2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızceler bir kaç gündür karnıma kasık ağrısı girip çıkıyordu artık bügün endişelendim ve doktoruma söyledim doktorum yakında ki bir hastaneye git rahim ağzı yetmezliğine bKtkr dedi ben de bugün gittim baktı doktor çok şükür bişey çıkmadı istirahat et dedi magneyum ilaç verdi su iç dedi bol bol haberiniz olsun kendinize iyi bKın hiç bişeyi atlamayıp doktorunuza sorun sağlıkla sihatle bebeğimizi zamanınd kucağımıza alırız inşallah hepimiz

Kızceler bir kaç gündür karnıma kasık ağrısı girip çıkıyordu artık bügün endişelendim ve doktoruma söyledim doktorum yakında ki bir hastaneye git rahim ağzı yetmezliğine bKtkr dedi ben de bugün gittim baktı doktor çok şükür bişey çıkmadı istirahat et dedi magneyum ilaç verdi su iç dedi bol bol haberiniz olsun kendinize iyi bKın hiç bişeyi atlamayıp doktorunuza sorun sağlıkla sihatle bebeğimizi zamanınd kucağımıza alırız inşallah hepimiz
canim gecmis olsun.
Nasil tespit ediliyor peki o muayene ile mi ?

canim gecmis olsun.
Nasil tespit ediliyor peki o muayene ile mi ?
CNım normalde biz her ay muane oluyoruz ya bana en son yanlış hatırlamıyorsam 16 .hafta da baktı bi sıkıntı yok bu arada üstten baktı her ay kontrole gittiğim doktor .şikayetimden bahsettim kasıklarım sancı oluyor dedim adet ağrısı gibi içimiz rahat etsin dedi senin hastanene gittim dün işte ordaki kadın. doğumcu alttan muane etti bi sıkıntı yok dedi içim rahatladı ama ben yinede yatıyorum şuan napıyım kızcem bu arada günde iki tane yumurtanın beyazını yiyin zeytin kefir için bunlar rahimi ağzınına iyi geliyor muş senin bide ikiz bişey olmaz Allahın izniyle ama zaten doktor bakar bakmıyorsada sen sor rahim ağzı boyunu okuduğum kadarıyla 2.5 mm altı sıkıntıymış

CNım normalde biz her ay muane oluyoruz ya bana en son yanlış hatırlamıyorsam 16 .hafta da baktı bi sıkıntı yok bu arada üstten baktı her ay kontrole gittiğim doktor .şikayetimden bahsettim kasıklarım sancı oluyor dedim adet ağrısı gibi içimiz rahat etsin dedi senin hastanene gittim dün işte ordaki kadın. doğumcu alttan muane etti bi sıkıntı yok dedi içim rahatladı ama ben yinede yatıyorum şuan napıyım kızcem bu arada günde iki tane yumurtanın beyazını yiyin zeytin kefir için bunlar rahimi ağzınına iyi geliyor muş senin bide ikiz bişey olmaz Allahın izniyle ama zaten doktor bakar bakmıyorsada sen sor rahim ağzı boyunu okuduğum kadarıyla 2.5 mm altı sıkıntıymış
Canım çok geçmiş olsun daha önce yazmıştım belki hatırlarsın ben de fazla hareket edince kasıklarıma ağrı giriyor diye ben de yürüyüş yapmayı ve fazla hareketi bıraktım biraz fazla ayakta dahi duramıyorum .Allahım hepimize sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah..

Benimde sürekli alta baskı şeklinde Bi ağrı oluyordu Bebek sanki top oluyormus gibi hissediyorum dedim Dr a nst ye gönderdi 15 dk da iki kere kasılma olmuş bebeğin sertleşmesi kasılma oluyormus anladığım kadarıyla erken doguma gidiyor bunun sonu dedi ne yaparken oluyorsa bırak onu yapma dinlen yat kendine dikkat et dedi bana da magnezyum verdi alttan da rahim ağzını ölçelim dedi ama ben müsait değilim dedim açıkcası korktum bayadir alttan muayene olmuyorum hala oluyor ara ara korkutuyor beni yürümeye bile gelmiyor senin de bu şekilde Bi ağrı miydi canim bu gidişimde baktırayım bende rahim boyuna merak ettim

Cok sagol canım ayrintili aciklaman icin. Benimkide olcuyor rahim boyunu demekki oymus. Ama alttan değil üstten bakıyor hep

Benimde sürekli alta baskı şeklinde Bi ağrı oluyordu Bebek sanki top oluyormus gibi hissediyorum dedim Dr a nst ye gönderdi 15 dk da iki kere kasılma olmuş bebeğin sertleşmesi kasılma oluyormus anladığım kadarıyla erken doguma gidiyor bunun sonu dedi ne yaparken oluyorsa bırak onu yapma dinlen yat kendine dikkat et dedi bana da magnezyum verdi alttan da rahim ağzını ölçelim dedi ama ben müsait değilim dedim açıkcası korktum bayadir alttan muayene olmuyorum hala oluyor ara ara korkutuyor beni yürümeye bile gelmiyor senin de bu şekilde Bi ağrı miydi canim bu gidişimde baktırayım bende rahim boyuna merak ettim
Ya benim de sürekli değil ama ben cumartesi gününden beri bebişi hissetmeye başladım ama hissettiğim şey biraz senin tarifine benziyor. İki kasığın orta bölgesinde birden bir sertleşme toparlanma oluyor ve kayıyor sonra. Perşembe detaylı ultrasonum var sormak yoktu bunu aklımda bi öğreneyim ben de kasılma mı benimki de acaba diye.

Benim de geçen ay rahim ağzına baktı mesafeye vajinal olarak sorun yok dedi. Ben 2 li test ultrasonunda da vajinal muayene olmak zorunda kaldım çünkü bebeğim uyudu ve inatla uyanmadı dönmedi. Burun ve enseyi ölçmek için alttan bakmak sorunda kaldı doktor. Hatta geçen ayki randevumda da yine uyuordu ve baş aşağı duruyordu. Geçen aydan iki ultrason görüntüsü alınabildi bu yüzden biri ayak tabanı biri de pipi fotosu :D doktorunuza güveniorsanız vajinal usgden korkmayın çünkü rahimi dıştan görüntülüyor o da sonuçta. Zaten kendine güvenmeyen doktorlar bakmayı kendileri bile teklif etmior.

Ben de toparlanma şeklinde değil dediğim gibi adet sancısı gibiydi çok şükür bişey çıkmadı haklısın uzun süre alttan muane olmamiştim ama ben hazırlı gittim kendi doktorum değildi başka yakındaki hastaneye gittim sıkıntı yoktu ben yinede yatıyorum yapacak bişey yok napalım korkuyorum Allahım sonuna kadar gidelim inşallah bizaat yaşadık erken doğumu ne demek olduğunu biliyorum

Back
X