2016 ŞUBATTA KLOMEN VB. KULLANARAK HAMİLE KALMAYA ÇABALAYACAKLAR :)

walllaaa kızlarr o jelı bende duydummm pahalı amaa bu ay olmasssa sanırım onu denıycem alıp nettee 115 130 arası fıyatlar warrr ben halaa test alıp almamaa konusunda kararsızz kaldım offff negatıf gomek ıstemıyordum bıktımmm

walllaaa kızlarr o jelı bende duydummm pahalı amaa bu ay olmasssa sanırım onu denıycem alıp nettee 115 130 arası fıyatlar warrr ben halaa test alıp almamaa konusunda kararsızz kaldım offff negatıf gomek ıstemıyordum bıktımmm
sen yarın sabah bir test yaptır.beta hcg ne baktır. sağlık ocağında da yapıyorlar zaten.oan göre başka şeyler araştırmaya başla canım. bakansız hiçbir şeye gerek kalmaz;)

sen yarın sabah bir test yaptır.beta hcg ne baktır. sağlık ocağında da yapıyorlar zaten.oan göre başka şeyler araştırmaya başla canım. bakansız hiçbir şeye gerek kalmaz:KK66:
ınsalllahhh cnm ınsalllah hepımızzz poztıfıff yazarızzzzzzzzzz bu ayyyyyyy

ayy çok alemsinn canım yaa:KK71: valla benimde normalde adet belirtim olmaz adet olduktan sonra başlar ağrılarım.iğnenin etkisiylede olabilir oyüzden insan bilemiyor haliyle..bekliyip görecezz bakalım..sen bi kaç gün önceden test yapmayı düşünüyormusun?
dusunuyorum canım. gecen ay ılac kullanmadan ıgne olmustum. 12 gün testte cızgı cıktı. o yuzden 13. gun yapabılırım dıye dusunuyorum :)

bana klomen kullandırtmadı bu ay:KK43: kendiliğinden deniyoruz bakalım.
ben 2 ay denedim. hıc sıkıntı olmadı kendı buyudu catladı. hemde gunu gunune. ama olusmadı. sansı arttırmak ıcın klomen verdı bu. klomende ıse yaradı ılk asamada 9. gün 20 mm 3 yumurtam vardı. 3 tanesıde catladı. ama sonucu ne olcak bılmıyorum :KK17::KK17:

hımmmmm ondan da mı yzsaymıs dr acabaaa bılemedım kı sımdıı benım düşüğüm fln hıc olmadı amaa

klomen+iğne 2.ayım cnm dayanamıyorum daa hayal kırıklıgına ugrarım dıye korkuyorummm ccerencım sanırım aksama alcam ewe gecerken testtt eşimle yaparımm bırlıkde yapmasssakk uzuluyorr sonra :D

klomen+iğne 2.ayım cnm dayanamıyorum daa hayal kırıklıgına ugrarım dıye korkuyorummm ccerencım sanırım aksama alcam ewe gecerken testtt eşimle yaparımm bırlıkde yapmasssakk uzuluyorr sonra :KK70:
naptın canım test yaptın mı dün akşamm?

akşamaa bırlıkte yapsak mııı cıkar cıkar doktorum bana 12, gununde bellı olur test yapabılırsın deıdı bende cesaret edemıyorum ısteee

Back
X