Ben de çok sinirleniyorum bunu diyenlere. Hatta eşime çıkıştım bir daha bana daha erken onu almak içn falan deme bundan sonra bu tarz şeyler söyleyeni de bozacam, diye diye başımıza dert getirecekler dedim.Selam kızceler nasıl gidiyor bakim benim göbek fena kızlar bayağı çıktı çıksın zaten problem değil de ben bebek eşyaları falan alamıyorum uğursuzluk olur muş ne alakaysa anlamadım yani zaten cinsiyetimiz de tam belli değil hadin görüşmek üzere kızceler az kaldı kontrole inşallah ... Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
Allah hepimizi korusun, 8. Ayda, doğumdan birkaç gün önce veya doğdukran hemen sonra kaybedilen bebekler de var. Benim kayınvaldem de biz alalım annen alsın ama sen kendin bişi alma uğursuz gelir 7 aydan önce bişe alma falan dior. Oldu.. Ben 7 aylık halimle alışveriş peşinde mi koşacam oda mı hazırlicam... Ama kendi kızı ocakta doğum yaptı bebek kamerasından arabasına, müzikli ana kucağına kadar 3 aylık hamileyken aldı gümrük vergisi gelecekmiş diye... Bunu düşünmeden hala bana daha erken diyor. English home da küvet takımı vardı onu aldık annemle, onu almasaydınız daha erkendi ona diyor. Çıldırıorum ama dediğim gibi bie daha böyle şeyler söyleyeni direkt bozacam...