2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Oncelikle hoş geldin canım hayırlı olsun benimde çok fena mide bulantılarim oluyor geçmedi bi türlü hiç istahim yok
Dun tartildim 4 kg almisim, hala anlyamadim nasil aldigimi. Gun icinde migde bulantilari kotu ama aksam saatlerinde en kotusu. Aksam yemegi hic yiyemiyorum, yesemde midemde durmiyor =(

selam kızlar benım sonucum negatıf cıktı :( ılk denemem de olmadı tutmamıs embrıyolar doktorla gorustuk bırı 10 hucreli bırı 7 hucrelıymıs ama hıc tutunma olmamıs 0,100 cıktı degerım embrıyolardan kaynaklıdır dedı bırtakım ılaçlar verdı 2. deneme oncesı 2ay kullandıktan sonra tedavıye baslayacagım onerılerınız var mı bana ?

selam kızlar benım sonucum negatıf cıktı :KK43: ılk denemem de olmadı tutmamıs embrıyolar doktorla gorustuk bırı 10 hucreli bırı 7 hucrelıymıs ama hıc tutunma olmamıs 0,100 cıktı degerım embrıyolardan kaynaklıdır dedı bırtakım ılaçlar verdı 2. deneme oncesı 2ay kullandıktan sonra tedavıye baslayacagım onerılerınız var mı bana ?

Canim ben tam 11 kere tup bebek yaptirmis biri olarak tek diyecegim sakin yilma, maddi durumun imkan verdigi surece tedaviye devam et, icine sinmiyorsa doktorunu degistir. Cok ama cok zorlu bir surec ama inan sonunda deger. Allah yardimcin olsun, allah isteyen herkese en kisa zamanda bebislerini nasip etsin.

selam kızlar benım sonucum negatıf cıktı :KK43: ılk denemem de olmadı tutmamıs embrıyolar doktorla gorustuk bırı 10 hucreli bırı 7 hucrelıymıs ama hıc tutunma olmamıs 0,100 cıktı degerım embrıyolardan kaynaklıdır dedı bırtakım ılaçlar verdı 2. deneme oncesı 2ay kullandıktan sonra tedavıye baslayacagım onerılerınız var mı bana ?
Sıkma tatlım canını her şerde bin hayr vardır ..Benimde ilk deneme o nedenle sana sunu yap bunu yap diyemem tecrübem yok .Tek diyebiliceğim üzülme pes etme canım ...

C
canim arkadasin da dedigi gbi vazgecme pozitif dusun kndini kotu etkileme bnce transfer oncesi doktorun soyledigi dsnda bsey kullanma vucut dengeni bozma derim ben hakknda hayirlisi olsun insallah

Kızlar merhaba,, benim de tam bitti azaldı derken bugün coştu bulantılarım ..neden böyle oldu ki çok iyiydim geçen hafta filan :KK43:olsun bebişler iyi olsun da çok şükür ..belki son bulantılardır artık inşallah
Canım bulantı bi anda kesilmior sanırım. Bir de bulantısı olanların son aylarda da dönüormuş genelde. O yüzden bulantı geçtiği dönemlerde beslenmene çok dikkat et

Biraktm cnm calismak iyi geldi smdi kontroller icin heyecanlaniyorum sadece agrim oldukca oturuyorum eve gdnce de yemek yapip dnlenmece hemen uykm
Geliyo zaten boyle vakit daha iyo
Geciyor sanki sn nasilsn iyisindir insallah
Çok şükür canım gün boyu uyku dışında yok bi şikayetim. Dün sadece ayakkabıları ayarladık annemle verilecekler, kışlıkları üst raflara koymaca falan derken ben de yoruldum. Bir de artık alışveriş de yapıoruz eşyalar ortada durmasın diye ekstra dolapları boşalttım düzenledim bebiş eşyalarını dolaba koyalım diye. Gece baya yorgundum ve sızladı her yanım. Zor uyudum pişman oldum. Bebek arabalarına bakmaya gidecektim bugün fikir edinmek için cesaret edemedim dinleniyorum :) annem de bir haftalığına yok gelince de istanbula tura gidecek arkadaşlarıyla. Biraz kendi kendimize kalcaz :)

