2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hayırlı ramazanlar kızlar. Yarın Antalya'ya gidiyorum. Çarşamba günü ilk muayenem var. Zaman geldi başlıyorum tekrar. İnşallah mübarek bu ayda herşey yolunda gider.
13346618_1740316956240004_1879167185999999730_n.webp

Gunaydin kizlaar benim gobegim cikti ya 2 haftadir filan ikiz diye mi erkenden cikti ki anlamadim pantolonlara sigamiyorum sizin alisveris yaptiginiz siteler varsa yazar misiniz yasadigim sehirde lcw ve defacto var hamile giyimi olan sadece orda da birer pntolon var baska bi secenek yok

Hayırlı ramazanlar kızlar. Yarın Antalya'ya gidiyorum. Çarşamba günü ilk muayenem var. Zaman geldi başlıyorum tekrar. İnşallah mübarek bu ayda herşey yolunda gider. Eki Görüntüle 1842943
Canımm dediğin gibi her şey yolunda gidecek inşallah hem de hayırlı bir zamanda :) bol şans. Haberdar et bizi gelişmelerden.

Gunaydin kizlaar benim gobegim cikti ya 2 haftadir filan ikiz diye mi erkenden cikti ki anlamadim pantolonlara sigamiyorum sizin alisveris yaptiginiz siteler varsa yazar misiniz yasadigim sehirde lcw ve defacto var hamile giyimi olan sadece orda da birer pntolon var baska bi secenek yok
Olabilir canım. Ben de ankaraya gittiğimde h&m den iki pantolon aldım. Birini daha büyük beden aldım ne olur ne olmaz diye. O hala çok büyük diğerini giyiorm. Lcwden ben almadım ama online olarak daha önce çok bakmıştım çoo çeşit var. Bana boy bedeni olmayan standart pantolonlar kısa geldiği için ordan almadım. Taytlarım falan hala oluor. Onun hariicnde hamile giyimi almadım mecbur kalmadıkça da almak istemiorm. Zaten yarısını bitirdim hamileliğin. Bir de kısa olmayan kot şortlarımdan birini terziye verdim. Belini çıkarıp penyeden hamile beli dikti üzerine. Dışarıya şortla çıkarken de onu giyiorm. Ama tabi sen işe giderken nası giyinmen gerekiosa alman gerekebilir ben böyle idare ederim. Son dönemde de bi iki gömlek alırm belki havalara göre. :)

Kızlar endokrin randevum var bugün. Artkk çok sıkıldım her ay gidip kan vermekten. Bir de 3 sefer gidip geliorm hastanete. Açlık tokluk şekeri bakıolar. Sabah aç kan veriorm. Eve gelip kahvaltı yapıp iki saat sonra yeniden tokluk kanı verip, öğleden sonra da doktora sonuç göstermete gidiorm. Gebelik şekeri riskim var ve korkuorm her ay :(

Olabilir canım. Ben de ankaraya gittiğimde h&m den iki pantolon aldım. Birini daha büyük beden aldım ne olur ne olmaz diye. O hala çok büyük diğerini giyiorm. Lcwden ben almadım ama online olarak daha önce çok bakmıştım çoo çeşit var. Bana boy bedeni olmayan standart pantolonlar kısa geldiği için ordan almadım. Taytlarım falan hala oluor. Onun hariicnde hamile giyimi almadım mecbur kalmadıkça da almak istemiorm. Zaten yarısını bitirdim hamileliğin. Bir de kısa olmayan kot şortlarımdan birini terziye verdim. Belini çıkarıp penyeden hamile beli dikti üzerine. Dışarıya şortla çıkarken de onu giyiorm. Ama tabi sen işe giderken nası giyinmen gerekiosa alman gerekebilir ben böyle idare ederim. Son dönemde de bi iki gömlek alırm belki havalara göre. :)
Canim ben de h&m e gidince bakacagm tatile ayy devrik cumle oldu ben kot giyiyorum genelde ise gelirken ama elbise filan alasim var bilmiorum :)

Kızlar endokrin randevum var bugün. Artkk çok sıkıldım her ay gidip kan vermekten. Bir de 3 sefer gidip geliorm hastanete. Açlık tokluk şekeri bakıolar. Sabah aç kan veriorm. Eve gelip kahvaltı yapıp iki saat sonra yeniden tokluk kanı verip, öğleden sonra da doktora sonuç göstermete gidiorm. Gebelik şekeri riskim var ve korkuorm her ay :KK43:
Yaa ilk ne zaman bakildi ki zormus dedigin gibi bende preeklempsiden korkuyorum tansiyon riski cokmus ikiz gebelikte bnm zAten dusuk degil

Kızlar endokrin randevum var bugün. Artkk çok sıkıldım her ay gidip kan vermekten. Bir de 3 sefer gidip geliorm hastanete. Açlık tokluk şekeri bakıolar. Sabah aç kan veriorm. Eve gelip kahvaltı yapıp iki saat sonra yeniden tokluk kanı verip, öğleden sonra da doktora sonuç göstermete gidiorm. Gebelik şekeri riskim var ve korkuorm her ay :KK43:
Aynıyız Can'ım bende aynen her ay 3 kere git gel yoruldum kan vermek de sinir ediyor beni cok korkuyorum kan tutuyor bide
tsh bakılıyor her ay düzenli şekerden korkuma hiç bişey yiyemiyorum zaten sağlıkla atlatalım inş bu günler de geçecek napalim rabbim baska dert vermesin

Canim ben de h&m e gidince bakacagm tatile ayy devrik cumle oldu ben kot giyiyorum genelde ise gelirken ama elbise filan alasim var bilmiorum :)
Can'ım trendyol a hamile giyim geliyor oralardan da bakabilirsin cok güzel elbiseler geliyor ben çalışmıyorum dışarı cok çıkmıyorum Bi pant Bi tişörtle geçirmeyi planlıyorum hamileliği :)

Tatlım ehamilegiyim.var tutkunun hamile giyim var ebru maternity hamile var çok güzel şeyler var normalde ki bedenin hamileye gore ayarlanmış dar pantolan giyme sıkınca ağrı oluşuyor.hemen bol kıyafetler al bebisler rahat etsin.:))

Back
X