- 27 Kasım 2015
- 153
- 49
- 28
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen yarın sabah bir test yaptır.beta hcg ne baktır. sağlık ocağında da yapıyorlar zaten.oan göre başka şeyler araştırmaya başla canım. bakansız hiçbir şeye gerek kalmazwalllaaa kızlarr o jelı bende duydummm pahalı amaa bu ay olmasssa sanırım onu denıycem alıp nettee 115 130 arası fıyatlar warrr ben halaa test alıp almamaa konusunda kararsızz kaldım offff negatıf gomek ıstemıyordum bıktımmm
ınsalllahhh cnm ınsalllah hepımızzz poztıfıff yazarızzzzzzzzzz bu ayyyyyyysen yarın sabah bir test yaptır.beta hcg ne baktır. sağlık ocağında da yapıyorlar zaten.oan göre başka şeyler araştırmaya başla canım. bakansız hiçbir şeye gerek kalmaz![]()
dusunuyorum canım. gecen ay ılac kullanmadan ıgne olmustum. 12 gün testte cızgı cıktı. o yuzden 13. gun yapabılırım dıye dusunuyorum :)ayy çok alemsinn canım yaavalla benimde normalde adet belirtim olmaz adet olduktan sonra başlar ağrılarım.iğnenin etkisiylede olabilir oyüzden insan bilemiyor haliyle..bekliyip görecezz bakalım..sen bi kaç gün önceden test yapmayı düşünüyormusun?
ben 2 ay denedim. hıc sıkıntı olmadı kendı buyudu catladı. hemde gunu gunune. ama olusmadı. sansı arttırmak ıcın klomen verdı bu. klomende ıse yaradı ılk asamada 9. gün 20 mm 3 yumurtam vardı. 3 tanesıde catladı. ama sonucu ne olcak bılmıyorumbana klomen kullandırtmadı bu aykendiliğinden deniyoruz bakalım.
Bebek tutunmasi icinmisben klomen+iğne kulllandım pregestan ne dr ne işe yarıo
Catlatma igneden sonra verdi koyu beyaz akintim var hamilelik belirtisi olabilirmj acaba gunler gecmiyor yahımmmmm ondda mı yzsaymıs dr acabaaa bılemedım kı sımdıı benım düşüğüm fln hıc olmadı amaa
bende de öyle birşey olmadı ama doktor vermişti klomeni ilk kullandığımda. iğneden sonra başlatmıştı progestana.hımmmmm ondan da mı yzsaymıs dr acabaaa bılemedım kı sımdıı benım düşüğüm fln hıc olmadı amaa
Hamile kaldinmi canmbende de öyle birşey olmadı ama doktor vermişti klomeni ilk kullandığımda. iğneden sonra başlatmıştı progestana.
Nasil dayaniyorsun :) hadi yap belki hamilesin ilk ignen micesaret edıp test yapamadım dahaa cnm
naptın canım test yaptın mı dün akşamm?klomen+iğne 2.ayım cnm dayanamıyorum daa hayal kırıklıgına ugrarım dıye korkuyorummm ccerencım sanırım aksama alcam ewe gecerken testtt eşimle yaparımm bırlıkde yapmasssakk uzuluyorr sonra![]()
benim iğne vurulduğum günle beraber 12. günüm bugün.. bende idrarda çıkmaz diye düşünüyorum şimdi ama test yapmamak için zor tutuyorum kendimihayırr yaa yapamadımmm cesaret edemedımm sende durum nee