o kadar beklemez canım sizin sanırım 40 hafta sonunuz kasım başı oluyor şu anki tahmini tarihte di mi? sezaryen olursa zaten 38 de oluyor ekim ortası olur. hayırlısı olsun da doğum tarihinden ne olacak :) o son dönem gelsin ikiniz de sabırsızlanırsınız zaten.
A
ayca 28
ayçacım sen de zaman geçmiyor diyordun ama ben bugün düşündüm bugün kaç hafta kaç günlüktük aklıma gelmedi anında. yani gün saymayınca bir randevu beklemeyince zaman daha çabuk geçiyor demek ki. ikili test rndevusuna kadar her gün uyanıp bugün şu kadar gün oldu diyorduk. eşim de her akşam burdaki imzamı açtırıp kaç gün kalmış, ne gelişme olmuş okutuyordu artık biraz daha ferahladık sanırım. bir de sayı olarak haftalar az görünüyor. o hoo ne kadar zaman oldu hala 15. hafta mı falan gibi geliyor.
bir de sana şunu sorcam bana endokrincim uyarıda bulundu bebek olması gerekenden iri, suyun olması gerekenden fazla olursa hemen bana gel kontrol gününü beklemeden dedi. gestasyonel şeker riski yüünden söyledi bunu. kadın doğumcun bu durumu biliyor di mi? doktora sorduğumda daha erken onun için dedi ama sem emin ol şekerini kontrol altında tut aylık açlık tokluk ölçtür. bir de sana şeker yüklemesi yapılmıştı sonucu yazmış mıydın hatırlamıorum ne dedi doktorun?