2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Can'ım cok sagol bütün fikirlerini yazdığın icin bende çıkıp bakicam yakından netten bakıyorum ama dediğin gibi ağır mı hantal mı anlasilmio ben mamas&papas armadillo flip xt var onu cok beğendim ama eşim gereksiz pahalı olduğunu cok az kullanıldığını söylüyor zaten bu para harcama konusunda hiç anlaşamıyoruz ben en iyisi olsun bosver parayı diyorum o aman nerden kassam derdinde hiç ozenci yok adamın sanki yoksa ben cok heyecanlı özencliyim ona sıra mı gelmiyor bilmiyorum :))) cok teşekkürler canim tekrardan
Canım öyle düşünmekte çok haklısın ama aslında eşin doğru söylüyor. Yarın bir gün bir de 600 lira civarı verip baston puset alacaksınız. Ben de armadillo flipi beğendim hatta denim kumaşlısını. Koca bir araba ama. Bastonu alınca da yüzüne bakmicaksınız bu arabanın. Ben çevremden bildiğim için hep bu tereddütü yaşıordum. Bir de bu arabaların itme kısmı düz ya, bebekle markete gitsen aldıklarını bile taşıman zor. Kanca takıp asmak sağlıklı olmyor. Baston pusetin iki sapı alt sepeti dünyaları alıor. Kardeşimle bir yere gidince o kadar doldurupduk ki arabayı yeğenim inmek istediğinde pusetten indiremiorduk arkaya devriliordu doluluktan :d

Gunaydin kizlar. D.r sizden detayli ulturason istedimi baska bi d.rdan ???
Canım 20. Haftada rutin detaylı ultrason istenior. Eğer doktorun bu konuda çok iyi değilse perinatoloğa yönlendirior koracak bir şey yok. Bebişinin gelişimi ileri olduğu için şimdi istemillerdir senden

Canım 20. Haftada rutin detaylı ultrason istenior. Eğer doktorun bu konuda çok iyi değilse perinatoloğa yönlendirior koracak bir şey yok. Bebişinin gelişimi ileri olduğu için şimdi istemillerdir senden
Benim d.r inceliyor hep ama her d.r istemek soylemek zorundaymis.evet 17 haftayi geciyorum o yuzden soyledi.normal ultrason gbi iste olcecekler herseyi

Selam kızlar nasılsınız? Ara ara bakıyorum. Güzel haberleriniz beni mutlu ediyor. Cinsiyetler belli oldumu?

Canım doktorun 20. Haftadan sonra sana bi risk yok derse, cinsiyetleri de öğrenirsen yavaş yavaş al tabi ihtiyaçları. Benim eşimin de anlamadığı şey, evet bebek arabası almak için henüz erken büyük parçaları sona bırakmak mantıklı. Ama ben istiyorum ki her şeye karar vereyim. Ondan sonra isterse 4 ay sonra alayım. Ama karar verilmiş olsun. Cinsiyet öğrenene kadar ben de bişi almamıştm ama artk gerekiyor. Minik mink parçaları bi anda almak dünya para tutar ama göze batmadığı için erkekler anlamıor. Geçen birkaç body bir hırka falan aldım 150 lira tuttu. Daha neleri neleri eksik hem de...
Aynen ya bi anda 1 ay icinde aldgni dusunsene herseyi arastirinca ogreniyo insan agiz bezi omuz bezi yok emzirme ortusu bi suru tiriviri kiyafet disinda hayirlisi bakalm aynen 20 den sonra duruma gore baslamayi dusunuyorm bn de sok oldum biraz once kayinpeder dun ikiz arabasi gorms aliyoms kayinvalidem durdurms aman dedm durun ben deli gibi araba arastiriyorum sakin :) bde ne olacagi belli degil Allah korusun ama

Selam canım hoşgeldin sen nasılsın .?
iyiyim şükürler olsun.Tekrar tüp bebek için adet bekliyorum. Kürtajdan sonra adet olmadım. Bu arada Antalya'ya gittim 10 gün kadar tatil yaptım. Kafamı biraz dağıttım. Hazır gitmişken genetik tanı merkezine kan verdim. kromozon testi için. Bir haftaya kalmaz sonuç çıkar. Çıkan sonuca göre pgt olup olmayacağına karar verilcek. Hakkımızda hayırlısı.

17 haftadan sonra istemek zorundaymis her d.r baska bi d.r gorsun diye tatlim sorun oldugu icin degil yani.sendende isterler yakin zaman da.cunku butun d.r istiyomus rutin mis yani
İyi cnm sorun yaşamayalım hiçbirimiz inşallah sağlıkla tamamlayalım.Allahın izni ile inş..

iyiyim şükürler olsun.Tekrar tüp bebek için adet bekliyorum. Kürtajdan sonra adet olmadım. Bu arada Antalya'ya gittim 10 gün kadar tatil yaptım. Kafamı biraz dağıttım. Hazır gitmişken genetik tanı merkezine kan verdim. kromozon testi için. Bir haftaya kalmaz sonuç çıkar. Çıkan sonuca göre pgt olup olmayacağına karar verilcek. Hakkımızda hayırlısı.
Canım bende senim güzel haberlerine kendini toplamış olmana çok.sevindim hayırlısı ile sağlıkla yeniden bebeğine kavuşursun inş bekliyoruz aramıza :))

Canım hoşgeldin. Çok sevindim biraz daha temkinli olmana. Gereksiz de olsa sonradan üzüleceğimize daha iyidir. Hayırlıısyla kısa sürede alacağınız yeniden güzel haberlerini. Darısı başıma bu arada... Tatil diye ölüyorum çünkü :D

Back
X