2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Kızlarrr hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahh bu ay öğrenemeyenler tez zamanda müjdeli haberleri paylaşırlar inşallahhhhh...

Tebrik ederim Can'ım inşallah hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız Can'ım

Evet bugun gittik rabbime sukurler olsun kalp atislarini duyduk. O kadar mutluyum ki :) doktor bos gebelikte kalp atışı olmaz gayet saglikli bebegin dedi.
Can'ım sende mi alttan muayhane ederek öğrendin bugün bende gidecem inşallah duyarım

Merhaba hanimlar geçen ay 21 ocakta adet oldum dün sabah kan verdim beta hcg 99 çıktı doktor değerin düşük dedi sizce adetime iki güm varken bu değerin çıkması normal değil mi aklım karıştı

Merhaba hanimlar geçen ay 21 ocakta adet oldum dün sabah kan verdim beta hcg 99 çıktı doktor değerin düşük dedi sizce adetime iki güm varken bu değerin çıkması normal değil mi aklım karıştı

değer küçük ne demek miş doktor açıklamadı mı cnm .????

aslında bu olursa 5 . gebeliğim olucak. bundan önce 4 düşük yaşadım ve bu aya kadar erteledik araştırmalar vs. derken doktor bu ay denememi istedi benden. bende yapıyorum deniyorum tekrar.
Düşük yapmak ne zor arkadasım ben de 2 tane kaybettim şimdi 3.hamileyim son adetım 14 ocak bu hafta kese olustu mu diye dr gidecegim ben faktor 5 kan pıhtılsması hastasıyım o yuzden ıcımde korkular ama ınatlastım bebek sahıbı olacagım:) sen arastırma yaptın mı düşüklerin icin

hayır açıklamadı cnm 2 gün sonra tekrar kan tahlili yapalım dedi ultrasonda baktı kese oluşmamış ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi
Nasıl ya benım de bthgc adetım 1 gun gectı 200 du dr bır sey demedı .1 hafta sonra gel dedı ben dayanamayıp tahlıl yaptım 1000e fırlamıs 3 gun ıcınde ..senın daha adetıne 2 gun var bence artar panık yapma

hem bir de kese 5 haftalıkken goruuyor

çok teşekkür ederim içimi rahatlattın yarın tekrar acilde kan verecem inş değerim yükselmiştir

hayırlı olsun canım beta hcg kaç çıktı ilk yaptırdığında

selam kızlar gebelikle ilgili testleri yaptırdınız mı?doktor bugün bana sağlık ocağında yaptır testlerini dedi ama isimlerini söylemedi bilen var mı?

Benim 4+5 te kese gözüktü canım içini ferah tut inşallah kucağına alırsın bi an evvel bebeğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…