538 cikti degerim canim haftaya cumartesi ultrasonla bakilcak bebise kalp atsini duyucaz dedi canim.Maşallah aycacigim ben de birazdan gideceğim hadi inş güzel değerler çıkar ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
538 cikti degerim canim haftaya cumartesi ultrasonla bakilcak bebise kalp atsini duyucaz dedi canim.Maşallah aycacigim ben de birazdan gideceğim hadi inş güzel değerler çıkar ins
Maşallah canım inşallah
538 cikti degerim canim haftaya cumartesi ultrasonla bakilcak bebise kalp atsini duyucaz dedi canim.
Hadi hadi güzel haber bekliyoruz Allahın izniyle nerdesinnnnGünaydın kizlarrrr. Daha çıkmadım evden canlar çıkıyorum işte dua edin ne olurrrr. Sonuç bir buçuk saatte çıkıyor. Inşallahhhhh pozitif haberini veririm
İnşallah canım bebişin tutunurKızlar bnde buz bebsmi almya ckcam şimdi bnda dua edn nolur![]()
Allahim herkeze nasip etsin insallah.butun herkezin bebiscikleri tutcak allahin izniyle tatlimMaşallah canım inşallah
Naptı acaba ben de merak ediyorumAyse gulsen naptin tatlim
inşallah da günler geçmek bilmiyor ama afff Allahım ne olcaksa olsun diye bakıyorum olayaAllahim herkeze nasip etsin insallah.butun herkezin bebiscikleri tutcak allahin izniyle tatlim
Ay canım inşallah yükselir tatlım ya inşallah annesine tutunurGeldim kızlarrrrr. Değerim çok iyi değil ama sanırım bu değere göre hamileyimmmmm :)
Değerin kaç katlanır inşallah canımGeldim kızlarrrrr. Değerim çok iyi değil ama sanırım bu değere göre hamileyimmmmm :)
Tangled sen transferden sonra normal hayatına devam ettin mi, benim bir hafta oldu evde dinleniyorum ilk 4 gün nerdeyse hiç kalkmadım ama bugun dışarı çıkmak istiyorum sinemaya gitmek tedirginim çıksam mı diye ne dersiniz kızlar,normal hayatınıza dönün diyorlar ama bilmiyorumAysegulsen yol arkadaşım şansın bol olsun dualarımız seninle güzel haberlerini alacağız.inş optm
Ben de döneceğimde annem bırakmıyor başımda gardiyan gibiTangled sen transferden sonra normal hayatına devam ettin mi, benim bir hafta oldu evde dinleniyorum ilk 4 gün nerdeyse hiç kalkmadım ama bugun dışarı çıkmak istiyorum sinemaya gitmek tedirginim çıksam mı diye ne dersiniz kızlar,normal hayatınıza dönün diyorlar ama bilmiyorum
Maşallahhhhh allah devamını getirsinnn çok sevindim darısı bizim başımızaGeldim kızlarrrrr. Değerim çok iyi değil ama sanırım bu değere göre hamileyimmmmm :)
İnşallah canım inşallah katlanir. Hemşire iyi dedi ama p.tesi net bişey söyleyebiliriz dedi. Değer 62.58 çıktı canımAy canım inşallah yükselir tatlım ya inşallah annesine tutunur
Ayyy tatlimmm canimin ici cok sevindim hayirli olsun opuyorum seni kocaman :)))))))))Geldim kızlarrrrr. Değerim çok iyi değil ama sanırım bu değere göre hamileyimmmmm :)
Allah razı olsun canım aminnnn isteyen herkesin senin de başınaMaşallahhhhh allah devamını getirsinnn çok sevindim darısı bizim başımıza
Yukselir o p.tesiye kadar yukselir canim benim allahin izniyleİnşallah canım inşallah katlanir. Hemşire iyi dedi ama p.tesi net bişey söyleyebiliriz dedi. Değer 62.58 çıktı canım