2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Canim cok sevindim saglikla buyusun bebis :)

Cok sukur canim.cok cok tebrik ederim.saglikli hayirli omru olsun insallah.Uykusuz gecelere hosgeldin

Hayırlı olsun Can'ım çok sevindim

Hay maşaallah kilosu da güzelmiş valla iyi doğurmuşsun Can'ım

Darısı bizlere inşaallah sağlıkla huzurla

Epidürale rağmen çok canın yanmış benimde dün geceden beri adet sancısı gibi sabcım ve gaz olayı var korkuyorum

Hayırlı bir evlat olsun inşallahhh
Epdrali bnde düşünüyorum nasıl geçti çok merak ettim çok acı hissettinmi şimdi nasılsn

Hayırlı sabahlar arkadaşlarım

Bebişle anneler sizlere kolaylık diliyorum bebişler emsinler gazları güzel çıksın güzel güzel uyusunlar inşaallah sağlıkla

Hamişler Rabb im hepimizi sağsalim kavuştursun inşaallah vakti Zaman'ı gelince

Dün rapor için hastaneye gittiğimizde kontrol etti doktor yavrum iki gündür hareketsiz gibiydi de.. Sonra nst falan çekildi bin şükür her şey yolunda ..
Çatı muayenesi yapayım Dedi ama pazartesi yapacaktınız dedim korkudan..

Eşim dün kardeşinin düğününe gitti bakalım
Şimdiden özledim
Ben de arkadaşımda kalıyorum

Birkaç zamandır bazı sıkıntılarımız bar Rabb im büyüğünden esirgesin

Dün de arabanın ön camı çatladı
Sonrasında Bi araba ile kafa kafaya geldik ama çok şükür durabildik
Ve maalesef manevi meseleler var
İnşAllH Tes Zaman'da çözülür

Dualarınızda bizi de eksik etmeyin inşaallah

Rabb im hepimizin yardımcısı olsun vanlar

Oglus 2den beri emiyo sutum var ondan eminim ama tam daldi diyorum daha besige koymadan aglamaya basliyo.memedemi uyumak istiyo anlamadim.fikri olan varmi

Hayırlı sabahlar canım Allah hepimize yardım etsin ve tüm sıkıntılar geçsin inşallah

Hayirli sabahlar ... herkeson duasi hayirlisiyla kabul olsun insallah... hanimlar bebek hareketlerini sayarken ufacaik kipirtiyi bile sayiyor muyuz ??

Dun hemsire aradiginda zaten aldilar demistim de anne sutuyle bi sure beslenmesi gerekiyomus daha iyi sonuc almak icin. Anne sutunu tolere edebiliyomu ona da bakiliyomus cunku.bizim bugun 3.gunumuzdu gecikmeden gelin diye israr etti gittik.
Canım topuk kanını aile hekimliği alırsa ekstra puan mı ne kazanıyorlarmış sanırım o yüzden ısrar etmiş de olabilirler

Canim gozunaydin maasallah kuzuya Allah anali babali buyutsun. Sen de atlattin darisi tum bekleyenlerin basina.

Oglus 2den beri emiyo sutum var ondan eminim ama tam daldi diyorum daha besige koymadan aglamaya basliyo.memedemi uyumak istiyo anlamadim.fikri olan varmi
Benimki de hep oyle canim hep memede uyuyo. Tam yatiriyorum basiya yaygarayi. Emzik gini memede durmak istiyo.Ben iki gun sagdim koydum dolaba aventin yenidoganiyla verdim gece 11 gibi ozaman hemen daldi 3-4 saat iyi uyudu o cok uyuyunca da ve ben dinlendigim icin benim sutum daha cok artti. Demekki doymuyodu. Sen de oyle bir dene istersen.simdi fazla uyudugunda hemem sagiyorum zor zamanda veriyorum hemen daliyo uykiya. Banyodan sonra ve doktor icin disari cikarttigimda da cok uyuyo ben dinlenmos oluyorum.

Ben de senin dedigin gibi yapiyodum ama saglik ocafinda ebe kizdi bana. Oyle yaparsan bebek kolaya alisir ve emmek istemez dedi. Bide sutun azalır dedi. Aklinda bulunsun canim

3saat sonra 1 haftam oluyor ama dikişlerim hiç iyileşmedi gibi, oturamıyorum, kabız oldum artık lavaboya gidemiyorum bukadar uzun sürmesi anormal değilmi?
Lütfen normal doğum yapanlar kaç günde iyileştiniz????

Ben de gecen persembe dogum yapmistim. Bugun kontrolum var. Cok fazla dikisim vardi. Ama hic yataga girmedim lohusa gibi. Cogu gecti ama buyuk dikis dunden beri aciyo. Bide sismisti. Bakalim doktor ne dicek. Sen de de sisme var mi

insanbuL canım çok geçmiş olsun cok sukur kavuştun tosuncuga :) Gozunaydin canim Allah analı babalı büyütsun inşallah.

@Nurmuratkf Gozunaydin canim Allah analı babalı büyütsun inşallah.geçti mi kaşıntı ların canım

idilduam nasılsın canım, eve geçiniz mi Taha kuzusu nasıl

Super_anne1411 bizimde sabah 7-9 mesaimız var bu 2 saat hep memedeyiz bende doyduguna eminim.galiba kendilerini böyle dahs güvende hissediyor lar

3saat sonra 1 haftam oluyor ama dikişlerim hiç iyileşmedi gibi, oturamıyorum, kabız oldum artık lavaboya gidemiyorum bukadar uzun sürmesi anormal değilmi?
Lütfen normal doğum yapanlar kaç günde iyileştiniz????

Cnm 15 günde iyileşiyormuş bende dikiş acısından perişanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…