2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Aynen ya bi anda 1 ay icinde aldgni dusunsene herseyi arastirinca ogreniyo insan agiz bezi omuz bezi yok emzirme ortusu bi suru tiriviri kiyafet disinda hayirlisi bakalm aynen 20 den sonra duruma gore baslamayi dusunuyorm bn de sok oldum biraz once kayinpeder dun ikiz arabasi gorms aliyoms kayinvalidem durdurms aman dedm durun ben deli gibi araba arastiriyorum sakin :) bde ne olacagi belli degil Allah korusun ama
Doğrundiosun canım. İşte hediye seçiminde bi çizgi var. Ev hediyesi alırken de ona dikkat ederim. Göz önünde olacak, sürekli kullanılacak bir eşyayı kendim beğenip almak sanki o insnaın zevkine müdahale etmek gibi geliyor. Araba kpnusunda da anneler hassas. Bir de ne olursa olsun içimizde bir heves var. Onlar bunu da biz alalım diye düşünüyor ama sana aldğını dayatmış olacak. Bir de dediğin gibi ne olacağı belli olmaz bebek arabasına karar verip doğuma yakın bir dönemde alabilirsin. Sen zaten iki bebekle bizden daha uzun süre dışarı çıkamazsın sanırım. Donanımhaberdd çok kkuorm hep bebeğin kırkı çıkıp da artkk bebeği alıp dışarı çıkacağız ne araba alalım diyorlar. Doğumdan sonra da almak mantıklı aslında ama işte indirim yakalanır mı alınacağı zaman bir de o var. Ben ber gün uyanıp siteleri kontrol ediorm ahaha

Kizlar selam dun doktora gittim uclu test icin kan verdim olcumlet yapildi. Test sonucum iki gune cikarmis bakalim insallah temiz sonuc gelir ne gelmesi gerektigini de bilmiyorum gerci. Doktor sonra beni perinatologa yonlendirdi ayrintili ultrason icin uc hafta sonra gidicem haziranin 7 sine aldim randevuyu sonrasinda yine ayni gun benim doktora gidicem kontrole oyleymis usul:) artik hersey belli olur ayrintilida dedi doktor. Benim de arkadasim 25. Haftada yaptirdi ayrintiliyi benim doktorum neden erken istedi acaba diye dusundum belki gelisimi ilerdedir heralde. Isyerindekilere hala soylemedim ama eger soylersem hergun 1 saat erken cikabilecegim bu uclu testin de sonucu gelsin soylicem artik bu sefer:) kromozon testi yaptiran arkadas E emily miydi hatirlayamadim. Canim brn de ilk dusugumden sonra yaptirdim ve kromozom bozuklugum varmis sonra da pgt yaptirip tup bebek le hamile kaldim ck sukur merak etme sen dur bakalim guzel haberlerin olacak eminim ben dualarim sizlerle kizlar

Kizlar selam dun doktora gittim uclu test icin kan verdim olcumlet yapildi. Test sonucum iki gune cikarmis bakalim insallah temiz sonuc gelir ne gelmesi gerektigini de bilmiyorum gerci. Doktor sonra beni perinatologa yonlendirdi ayrintili ultrason icin uc hafta sonra gidicem haziranin 7 sine aldim randevuyu sonrasinda yine ayni gun benim doktora gidicem kontrole oyleymis usul:) artik hersey belli olur ayrintilida dedi doktor. Benim de arkadasim 25. Haftada yaptirdi ayrintiliyi benim doktorum neden erken istedi acaba diye dusundum belki gelisimi ilerdedir heralde. Isyerindekilere hala soylemedim ama eger soylersem hergun 1 saat erken cikabilecegim bu uclu testin de sonucu gelsin soylicem artik bu sefer:) kromozon testi yaptiran arkadas E emily miydi hatirlayamadim. Canim brn de ilk dusugumden sonra yaptirdim ve kromozom bozuklugum varmis sonra da pgt yaptirip tup bebek le hamile kaldim ck sukur merak etme sen dur bakalim guzel haberlerin olacak eminim ben dualarim sizlerle kizlar
Canım hadi hayırlı sağlıklı güzel sonuçların olsun inşallah ..

