2016 ŞUBATTA KLOMEN VB. KULLANARAK HAMİLE KALMAYA ÇABALAYACAKLAR :)

öyle tabi. hayırlısı neyse o olsun dıye hep dua edıyorum. hayırlısı bu demekkı :)
kısmetımıze yakınlasıyoruz her ay. ıyı seylerı dusunmek lazım. Allah buyuktur vaktı zamanı var. olmazsada yapcak bısey yok.

amaa umudum yookk yaaa sankı olcak gıbı karnımdaaa agrı diildeee bolee gaz gıbı bısı bılemıyorum tabıde ondan umutsuzumm

anlamıyorum walllaa mıllett hemencecık gebe kalıoooo ben 7.ayım bu cabalıyorum kıst yokk ıltıhap yok rahmımde degerlerım normall duzenlı reglı oluyorumm offffffffffffff

şu preseed jeli çok duymaya başladım son zamanlarda ya. sanırım alıp kullanacağım bende:)

öyle tabi. hayırlısı neyse o olsun dıye hep dua edıyorum. hayırlısı bu demekkı :)
kısmetımıze yakınlasıyoruz her ay. ıyı seylerı dusunmek lazım. Allah buyuktur vaktı zamanı var. olmazsada yapcak bısey yok.
şafak kaç ?:)

bugünü saymazsak 5 ya da 6 =) 14 subat buyuk gun .
Senin ?
Benimde 12 şubat :) allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip eder inşallahh.. bu arada belirtilerin varmı benim sol kasığımda ağrı var sızı şeklinde bacağıma atıyor sanki

Benimde 12 şubat :) allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip eder inşallahh.. bu arada belirtilerin varmı benim sol kasığımda ağrı var sızı şeklinde bacağıma atıyor sanki
valla bılmıyorumkı hıc hamıle kalmadım :D
benım adet belirtim olmuyor. bu ay ılgınc bır agrım var. belimin altı, kalçamın üstü . nasıl tarıf etsem kuyruk sokumu galıba heh orası :) cokkkk agrıyor dunden berı. zor yuruyordum dun. bugun az daha ıyı.
ama ben usuttugumu dusunuyorum. bılmıyorum gebelık belirtisi olabılıyor mu.
keske olsaaaa gerci :KK6:

valla bılmıyorumkı hıc hamıle kalmadım :KK70:
benım adet belirtim olmuyor. bu ay ılgınc bır agrım var. belimin altı, kalçamın üstü . nasıl tarıf etsem kuyruk sokumu galıba heh orası :) cokkkk agrıyor dunden berı. zor yuruyordum dun. bugun az daha ıyı.
ama ben usuttugumu dusunuyorum. bılmıyorum gebelık belirtisi olabılıyor mu.
keske olsaaaa gerci :KK6:
ayy çok alemsinn canım yaa:KK71: valla benimde normalde adet belirtim olmaz adet olduktan sonra başlar ağrılarım.iğnenin etkisiylede olabilir oyüzden insan bilemiyor haliyle..bekliyip görecezz bakalım..sen bi kaç gün önceden test yapmayı düşünüyormusun?

Back
X