Dun tartildim 4 kg almisim, hala anlyamadim nasil aldigimi. Gun icinde migde bulantilari kotu ama aksam saatlerinde en kotusu. Aksam yemegi hic yiyemiyorum, yesemde midemde durmiyor =(
Canım doktkr aylık ölçüm yapmıor mu bişi demedi mi fazla almışsın diye? Yediğin zamanlarda da hamur işi falan yiyorsan ondan almışsındır. Bebek kilo almıor henüz çünkü

canım çok üzüldüm. heyacandn bize haber vermedin diye ummuştum. benim de ilk denenememdi ve bu denemede bile ani olduğu için pek bilgi sahibi değildim. doktorunun iyi olduğunu düşünüyor ona güveniyorsan zaten sorun yok. donmuşun var mıydı peki? doktorla ikgili şüphen varsa ve donmuşun da yoksa doktorunu değiştirmeni tavsiye edebilşrim sadece. bak arkadaş 11. de hamile kalmış her şart her zaman oluşmuyor eninde sonunda olacağını bil :)

canım çok üzüldüm. heyacandn bize haber vermedin diye ummuştum. benim de ilk denenememdi ve bu denemede bile ani olduğu için pek bilgi sahibi değildim. doktorunun iyi olduğunu düşünüyor ona güveniyorsan zaten sorun yok. donmuşun var mıydı peki? doktorla ikgili şüphen varsa ve donmuşun da yoksa doktorunu değiştirmeni tavsiye edebilşrim sadece. bak arkadaş 11. de hamile kalmış her şart her zaman oluşmuyor eninde sonunda olacağını bil :)
AHHH KESKE OYLE OLSAYDI :( ctesı test yaptım 0,100 cıktı anca kendıme gelebıldım okadar umutluydum kı tutacagına. 3embrıyom olusmustu bırı 10 hucrelı 1i 7 hucrelıymıs ben hıc merak etmedım embrıyolar kaç hucrelı kalıtesı ne pek sorgulamadım acıkcası 2tanesı transfer edılmıstı 3.su cozulurken bozulmuslardı.Doktor %60 ıhtimal vermıstı bana hatta 70 oda sasırdı kı guvenılır bır doktor prof. dr. bulent tıras benım doktorum yumurta rezervım ıyı degıldı benım ondan kaynaklı embrıyolar kalıtesı yeterlı gelmemıstır dedı. baska bır acıklama yapamadı. 2. denemem ıcın ıstersen 1den fazla yumurta toplama ıslemı yapalım en kalıtelısını transfer edelım dedı ılkınde secenegımız yoktu dedı kı 3taneydı zaten haklıydı bende ole yapcam suan revervımı yukseltmek ıcın olur mu bılmem ılaçlar verdı 2ay kullan dedı ramazandan sonra tekrar deneyelım dedı. yasımda 29 ılkınde 5 yumurtadan 3 embrıyo cıkmıstı 3gun dondurmuslardı bakalım 2.sınde ne olcak ?kotu tarafı benım tek sa tarafımda yumurtalıgım var sol tarafım alınmıstı o yuzden uretım olarakda az uretıyorum :(

Oncelikle hoş geldin canım hayırlı olsun benimde çok fena mide bulantılarim oluyor geçmedi bi türlü hiç istahim yok
Benimde cok kotu bulantılarım Can'ım kaç haftalık oldu sizin benim 15 hafta oldu azalacağına her gün aynı şiddette cok fenayım sabah yiyorum gayet güzel akşam Bi lokma sokamiyorum ağzımdan internette tv de yemek fotosu görsem ölüyorum resmen Bi çaresi olan varsa söylesin ne olur yardım kızlar :( hiç kilo almadım seviniyorum ama bebisim beslenemiyodur diye içim içimi yiyor :((( komşum benden 10 gün geri Kocaman karnı oldu ben de hiç bişey yok

Eki Görüntüle 1830954 Eki Görüntüle 1830954 Selam kizlar nasilsiniz bnm bulantilrim cok sukr siddetli degil yemek yiyince geciyor ama is yernde sknti yasamamak icin psi bands aldim dun bu saatlerde bulanirdi simdilik iyiyim
Can'ım nerden aldın bunu Bi ismi varsa yazar misin rica etsem netten Bi araştırayım bulantılar cok kotu benim hiç geçmiyor hep domusuk sisko olan yemek icin yasayan ben mutfağa küstüm resmen sabah yedigim iki lokmayla günü tamamlıyorum :((

