2016 ŞUBATTA KLOMEN VB. KULLANARAK HAMİLE KALMAYA ÇABALAYACAKLAR :)

Igne ile hamile kalan duydum canim bu ay benimde ilk ignem prengly 5000 iki tane vuruldum Bekliyorum benimde 10gun var birde progestan kullaniyorum bebek tutunsun diye

bende bu ay 3 klomen denemem 8 şubatta çatlatma iğnesi oldum 14 gün sonra inşallah hayırlı haberler veririz

kızlarr benım 16,gunum halaa olmadım adet kasık agrım bel agrım war ve akıntımm oluyorr 14,gunu ıdrar testım negatıftıı acabaa erkenmıydıı klomen kullanmıstım+çatlatna iğnesi bı umut warmıdır acabaa

sen ne yaptın cnm test fln yaptın mı
canım bak hala adet olmamışsın bi kan testi ver istersen belli mi olur belki bebişin tutunmuştur...yani inşallah öyledir. bende dün sabah test yaptım negatifti malesef ama 12. gündü daha bende inşallah testi erken yapmışımdır diye umuyorum..şimdi günümün geçmesini bekleyecem bakalım kısmet.inşallah allahım bu ay sevindirir bizleri

inşallah ya söyle düşünsenee ıgneden sonra 14 gun ıcındee bebek olsaa bılee cıkmazzz bencee cokkk kucuk bı ıhtımell gbıı 14 gun de cıkması benceee

az once bısı okudum dollenmee 3 4 gun rahme yerleşsme 1 hafta toplamda vuducun hamıle lık olusması hemen hemen 14 15 gun edıo cok erken yaptık bnceeee

az once bısı okudum dollenmee 3 4 gun rahme yerleşsme 1 hafta toplamda vuducun hamıle lık olusması hemen hemen 14 15 gun edıo cok erken yaptık bnceeee
inşallah canımm banada öyle geliyorrr ama bakalım kısmet tabikiii.bence sen yarın falan bi kan testi yap adetin 2-3gün geçmiş olacaktır diye düşünüyorum..bende haftasonu hastalanmazsam pazartesi kan testi yaparım

ayy heycanlandım düşüncesi bilee ne mutlu edıo ınsanı :) yaa bılemıyorum kı sımdı hangısnı baz almam lasım klomen+iğne kullanan 14 , yada 15, gun reglı oluyormus bebek yoksa o gunler gectı bende amaa normal adet dongum 13 14 şubata fln gelıoo hangsınde gunum gecmıs olur kı

Valla canim igne vuruldugun gun degilde catlamadan 14 gun sonrasinda adet olunur diyorlar..benim hemen hemen adet gunumde catlamadan sonraki gunler ayni zamana denk geliyor oyuzden ikisinide saysam sorun olmayacak..sen kacinci gununde igne vuruldun??

kzlar bsey sorcamm aranzda dusuk yapan varmı dktr nlarmı dusuk yapldgnı yarn kontrole gtcemm

hadi yaaa üzüldüm canımm ya...hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ayy da bebişine kavuşursun.. karamsar olma sabırlı olmamız gerekiyor en yakın zamanda mutlu haberi alacağına inan, olumlu düşün ki dileklerin gerçekleşsin canım

Doktora tahlil sonuçlarımı gösterdim, yumurtan çatlamış dedi. Ama sadece bir tane oluştu Onun da durumu ne olur bilmem. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesini ilk kez kullandım. Çatlama için çok iyi sonuç aldık. Bundan sonra adet gecikmesi bekleyeceğiz. Yumurta bir tane olduğu için bu ay pek beklentim yok. Ama bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…