Kızlar öyle belim ağrıyor ki anlatamam yani dün misafirlerim vardı fazlasıyla ayakta kaldım ayaklarımın altı bileklerim fena yataktan sağa sola dönemiyorum o derece hiç iyi değilim bi daha mi misafir gelmesin kimse lütfen yürürken acı çekerek yürüdüm mahvoldum özellikle belimin çukur yeri ağrıyor oraya ne deniyor bilmiyorum ama öksüremiyorum bile acım var Allahım yardım etsin çalişan arkadaşlara da helal olsun

Tatlım günaydın erkencisin uykun mu kaçtı yoksa??
Hahaha burda bile biliniyor öğlene kadar uyuduğum :D eşim yeni şube açtı. Şehirden 40 km uzakta o yüzden 6 gibi kalkıyor. ( tabi istanbulda yaşayanlara mı anlatıyorum bunu :d) Ben de uyanıyorum haliyle ama sonra geri uyuyorum bir iki saat sonra. Artık o uyandığım saatlerde kahvaltı yapma alışkanlığı edinmem gerekiyor.

Hamilelik takvimi de eklemişsin :) bir şey çıkacağını sanmam canım hem pgt yapılması yüzünden hem de doktorun bi şüphesi olsa daha önce söylerdi. Rutin bunlar hep. Biz karı koca o kadar evhamımıza rağmen ikili testte de detaylı ultrason yapıldı. Orda doktor her şey yolunda kanınızı da alalım dediği için telaş yapmadık. Pazartesi çıkar sonuç demişlerdi normalde mesai başında arardın 3 de aradım hastaneyi :d

Kızlar öyle belim ağrıyor ki anlatamam yani dün misafirlerim vardı fazlasıyla ayakta kaldım ayaklarımın altı bileklerim fena yataktan sağa sola dönemiyorum o derece hiç iyi değilim bi daha mi misafir gelmesin kimse lütfen yürürken acı çekerek yürüdüm mahvoldum özellikle belimin çukur yeri ağrıyor oraya ne deniyor bilmiyorum ama öksüremiyorum bile acım var Allahım yardım etsin çalişan arkadaşlara da helal olsun
Canımm geçmiş olsun ben de hep öyle söylüyorum. Bi bulaşık makinası yerleştiriorım dediğin gibi hemen belim ağrıyor. 2 mağaza geziyorum eve gidip yatmak istiyorum. Özellikle kalabalık mağazalarda görürdüm hamile satış görevlisi... Allah yardımcıları olsun mecbur olunca ne yapsınlar? Annem de oo karnın büyüyünce ne yapacaksın bakalım diyor. Ee sen varsın ne de olsa diyorum :)

Doğrundiosun canım. İşte hediye seçiminde bi çizgi var. Ev hediyesi alırken de ona dikkat ederim. Göz önünde olacak, sürekli kullanılacak bir eşyayı kendim beğenip almak sanki o insnaın zevkine müdahale etmek gibi geliyor. Araba kpnusunda da anneler hassas. Bir de ne olursa olsun içimizde bir heves var. Onlar bunu da biz alalım diye düşünüyor ama sana aldğını dayatmış olacak. Bir de dediğin gibi ne olacağı belli olmaz bebek arabasına karar verip doğuma yakın bir dönemde alabilirsin. Sen zaten iki bebekle bizden daha uzun süre dışarı çıkamazsın sanırım. Donanımhaberdd çok kkuorm hep bebeğin kırkı çıkıp da artkk bebeği alıp dışarı çıkacağız ne araba alalım diyorlar. Doğumdan sonra da almak mantıklı aslında ama işte indirim yakalanır mı alınacağı zaman bir de o var. Ben ber gün uyanıp siteleri kontrol ediorm ahaha
Aynen canim bi de kisa yakin dogacaklari icin ana kucaklariyla 6. Aya kadr idare edebilirz diye dusunuorm araba da da direk 6 ay ustu almayi dusunuyorm hangi sitelere bakiyosn bn joker ve e bebekten bakiyorm smdlk

