Tebrik ederim Can'ım inşallah hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız Can'ımHerkeze Merhaba
Dün hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum
14 yıl aradan sonra mucize gelen bebeğimi ekim ayında 3 aylıkken kalbi durduğu için kaybetmiştim. Rabbim ŞÜKÜR ki yeniden nasip etti.
Umarım bu bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
Kan değerim = BETA HCG = 686,63
Can'ım sende mi alttan muayhane ederek öğrendin bugün bende gidecem inşallah duyarımEvet bugun gittik rabbime sukurler olsun kalp atislarini duyduk. O kadar mutluyum ki :) doktor bos gebelikte kalp atışı olmaz gayet saglikli bebegin dedi.
Merhaba hanimlar geçen ay 21 ocakta adet oldum dün sabah kan verdim beta hcg 99 çıktı doktor değerin düşük dedi sizce adetime iki güm varken bu değerin çıkması normal değil mi aklım karıştı
hayır açıklamadı cnm 2 gün sonra tekrar kan tahlili yapalım dedi ultrasonda baktı kese oluşmamış ama rahim duvarı kalınlaşmış dedideğer küçük ne demek miş doktor açıklamadı mı cnm .????
Düşük yapmak ne zor arkadasım ben de 2 tane kaybettim şimdi 3.hamileyim son adetım 14 ocak bu hafta kese olustu mu diye dr gidecegim ben faktor 5 kan pıhtılsması hastasıyım o yuzden ıcımde korkularaslında bu olursa 5 . gebeliğim olucak. bundan önce 4 düşük yaşadım ve bu aya kadar erteledik araştırmalar vs. derken doktor bu ay denememi istedi benden. bende yapıyorum deniyorum tekrar.
Nasıl ya benım de bthgc adetım 1 gun gectı 200 du dr bır sey demedı .1 hafta sonra gel dedı ben dayanamayıp tahlıl yaptım 1000e fırlamıs 3 gun ıcınde ..senın daha adetıne 2 gun var bence artar panık yapmahayır açıklamadı cnm 2 gün sonra tekrar kan tahlili yapalım dedi ultrasonda baktı kese oluşmamış ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi
hem bir de kese 5 haftalıkken goruuyorNasıl ya benım de bthgc adetım 1 gun gectı 200 du dr bır sey demedı .1 hafta sonra gel dedı ben dayanamayıp tahlıl yaptım 1000e fırlamıs 3 gun ıcınde ..senın daha adetıne 2 gun var bence artar panık yapma
çok teşekkür ederim içimi rahatlattın yarın tekrar acilde kan verecem inş değerim yükselmiştirNasıl ya benım de bthgc adetım 1 gun gectı 200 du dr bır sey demedı .1 hafta sonra gel dedı ben dayanamayıp tahlıl yaptım 1000e fırlamıs 3 gun ıcınde ..senın daha adetıne 2 gun var bence artar panık yapma
hayırlı olsun canım beta hcg kaç çıktı ilk yaptırdığındakızlar dünkü gebelik testinden sonra çok şükür bugün kan testim de pozitif çıktı. 22 ocaktı benim dün test pozitif çıkmıştı. ama kese daha oluşmamış, 10gün sonra gel dedi doktor. 4-5 aydır deniyorduk,acaba olmayacak mı derken oldu çok şükür. inşallah sorunsuz yerleşir :) Allah hepinize nasip etsin.
Sen aile hekimine git onlar seni yönlendirir canimselam kızlar gebelikle ilgili testleri yaptırdınız mı?doktor bugün bana sağlık ocağında yaptır testlerini dedi ama isimlerini söylemedi bilen var mı?
işten izin almam biraz zor oluyor canım isimlerini öğrenseydim akşam acilde veya özelde yaptırırım diye düşündümSen aile hekimine git onlar seni yönlendirir canim
Benim 4+5 te kese gözüktü canım içini ferah tut inşallah kucağına alırsın bi an evvel bebeğininDüşük yapmak ne zor arkadasım ben de 2 tane kaybettim şimdi 3.hamileyim son adetım 14 ocak bu hafta kese olustu mu diye dr gidecegim ben faktor 5 kan pıhtılsması hastasıyım o yuzden ıcımde korkularama ınatlastım bebek sahıbı olacagım:) sen arastırma yaptın mı düşüklerin icin
işten izin almam biraz zor oluyor canım isimlerini öğrenseydim akşam acilde veya özelde yaptırırım diye düşündüm
sağol canımKan sayimi ve idrar tahlili yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?