- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.876
- 508
- 31
Canim ben adet oldum bugun malesefTest yaptin mi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben adet oldum bugun malesefTest yaptin mi.
yaa üzüldüm. hem senin adına hem kendi adıma. olumsuz ornekler gorunce moralım bozuluyorCanim ben adet oldum bugun malesef
yaa üzüldüm. hem senin adına hem kendi adıma. olumsuz ornekler gorunce moralım bozuluyor
Sıkma canini napalim canim kismet deilmis elbet bizimde olur bgun insallah subat ugur getrsn insallahhhh hepimize ya
bu zamana kadar durdugun kabahatkızllllar reglımee 1 gun kaldıı test yapımmm mıı ne dersınızzzzzz
bencede yapmalısınn..benim 4 gün kaldı zor tutuyorum kendimi :) sende yap ve bize haber ver mutlaka ..inşallah müjdeli haber verirsinnkızllllar reglımee 1 gun kaldıı test yapımmm mıı ne dersınızzzzzz
herhangi bi belirtin varmı peki?inşallahh cnmmm
kötü düşünme canım olumlu düşün.. inşallah güzel haberler alırsınnn bu ayamaa umudum yookk yaaa sankı olcak gıbı karnımdaaa agrı diildeee bolee gaz gıbı bısı bılemıyorum tabıde ondan umutsuzumm
yaparsan test yaz mutlakaanlamıyorum walllaa mıllett hemencecık gebe kalıoooo ben 7.ayım bu cabalıyorum kıst yokk ıltıhap yok rahmımde degerlerım normall duzenlı reglı oluyorumm offffffffffffff
şafak kaç ?:)öyle tabi. hayırlısı neyse o olsun dıye hep dua edıyorum. hayırlısı bu demekkı :)
kısmetımıze yakınlasıyoruz her ay. ıyı seylerı dusunmek lazım. Allah buyuktur vaktı zamanı var. olmazsada yapcak bısey yok.
bugünü saymazsak 5 ya da 6 =) 14 subat buyuk gun .şafak kaç ?:)
Benimde 12 şubat :) allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip eder inşallahh.. bu arada belirtilerin varmı benim sol kasığımda ağrı var sızı şeklinde bacağıma atıyor sankibugünü saymazsak 5 ya da 6 =) 14 subat buyuk gun .
Senin ?
valla bılmıyorumkı hıc hamıle kalmadımBenimde 12 şubat :) allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip eder inşallahh.. bu arada belirtilerin varmı benim sol kasığımda ağrı var sızı şeklinde bacağıma atıyor sanki
ayy çok alemsinn canım yaavalla bılmıyorumkı hıc hamıle kalmadım
benım adet belirtim olmuyor. bu ay ılgınc bır agrım var. belimin altı, kalçamın üstü . nasıl tarıf etsem kuyruk sokumu galıba heh orası :) cokkkk agrıyor dunden berı. zor yuruyordum dun. bugun az daha ıyı.
ama ben usuttugumu dusunuyorum. bılmıyorum gebelık belirtisi olabılıyor mu.
keske olsaaaa gerci![]()
bana klomen kullandırtmadı bu aybugünü saymazsak 5 ya da 6 =) 14 subat buyuk gun .
Senin ?