Canım hoşgeldin. Çok sevindim biraz daha temkinli olmana. Gereksiz de olsa sonradan üzüleceğimize daha iyidir. Hayırlıısyla kısa sürede alacağınız yeniden güzel haberlerini. Darısı başıma bu arada... Tatil diye ölüyorum çünkü :KK70:
hangi doktorla konuşsam onu istedi yapmak zorunda kaldım :))) Devlette 4-5 ay çıkıyordu. Özele yaptırdım kurtuldum.

Evet ben yaptırdım daha sonuç çıkmadı. İlk bebeğimin gelişimi durdu diye istediler. sonucuna göre tüp bebek yada pgt yöntemi yapılacak.

I
Evet ben yaptırdım daha sonuç çıkmadı. İlk bebeğimin gelişimi durdu diye istediler. sonucuna göre tüp bebek yada pgt yöntemi yapılacak.
herseyi bilip ona gore tedaviye baslayacaksin guzel olacak merak etme sonuclarini paylas bizimle de mutlaka ve sabret

Arkadaşlar aksam kontrolümüz vardı cinsiyetimizi öğrendik şükür sonun da hoş dr daha önce görmüştü ama netlik kazansın diye söylememişti:)) tahminleriniz doğru imiş cinsiyetimiz erkek sağlıkla ilerleriz inşallah aycacigim senin hisler yanlış çıktı:)) Allahım hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.ve bekleyen çabalayan arkadaşlara da en kısa surede sağlıkla versin inşallah..

Benim d.r inceliyor hep ama her d.r istemek soylemek zorundaymis.evet 17 haftayi geciyorum o yuzden soyledi.normal ultrason gbi iste olcecekler herseyi
Aycacim bu ayrıntılı ultrason ne oluyor ben tüp Dr un la devam etmediğim icin Bi kaç farklı Dr deneme yanılma yaptık bu ara tam takipte olan biri yok henüz :( o yüzden Bi ikili test yaptırdım en son gittiğim Dr da 4 lu test yaptır dedi ayrıntılı ultrason o mu oluyor acaba?birde nerede yaptıracaksın fiyat sordun mu canim gittiğim hastane de 4 lu test 150tl ultrasonu da 350 tl imiş bilmediğim icin fiyatları başka yerde bilemedim iyi mi kotu mu

Arkadaşlar aksam kontrolümüz vardı cinsiyetimizi öğrendik şükür sonun da hoş dr daha önce görmüştü ama netlik kazansın diye söylememişti:)) tahminleriniz doğru imiş cinsiyetimiz erkek sağlıkla ilerleriz inşallah aycacigim senin hisler yanlış çıktı:)) Allahım hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.ve bekleyen çabalayan arkadaşlara da en kısa surede sağlıkla versin inşallah..
Maşallah canım gözünüz aydın ..:nazar::nazar:

Aycacim bu ayrıntılı ultrason ne oluyor ben tüp Dr un la devam etmediğim icin Bi kaç farklı Dr deneme yanılma yaptık bu ara tam takipte olan biri yok henüz :KK43: o yüzden Bi ikili test yaptırdım en son gittiğim Dr da 4 lu test yaptır dedi ayrıntılı ultrason o mu oluyor acaba?birde nerede yaptıracaksın fiyat sordun mu canim gittiğim hastane de 4 lu test 150tl ultrasonu da 350 tl imiş bilmediğim icin fiyatları başka yerde bilemedim iyi mi kotu mu
Merhaba ben ayrinili icin tandevu aldim dun ve fiyati 350 tl haberin olsun

Gozun aydin canim oglusun sag saglim gelsin insallah

Back
X