2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben yanınızda olsam herkesi öpeceğim o derece mutlu oluyorum içimde kelebekler üçüşüyor bizi bizden başka kimse anlayamaz neler çekiyoruz neler ah
Canım benim yaaa aynen sevinci üzüntüyü birlikte yaşıyoruz ya o bizi birbirimize bağlıyor. İnşallah hep böyle mutlu haberler veririz birbirimize: )

I
Günaydın.com yeni okudum yazdiklarini geçiş olsun öncelikle aramıza hoşgeldin tatlım öncelikle bu son diye düşünme ilk yaptırıyormuşsun gibi strese sokma beynini beyin de olay sakin ol kafandaki tüm olumsuzlukları çıkar rabbim nasıp edecekse olur sadece onun katındaki zaman ve ben ce olacak rahat ol pozitif düşün olur ins[/QUOTE insallah canım ya Bebislerim benimle olur Rabbim isteyen herkese versin

@aysegulsen:anneadayı: _tangled_ _tangled_ :anneadayı:@ayca 28 :anneadayı: hadi transferden sonraki belirtilerinizi yazın bizde öğrenelim :))
Canım benim ilk üç gün batma vardı kıpır kıpırdı kasiklarim. Sonra 4-5 gün hiçbir şey yoktu. 8.günden itibaren iki üç gün leke ve sancı vardı. Burda yazmıştım kızlara adet olacam diye. Sağolsun kızlar beni motive ettiler belki yerleşme kanamasidir falan diye. Demek ki gerçekten öyleymiş: )

Back
X