AHHH KESKE OYLE OLSAYDI :KK43: ctesı test yaptım 0,100 cıktı anca kendıme gelebıldım okadar umutluydum kı tutacagına. 3embrıyom olusmustu bırı 10 hucrelı 1i 7 hucrelıymıs ben hıc merak etmedım embrıyolar kaç hucrelı kalıtesı ne pek sorgulamadım acıkcası 2tanesı transfer edılmıstı 3.su cozulurken bozulmuslardı.Doktor %60 ıhtimal vermıstı bana hatta 70 oda sasırdı kı guvenılır bır doktor prof. dr. bulent tıras benım doktorum yumurta rezervım ıyı degıldı benım ondan kaynaklı embrıyolar kalıtesı yeterlı gelmemıstır dedı. baska bır acıklama yapamadı. 2. denemem ıcın ıstersen 1den fazla yumurta toplama ıslemı yapalım en kalıtelısını transfer edelım dedı ılkınde secenegımız yoktu dedı kı 3taneydı zaten haklıydı bende ole yapcam suan revervımı yukseltmek ıcın olur mu bılmem ılaçlar verdı 2ay kullan dedı ramazandan sonra tekrar deneyelım dedı. yasımda 29 ılkınde 5 yumurtadan 3 embrıyo cıkmıstı 3gun dondurmuslardı bakalım 2.sınde ne olcak ?kotu tarafı benım tek sa tarafımda yumurtalıgım var sol tarafım alınmıstı o yuzden uretım olarakda az uretıyorum :KK43:
Canım doktorunun iyi olmasına çok sevindim. O zaman önerdiği yolu deneyeceksin. Bence umutsuz bir durumun da yok. Tek yumurtalıkla da gayet güzel sonuç almışsın. Benden 32 yumurta toplanmıştı ama transfer gününe 5 tanesi kaldı. Bir tanesi transfer edildi ve kalanlar da tek tek dondurulacak kalitede değilmiş hepsini bir dondurdular. Bunları kullanacak olursak çözüldükren sonra en iyi durumda olan transfer edilir yine dediler. Benim rezerv sorunum bi sıkıntım falan da yoktu hatta. Yani aldığın embriyo oranı çok iyi benim durumumla kıyaslarsan. O yüzden yine umutlu ol bir olumsuzlukla yılma canım :)

Çok şükür canım gün boyu uyku dışında yok bi şikayetim. Dün sadece ayakkabıları ayarladık annemle verilecekler, kışlıkları üst raflara koymaca falan derken ben de yoruldum. Bir de artık alışveriş de yapıoruz eşyalar ortada durmasın diye ekstra dolapları boşalttım düzenledim bebiş eşyalarını dolaba koyalım diye. Gece baya yorgundum ve sızladı her yanım. Zor uyudum pişman oldum. Bebek arabalarına bakmaya gidecektim bugün fikir edinmek için cesaret edemedim dinleniyorum :) annem de bir haftalığına yok gelince de istanbula tura gidecek arkadaşlarıyla. Biraz kendi kendimize kalcaz :)
Canım Bebek arabalarına bakmak cok zormuş bakınca buraya da yaz olur mu hangi modellere baktığını Bi kaç model arasında kararsız kaldım ben kafayı yiycem :) bu araba ve beşik rüyalarıma giriyor yok fiyatı yok kullanımı yok güvenliği hijyeni vs vs ben biraz mukemmeliyetciyim galiba hiç karar veremicem bu gidişle

Olsun canim braz yalnz kalmak ya iyidir iyi yapmissin baslamak lazim ufak ufak ya kislklar buyuk dert ne zaman kaldiricam hc blmiyorm

Can'ım nerden aldın bunu Bi ismi varsa yazar misin rica etsem netten Bi araştırayım bulantılar cok kotu benim hiç geçmiyor hep domusuk sisko olan yemek icin yasayan ben mutfağa küstüm resmen sabah yedigim iki lokmayla günü tamamlıyorum :KK43:(
Canimm kiyamam psi bands adi eczanelerde satiliyor 70 tl civari canim istersen ellerinde yoksa da getirtirlee

Back
X