2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

kızlar dünkü gebelik testinden sonra çok şükür bugün kan testim de pozitif çıktı. 22 ocaktı benim dün test pozitif çıkmıştı. ama kese daha oluşmamış, 10gün sonra gel dedi doktor. 4-5 aydır deniyorduk,acaba olmayacak mı derken oldu çok şükür. inşallah sorunsuz yerleşir :) Allah hepinize nasip etsin.

INŞALLAH canım hayırlı olsun

Hayırlı olsun Can'ım rabbim hepimize eli ayağa düzgün vatana millete hayırlı evlat nasip etsin Can'ım inşallah

Aynen bizde 4-5 aydır deniyorduk geçen hafta cumartesi gttim 380 çıktı bhcg kese oluşmamış henüz dedi pazartesi yine gidicem keseye bakacak inşallah görünür çok heyecanlı ve stresliyim

Allahım hepimize sağlıklı bebekler versin inşalah :)

Midesi bulanmayan var mı? Benim 4. hafta bitiyor ama midem bulanmıyor ..

Midesi bulanmayan var mı? Benim 4. hafta bitiyor ama midem bulanmıyor ..

Canim bnm annem teyzem ve ablamda kuzenimde hic mide bulantisi bad donmesi hic olmamis. Bnmde yok suan ama bnm bos gebelik sanirim ogleden sonra doktora gidicem de eger degilse bnse de yok bulanti kusma. :)

canım mide bulantısı için erken henuz. 6. haftada ve sonra başlıyor. bende de hiç olmadı, dünden mide bulantısı ve kusma var bende de.

Evet herkes öyle diyor 6. hafta başlar diyorlar bakalım bekleyip göreceğiz

Canim bnm annem teyzem ve ablamda kuzenimde hic mide bulantisi bad donmesi hic olmamis. Bnmde yok suan ama bnm bos gebelik sanirim ogleden sonra doktora gidicem de eger degilse bnse de yok bulanti kusma. :)

Canım inşallah boş gebelik değildir ya haber ver mutlaka öğleden sonra

Bugün mü gidiyorsun Can'ım pazartesi demiştin hayırlı haberle gel ben inanıyorum var bebeğin inşallah yanılmam

Benimde hala yok çok şükür 6. Hafta her hamilelik farklı olurmuş kızlar herkesin farklı rahat hamilelik geçiririz inşallah hep beraber daha cok yeniyiz

Evet herkes öyle diyor 6. hafta başlar diyorlar bakalım bekleyip göreceğiz
Benim 6. Haftada başladı sabah bulantıları ağzıma kreker atmadan yataktan kalkamıyorum. Tabi kalktıktan 1 saat sonra falan geçiyor. Herkes de farklı bazılarında hiç bulantı olmuyor

Evet bugun gittik rabbime sukurler olsun kalp atislarini duyduk. O kadar mutluyum ki :) doktor bos gebelikte kalp atışı olmaz gayet saglikli bebegin dedi.
Canım daha önce konuşmuştuk. Senin adına çok sevindim kalp atışlarını duyman harika. Rabbim evlatlarımızı kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin. Bende kalp atışını duyunca rahatlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…