdılar sonra 5 gün daha iğneye devam ettim. herkeste süreç değişir tabi. ilaçlara yumurtalığın verdiği cevaba göre kontrollerde doz değişikliği de yapabiliyorlar.
şöyle söyleyeyim hamile kaldığım ay 11 şubatta iğnelere başladım. 22 şubatta yumurta toplandı. 27 sinde de transfer edildi. kişiden kişiyr bu süreler değişebilir ama genel fikrin olsun diye yazdım :)