- 12 Şubat 2016
- 45
- 19
- 3
- 35
Saol canım benim İNSAALLAH duyulur duyulmazsada nokta gibi görülüyor o yeter varlığı için içini ferah tutAy cnm hadi gozun aydin.bizim sat ayni seninle.ben de carsamba gidicem karindan duyulur mu ozamana acaba. rabbim bekleyen herkese nasip etsin insallah.
INŞALLAH canım hayırlı olsunkızlar dünkü gebelik testinden sonra çok şükür bugün kan testim de pozitif çıktı. 22 ocaktı benim dün test pozitif çıkmıştı. ama kese daha oluşmamış, 10gün sonra gel dedi doktor. 4-5 aydır deniyorduk,acaba olmayacak mı derken oldu çok şükür. inşallah sorunsuz yerleşir :) Allah hepinize nasip etsin.
Bende 6 hafta bende cımartesi gidecem aşttan muayhane sıkıntı diye biliyorum hamilelikte6 hafta oluyo galiba
Hayırlı olsun Can'ım rabbim hepimize eli ayağa düzgün vatana millete hayırlı evlat nasip etsin Can'ım inşallahkızlar dünkü gebelik testinden sonra çok şükür bugün kan testim de pozitif çıktı. 22 ocaktı benim dün test pozitif çıkmıştı. ama kese daha oluşmamış, 10gün sonra gel dedi doktor. 4-5 aydır deniyorduk,acaba olmayacak mı derken oldu çok şükür. inşallah sorunsuz yerleşir :) Allah hepinize nasip etsin.
Can'ım özele mi gittin devlete miBen duymadım alttan ultrason ile baktı benimkini orda kalbinin attığını görüyorsun :) duymak için küçük
Özele gittim canım yok alttan bi sıkıntı olmuyoCan'ım özele mi gittin devlete mi
kızlar dünkü gebelik testinden sonra çok şükür bugün kan testim de pozitif çıktı. 22 ocaktı benim dün test pozitif çıkmıştı. ama kese daha oluşmamış, 10gün sonra gel dedi doktor. 4-5 aydır deniyorduk,acaba olmayacak mı derken oldu çok şükür. inşallah sorunsuz yerleşir :) Allah hepinize nasip etsin.
Kızlar bende çok şükür bugün kalp atışını gördüm RABBİM bekleyen herkese nasip etsin bat 5 ocaktı
canım mide bulantısı için erken henuz. 6. haftada ve sonra başlıyor. bende de hiç olmadı, dünden mide bulantısı ve kusma var bende de.Midesi bulanmayan var mı? Benim 4. hafta bitiyor ama midem bulanmıyor ..
Midesi bulanmayan var mı? Benim 4. hafta bitiyor ama midem bulanmıyor ..
canım mide bulantısı için erken henuz. 6. haftada ve sonra başlıyor. bende de hiç olmadı, dünden mide bulantısı ve kusma var bende de.
Canim bnm annem teyzem ve ablamda kuzenimde hic mide bulantisi bad donmesi hic olmamis. Bnmde yok suan ama bnm bos gebelik sanirim ogleden sonra doktora gidicem de eger degilse bnse de yok bulanti kusma. :)
Bugün mü gidiyorsun Can'ım pazartesi demiştin hayırlı haberle gel ben inanıyorum var bebeğin inşallah yanılmamCanim bnm annem teyzem ve ablamda kuzenimde hic mide bulantisi bad donmesi hic olmamis. Bnmde yok suan ama bnm bos gebelik sanirim ogleden sonra doktora gidicem de eger degilse bnse de yok bulanti kusma. :)
Bugün mü gidiyorsun Can'ım pazartesi demiştin hayırlı haberle gel ben inanıyorum var bebeğin inşallah yanılmam
Benim 6. Haftada başladı sabah bulantılarıEvet herkes öyle diyor 6. hafta başlar diyorlar bakalım bekleyip göreceğiz
Canım daha önce konuşmuştuk. Senin adına çok sevindim kalp atışlarını duyman harika. Rabbim evlatlarımızı kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin. Bende kalp atışını duyunca rahatlamıştımEvet bugun gittik rabbime sukurler olsun kalp atislarini duyduk. O kadar mutluyum ki :) doktor bos gebelikte kalp atışı olmaz gayet saglikli bebegin dedi.
Hayirlisi olsun canım çok sevindim RABBİM hayırlı kucağımiza almamız nasip etsinEvet bugun gittik rabbime sukurler olsun kalp atislarini duyduk. O kadar mutluyum ki :) doktor bos gebelikte kalp atışı olmaz gayet saglikli bebegin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?