2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canım benim ilk üç gün batma vardı kıpır kıpırdı kasiklarim. Sonra 4-5 gün hiçbir şey yoktu. 8.günden itibaren iki üç gün leke ve sancı vardı. Burda yazmıştım kızlara adet olacam diye. Sağolsun kızlar beni motive ettiler belki yerleşme kanamasidir falan diye. Demek ki gerçekten öyleymiş: )
Sana soylemistim tatlim benim :)))

Tangled sen transferden sonra normal hayatına devam ettin mi, benim bir hafta oldu evde dinleniyorum ilk 4 gün nerdeyse hiç kalkmadım ama bugun dışarı çıkmak istiyorum sinemaya gitmek tedirginim çıksam mı diye ne dersiniz kızlar,normal hayatınıza dönün diyorlar ama bilmiyorum
Evet tatlım transfer sonrası 5 ek bile yatmadım sadece 3 gün evde idim.dolaştım gezdim çalışmaya cok
Tangled sen transferden sonra normal hayatına devam ettin mi, benim bir hafta oldu evde dinleniyorum ilk 4 gün nerdeyse hiç kalkmadım ama bugun dışarı çıkmak istiyorum sinemaya gitmek tedirginim çıksam mı diye ne dersiniz kızlar,normal hayatınıza dönün diyorlar ama bilmiyorum
Ben de döneceğimde annem bırakmıyor başımda gardiyan gibi :KK11:
Tatlım çık dolaş ben transfer sonrası 5 ek bile yatmadım dr iyimisin dedi evet dedim normal yasantina dönebilirsin dedi sadece 3 evde durdum ama kendim keyfi ise gitmek istemedim gezdim dolaştım deniz kenarına indim onlarla konuştum beni mutlu eden şeyler yaptım ise başlayınca çok yoğun bir hafta yaşadım sadece pozitif ol nasipse olur insallah

Allah razı olsun hepinizden kızlar darısı burdaki herkesin başına inşallah. Sağlıkla sihhatle hayırlısı ile kucaklarimiza almamızı nasip etsin Rabbim inşallahhh. :anneadayı::nazar::KK46:

@aysegulsen:anneadayı: _tangled_ _tangled_ :anneadayı:@ayca 28 :anneadayı: hadi transferden sonraki belirtilerinizi yazın bizde öğrenelim :))
Azure ciğim ben transfer sonrası hic birşey hissetmedim dr ben iyiyim dedim direk kalktım hiçç yatmadım ikinci üçüncü gün batma lar başladı ve bir gece çok ama çok ağrı oldu adet ağrısı gibi değil gibi dördüncü gün sin ağrılar oldu test günü be kadar ağrı olmadı test çok şükür pozitif çıktı sonra bulantı akşamları ben de çok dr ben de hic birşey yok dedim hepsi psikolojik dedi pozitif olmaya devam dedi ama benim dr saolsun ben olsam dayanamazdim o çok inan di ama benden stresli idi test günüm ben sakin beklerken o bana kanser oldum diye men atıyor mutlu ol sadece

Merhaba arkadaşlar,14 Şubatta 21 yumurtam toplandı,18i dolu çıktı,13ü döllendi,dün de transferim yapıldı,sadece 1 blastım vardı maalesef,onu da transfer ettiler,bugün adet olmadan öncekine benzer kasık ağrılarım var,umarım herşey yolundadır

Back
X