2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben sağlık ocagina hic gitmedim dr mizin çalıştığı hastane de bakılıyor herseyimize arada kan.değerlerime bakılıyor eksik olan var mi diye de aşığı ilk hafta burada yaparız dedi.
Canım benim işime gelior tahlili orda yaptırmak. Aç bakılan şeyler oluor ki aç gel dediler. Doktor randevum hep 10 dan sonra oluyor. Çok uzun süre aç kalmam veya erkenden hastaneye gdip randevuya kadar oyalanmam gerekiyor. Sağlık ocağı beş dk mesafede, beklemiosun kan verip dönüorm hemen

Kizlar bebek hangi ayda yukari cikiyor bilen varmi kimi hamilede hic yukari cikmiyomus sanirim
Canım yukarı çıkmayı bilmiorm da tam tersi doğuma yakın aşağı inior. Aşağı inmezse sezaryen yapıolar genelde beklemeyip.

Serviks yermezliği diye bir şey var onda bebek aşağıda oluyor o durumu mu kastediorsun? O zaman da hafif uyutup rahim ağzına dikiş atma tarzı bi işlem uapıolar erken doğum riskini önlemek için

Canım benim işime gelior tahlili orda yaptırmak. Aç bakılan şeyler oluor ki aç gel dediler. Doktor randevum hep 10 dan sonra oluyor. Çok uzun süre aç kalmam veya erkenden hastaneye gdip randevuya kadar oyalanmam gerekiyor. Sağlık ocağı beş dk mesafede, beklemiosun kan verip dönüorm hemen
Senin için iyiymiş cnm ya kolayına nasıl.geliyorsa :))

Canım bana de iyi yukarıya çıkmaya başlamış dedi.serviks ten uzaklaşıyor dedi.bu haftalarda başlaması gerekli.
Simdi arastirdim cogu gebenin 24 haftalarda basliymus yukari cikmaya kiminde de ckmymus ama bi sorun tesir etmiymus.bana dun alttanda bakti d.r rahmi olctu bi sorun yok dedi

Simdi arastirdim cogu gebenin 24 haftalarda basliymus yukari cikmaya kiminde de ckmymus ama bi sorun tesir etmiymus.bana dun alttanda bakti d.r rahmi olctu bi sorun yok dedi
İyi cnm maşallah fazla hareket etmezsin ben de hareketi minimuma indirdim inş hayırlısı ile zamanın da 40.haftada sağlıkla doğum yaparız.

Ee canım bi sorun yokmuş işte. Benim bu konuda hiç bilgim yoktu sayende öğrenmiş oldum :) benim de aynen çok iyi sorun yok dedi

Hayırlı cumalar Can'lar
Ben ayrıntılı ultrasonu erken yaptırmak zorunda kaldım belki hatırlarsınız ama ben alttan muayene olmadım hiç o neden ki merakta kaldım şimdi :( ptesi den beri de deli gibi belim ağrıyor dun gece de aksi gibi yalnızdım eşim is seyahatinde afedersiniz idrarımı yaparken Bi anda kalkamadım tuvaletten Bi sancı girdi kasıklarıma dünden beri de gıcık gıcık Bi sancı ağrı gibi bişey var bebeğin tekmelerini mi hissediyorum acaba anlayamıyorum da tam vajinaya yakın baskı gibi hissediyorum sanki asagiya sarkıo yürürken gerilme gibi de sancı hissediyorum sanki içerden bişey durtuo beni bıçak gibi Keskin Keskin popomun altına yastık koydum yatıyorum kimsem de yok Dr a da gidemiyorum böyle bişey yasayan var mı tam anlatamadım kendimi ama

