ya valla aynı durum bende de var ama senin 12. gün geçti yanlış hatırlamıyorsam bugün adet günün senin dimi?? sabah erken yapılann testler daha doğruymuş sabah mı yapsak kiiakşamaa bırlıkte yapsak mııı cıkar cıkar doktorum bana 12, gununde bellı olur test yapabılırsın deıdı bende cesaret edemıyorum ısteee
kanda kesin çıkar bence kan tahlili verr bukadar beklemişsin daha neyi bekliyorsun kii..ayy inşallah güzell haberi alırsınnnevet cnm 14, gun bugun ıgnenın vuruldugu gunle beraberr sağ kasııgımdaa dunden beri sızı seklındee ara araa agrı oluyorrr v belll agrımmm war amaa bılemedımm ıstee yapcamm yaa bugunn ya herrro ya merrro
canımm ya üzüldümm ama idrar genelde günün geçmeden pek çıkmıyor..bekle adetinin geçmesini bakalım hemen karamsar olma yarın bi kan tahlili ver emin olmak için bi bakarsın pozitif çıkarrkızlarrrr testtt yaptımmmm idrar testi maleseffff negatifff cok kotuyum Yıkıldımmm ofısteyımmm aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorumm anlaşıldı aksamaa kdrr sigaraaaaaaa içilcekkk bugun
Hayirlsii olsun canim insallah bebisine bu ay kavusursun...bende bu ay olmazsa doktora asilama yapalim diyecm bakalim hayirlisi insallah gerek kalmazKızlar merhaba bende dün ilk asilamami oldum hepimiz için hakkında hayırlısı olsunn.
Insallahh canim.. Buarada inofolic ne ise yariyorinşallah adet olmamda bebişim gelir
Canimm cok zor biliyorum ama birakma kendini.. Bak adet olmadin hala idrar testine guven olmaz herkes soyluyor kendini birakma hemenhiç umudum yoookk bıtttım tukendımm artık dualaraa sarılmakdan dr laraa sarılmakdan sureklı umutlanmakdn bıktımm usandımmmmmmmm
pkolara verilen ilaç takviyesi kaliteli yumurta üretimini sağlıyor nette aratırsan kadınlar külübünde de konusu varInsallahh canim.. Buarada inofolic ne ise yariyor
eşimee soyleyemedım bıllee testtee negatıf cıktı dıyee o da yıkılcak cok umutluu karnımı sevıp duruyor reglım gectı dıyeeCanimm cok zor biliyorum ama birakma kendini.. Bak adet olmadin hala idrar testine guven olmaz herkes soyluyor kendini birakma hemen
merhaba cnm bnım de bu ay ıkıncı klomen+iğnemm klomende de iğnede de bnde de değişiklik olmadı hıc agrım sızım olmadı o bunyeyle alakalı dedı doktorum sıkıntı yapmaaa herkesde agrı sancı olmuyorrrBu ay ilk defa klomen ve arkasından otriville iğne ile tadaviye başladık. Daha önce aynı tedaviyi olanlardan yardım istiyorum:
Klomenin vücudumdaki etkilerini hissettim, ama iğneyi olduktan sonra sanki vücuduma hiçbir etkisi olmadı ya da ben öyle hissediyorum. Burada çok yazılıp çizilmiş Ağrı oluyor, batma oluyor, çatladığı günü hissediyorsun gibi şeyler.. Bunlar olmazsa iğne etki göstermedi mi demek?
İkinci sorum, iğneden sonra gün aşırı ilişki önerdi doktorum, gün aşırı olması şart mı? Hergün olsa hamile kalmaya etkisi olumsuz mu oluyor?
Cevaplarınızı bekliyorum
gün aşırı ilişkiyi sperm kalıtesı azalmasın dıye soyluyor her gun olan ılıskıde spermler azalaır ve kalıtesı düşer o seebeble bızzde o donemde bazen gun asrı bazen hergun yapıozzmerhaba cnm bnım de bu ay ıkıncı klomen+iğnemm klomende de iğnede de bnde de değişiklik olmadı hıc agrım sızım olmadı o bunyeyle alakalı dedı doktorum sıkıntı yapmaaa herkesde agrı sancı olmuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?