Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jeli biraktin mi canımAynen cnm benimde Üşüyorum ve akıntı hala var ve kokulu kızlar sizce bişey olurmu
Canım ben de üşüme.sürekli var doktorun demir.ilacı yazmadı mi kansızlık bizde şuan.arttığı için çok oluyor..Kizlar benim yine baslardaki gibi aşırı usumelerim basladi. Sizde nasil durum ? Bide akintilariniz nasıl?
Canım kokulu ise doktoruna bildir benim.doktor akinti normal koku olursa haberim olsun dedi cnm.Aynen cnm benimde Üşüyorum ve akıntı hala var ve kokulu kızlar sizce bişey olurmu
Canım ayakta fazla kalmamaya dikkat et et benim.dr öyle söyledi bana sen de dikkat et.Haftaya ise baslicam canm ve cok ayakta oluyorm bi ay daha rapor alamam muhtemelen ama agrim olursa alicam
Amin inşallah canimmHayırlı günler kader ortaklarım iyisinizdir inşallah cinsiyeti belli olan arkadaşlarımız artık alışverişi yavaştan yaparsınız :) kuzucuklarımıza Rabbim sağlıklı sihattli doğmayı nasip etsin
Hayırlı Cumalar cnm..Günaydın Hayırlı cumalar ..
Jeli birakmadim daha canım akıntı biktirdiJeli biraktin mi canım
Jeli biraktiktan sonra bir hafta 10gun kadar bende fazlasiyla koku hissettim sonra koku geçti.
Akinti artarak devam
Söyledim canım jelden diyorCanım kokulu ise doktoruna bildir benim.doktor akinti normal koku olursa haberim olsun dedi cnm.
Canim hayirli olsun oglusun yolda demek cok sevndm ben de yoktum bi kac gundur agrilarim var yatiyorum hep
canım. sağol çok. sana da geçmiş olsun ama bu anlattıkların da gebelik kaynaklı normal şeyler. sen bu kadar kafana takıp belirtilerin şiddetini daha çok hissediyorsun bence. bir de ikiz olduğu için bebişleein senden ileri ikiz anneleri daha iyi yardımcı olur. belki gebelikte tek gebelere göre daha ileri hafta etkisi yaşanıordur ikiz olduğu için. ama nefes kesilmesini ohss olduğum için opudan bu yana yaşıordum. hala da çabuk nefes nefese kalıorum korkmaKizlr ben iyice kafayi siyirdim her gece kanamam oldugunu goruyorum agrilarim var gece ozellikle gecen yarim saat carsiy ciktim yurudum nefesim kesildi bi an agridan geceleri de rahat pozisyon bulamiyorum saga don sola don agrim oluyo off gecer mi anlamadm
sağol canım aminn :)Hadi hayırlı olsun cnm sağlıkla ilerleyelim ins
bende üşüme hiç olmadı ama b ara hava çok sıcakken birden geri soğudu. belki ondandır biraz da. akımtı konusunda da bende iki haftadır sapsarı renkli bir akıntı başlamıştı. doktorum idrarda yanma veya akıntı da koku var mı dedi hayır diince sorun değil dedi. internette de rahim ağzı kendini korumak için üretior yazıordu. şu an o da azaldı rengi açıldı.Kizlar benim yine baslardaki gibi aşırı usumelerim basladi. Sizde nasil durum ? Bide akintilariniz nasıl?
Insallah canim en yfak bi sikinti olursa esim zaten hemen rapor alirim diyor bakalimCanım ayakta fazla kalmamaya dikkat et et benim.dr öyle söyledi bana sen de dikkat et.
Yok canim agridan nefesim kesildi yuruyunce biraz 20 gundur yatiyorum resmen insan kendini dinleyince de iyi degil dusunuyor surekli hayirlisi olsn bakalmcanım. sağol çok. sana da geçmiş olsun ama bu anlattıkların da gebelik kaynaklı normal şeyler. sen bu kadar kafana takıp belirtilerin şiddetini daha çok hissediyorsun bence. bir de ikiz olduğu için bebişleein senden ileri ikiz anneleri daha iyi yardımcı olur. belki gebelikte tek gebelere göre daha ileri hafta etkisi yaşanıordur ikiz olduğu için. ama nefes kesilmesini ohss olduğum için opudan bu yana yaşıordum. hala da çabuk nefes nefese kalıorum korkma
Canım gözün aydın. Sağlıkla ilerleyin oglusunla inşallah:)Kızlar günaydın. Birkaç gündür sohbete katılamadım yoğun geçti. Bugün doktor randevumuz vardı ikili test için. Yaramaz çok uğraştırdı doktoru :) başta çok oynadı ama doktorun bakacağı taraflar değil tersi tarafları döndüburun kemiğiyle enseye sıra geldiğinde de yattı uyudu. Doktor ne kadar dürttüyse de uyanmadı. Benim de bu kadar uyumam anlam kazandı... Cinsiyetine de erkek dedi. Ama küçük bi yanılma payımız var dedi. Bebiş bi türlü uyanmayınca vajinal bakalım dedi. O şekilde bile zor ölçüm yaptı. Ama yok yok erkek bu çok net görülüyor dedi :d ölçümler güzel çıktı kanı da verdik sonuç pazartesi çıkacak. Artık alışverişe başlicam Bu arada genital nub teorisi başlığında bana kız gibi demişlerdi yanlış çıktı
Benim de akıntı arttı ya.bi de bi sure önce kanamam olunca korkuyorum hepKizlar benim yine baslardaki gibi aşırı usumelerim basladi. Sizde nasil durum ? Bide akintilariniz nasıl?
Sağol canım darısı sizeCanım gözün aydın. Sağlıkla ilerleyin oglusunla inşallah:)