Hayırlı cumalar Can'lar
Ben ayrıntılı ultrasonu erken yaptırmak zorunda kaldım belki hatırlarsınız ama ben alttan muayene olmadım hiç o neden ki merakta kaldım şimdi :KK43: ptesi den beri de deli gibi belim ağrıyor dun gece de aksi gibi yalnızdım eşim is seyahatinde afedersiniz idrarımı yaparken Bi anda kalkamadım tuvaletten Bi sancı girdi kasıklarıma dünden beri de gıcık gıcık Bi sancı ağrı gibi bişey var bebeğin tekmelerini mi hissediyorum acaba anlayamıyorum da tam vajinaya yakın baskı gibi hissediyorum sanki asagiya sarkıo yürürken gerilme gibi de sancı hissediyorum sanki içerden bişey durtuo beni bıçak gibi Keskin Keskin popomun altına yastık koydum yatıyorum kimsem de yok Dr a da gidemiyorum böyle bişey yasayan var mı tam anlatamadım kendimi ama
Canım çok geçmiş olsun fazla ayağa kalkma bence esin gelip bir dr gidene kadar.

Canım çok geçmiş olsun fazla ayağa kalkma bence esin gelip bir dr gidene kadar.
Sagol canim inşallah kotu bişey yoktur cok korkuyorum rabbim bebislerimizi korusun üşütme mi nedir siz benden öndesiniz belki normali böyledir diyorum evham mı yapıyorum diyorum ama belime belime vuruyor sancı sanki ıkınsam Bebek fırlayacak dışarı :((

Sagol canim inşallah kotu bişey yoktur cok korkuyorum rabbim bebislerimizi korusun üşütme mi nedir siz benden öndesiniz belki normali böyledir diyorum evham mı yapıyorum diyorum ama belime belime vuruyor sancı sanki ıkınsam Bebek fırlayacak dışarı :KK43:(
Can'ım bence rahim bağlarımız büyüdükçe geriliyor onunla alakalı olduğunu düşünüyorum benim de 2 gündür sağ tarafımda batar tarzı gıcık bir sancı giriyor böyle değip geçiyor bıçak batması gibi sık sık yan yatarak dinlenmeye çalış ve bol bol su iç .ben çok yığın çalışıyorum anca eve gelince yatabiliyorum ..geçen hafta doktordaydım bir sorun yok dedi sanırım şiddetli olmadığı sürece Ağrı'ları normal kabul ediyorlar ama sen yine de bir sor istersen

Sagol canim inşallah kotu bişey yoktur cok korkuyorum rabbim bebislerimizi korusun üşütme mi nedir siz benden öndesiniz belki normali böyledir diyorum evham mı yapıyorum diyorum ama belime belime vuruyor sancı sanki ıkınsam Bebek fırlayacak dışarı :KK43:(
Tekrar çok geçmiş olsun cnm belkide usutmussundur ben de hafif ağrılar oluyor ama.senin dediğim.kadar değil oda normaldir ama dedigin gibi usuttu isen ağrı daha fazla olur dediğim.gibi gerekmedikce ayağa kalkma dinlen stres yapma Allahım hepimiz o korusun gittikçe zorlaşıyor inşallah sağlıkla tamamlarız sakin ol geçer.

Hayırlı cumalar Can'lar
Ben ayrıntılı ultrasonu erken yaptırmak zorunda kaldım belki hatırlarsınız ama ben alttan muayene olmadım hiç o neden ki merakta kaldım şimdi :KK43: ptesi den beri de deli gibi belim ağrıyor dun gece de aksi gibi yalnızdım eşim is seyahatinde afedersiniz idrarımı yaparken Bi anda kalkamadım tuvaletten Bi sancı girdi kasıklarıma dünden beri de gıcık gıcık Bi sancı ağrı gibi bişey var bebeğin tekmelerini mi hissediyorum acaba anlayamıyorum da tam vajinaya yakın baskı gibi hissediyorum sanki asagiya sarkıo yürürken gerilme gibi de sancı hissediyorum sanki içerden bişey durtuo beni bıçak gibi Keskin Keskin popomun altına yastık koydum yatıyorum kimsem de yok Dr a da gidemiyorum böyle bişey yasayan var mı tam anlatamadım kendimi ama
Canım kramplar baslamış sende bunun normal bi durum olduğunu biliyorum bnm dr bu kramplar için calcımax başladı sende en doğru sunucu dr den alabilirsin erteleme git geçmişolsun ..

Back
X