2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tatlım hic korkma i.sallan bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın senin 8.hafta da bebeğini kaybetmem bizlerde ayni derece de etkilemişti inş mutluluğuna bizlerde sevineceğiz bu arada cinsiyeti arkadaşların tahmini doğru çıktı erkek sağlıkla hepimiz mutlulukla kucağımıza aliriz inş.
Rabbim Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Saglık ocağına gittim sonunda perşembe günü :) Hemen tahlil yaptılar aşı kartı verdiler 21 ilki vurulucak 5 liye bilirsiniz isterseniz dedi ama 3 ünü mutlaka vurdurun dedi ebe sizler vurdurdunuzmu aşınızı :) Ağrı sızı kızarma yapıyormu kızlar bn birazcık korkuyorum da .
Ben daha sağlık ocagina hic gitmedim tatlım eşimle eve yakin bir yere gidip beni daha kayıt yaptiracagiz ...

Bende alışverişe çıktım cimcimeme bişiler aldım kendime hakim olamadım :KK46::KK46:
image.webp

Iyiyim tatlim sukur.giremedim bildigin skntilarla ugrasmaktan.konturole felan gttinmi tatlim
Geçer inşallah cnm sıkıntılar sağlık.sorunu olmasın da ben merak.ettikçe bebeği görmeye gidiyorum korkuyorum ya :)) nerde ise hafta da bir.görüp geliyorum temmuz da ilk asimiz var tetanoz.başka.birşey demedi.dr muz.

Saglık ocağına gittim sonunda perşembe günü :) Hemen tahlil yaptılar aşı kartı verdiler 21 ilki vurulucak 5 liye bilirsiniz isterseniz dedi ama 3 ünü mutlaka vurdurun dedi ebe sizler vurdurdunuzmu aşınızı :) Ağrı sızı kızarma yapıyormu kızlar bn birazcık korkuyorum da .

Geçer inşallah cnm sıkıntılar sağlık.sorunu olmasın da ben merak.ettikçe bebeği görmeye gidiyorum korkuyorum ya :)) nerde ise hafta da bir.görüp geliyorum temmuz da ilk asimiz var tetanoz.başka.birşey demedi.dr muz.
Herkese hayirli sabahlar mutlu saglikli haftalar kizlar.
Ne var ne yok nasilsiniz bende durum iyi cok şükür.
Banada saglik ocaginda 20.haftanin sonunda gel tetanos aşısı icin dedi hemşire.
20. Haftanin sonu, 20+6 mi oluyor yoksa 20+0 mi ? :)

Günaydın cnm iyi olmana çok sevindim 20+6 sonu oluyor .

Ben yaptırdım aşının ilkini Can'ım ilk gün kolunu kullanma diyor ebe zaten benim pek acımadı o gün ama sonraki günler biraz yanma ve ağrı oluyor sanki arı sokmus gibi ama cok Bisey değil merak etme

Can'ım 20. Hafta zaten 19+0 ... 19+6 ya kadar olan hafta 20+0 dan sonrası 21. Hafta oluyor ben oldum aşıyı gecen hafta sonu bası farketmiyor ben 19+3 tüm gittiğimde kan vermeye gittim aslında seker baktırmak icin gelmişken yapalım asıyı dedi ebe oturdum hemen :) Bi daha git gel olmayacak diye sevindim 4 hafta sonraya da ikinci icin çağırdı hatta Bayram'a denk gelirse sonra gelirsin dedi cok farketmiyor anladığım kadarıyla

Günaydın kızlar. Bana daha önceden 20. Haftada demişti hemşire. 18. Haftada da tahlile geleceksin demişti. Ama tahlil günü aşı kartı verdi. 30 haziranda 21+2 de detaylı ultrasonum var. İlk aşıya o gün çağırdı.
Ben gitmişken tsh da baktırdım. Tsh 0.74 e düşmüş. Açlık şekerim geçen ay 132 idi. Doktkr 6. Ayda bu değer çıkarsa gestasyonel diabet teşhisi koyarım yükmeme yapmadan demişti. Şeker de 85 çıktı ki normal insanlar için sınır 90. Çok sevindim ama acaba örneğimde bozulma olmuş olabilir mi diye tereddütteyim. Gelecek hafta yeniden hastanete gitcem.

Back
X