Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun com se söyledin mi peki ayak yanmani?şekerine bakılmış mi idi ?zaman.ilerledikçe hepimiz sessiz ce korkarak bekliyoruz herşeyden şüphe duyuyoruz sağlıkla tamamlar sağlıkla kucaklarimiza alırız inş.cnm ya ben kun feyekunu çok.merak.ediyorum ne zamandır yok.sağlıklıdırlar inşallah ..Canlarım nasılsınız iyisinizdir inşallah biz iyiyiz çok şükür cinsiyet için yazdığınız yazıları yeni gördüm çok teşekkür ederim bu form sesiz ama neden ki o değil de benim ayaklarımın altı yanıyor yazın bize zor geçicek kızceler
Yok ya bugün oldu sıcak ya ondandır diye düşünüyorum bu hafta çok sıcak olucak mış yandık kızlar Bunun haziranı temmuzu ağustosu var :)Geçmiş olsun com se söyledin mi peki ayak yanmani?şekerine bakılmış mi idi ?zaman.ilerledikçe hepimiz sessiz ce korkarak bekliyoruz herşeyden şüphe duyuyoruz sağlıkla tamamlar sağlıkla kucaklarimiza alırız inş.cnm ya ben kun feyekunu çok.merak.ediyorum ne zamandır yok.sağlıklıdırlar inşallah ..
Tatlim.Çok.hoşmuş bunlar :))
Çok.güzel.insan hemen almak.istiyor daha cokkkkk isimiz var şuan sadece bana.alıyoruz kıyafetlere sigmadigim için.:))
Canım erkek içinde var muhteşemler insegramdan takip edebilirsinizTatlim.Çok.hoşmuş bunlar :))
Haklısın malesef 5 kg aldım salaş seyler alıyorum ileriyi düşünerek ama bunlarda gerekli insan kendini tutamıyor görünce :))Çok.güzel.insan hemen almak.istiyor daha cokkkkk isimiz var şuan sadece bana.alıyoruz kıyafetlere sigmadigim için.:))
Ben jilet kullanyorum agda hc yapmadim etim mosmor oluyor cunku.ben bebise takimlar aldm azcik destekle.kuafore gtme tatlim onun icin mikrop kapabilirsin.Kızlar nasılsınız çıktı mı göbusler :) benimki daha pek çıkmadı sizlere özel olacak ama bişey sorcam epilasyonu ne yapıyorsunuz ben kendim ağda yapıyordum daha önce ama şimdi karın çıktıkça zorlaşıyor kuaföre gitmek istemiyorum hijyene güvenemiyorum nedense siz ne gibi yontemler uyguluyorsunuz