2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
denerim canım sanırsam karnında gaz var baya. çünkü duruyo duruyo karnına sancı geliyo gibi inliyo yavrum

deme canım ya benim de canım yoğurtlu çorba çektiydi üstüne de yaktık acı biberi.. oyy üzüldüm şimdi ya. gerçi alışması lazım antakyalı olcak kızım :) şaka bi yana dikkat edicem bundan sonra

cinsiyeti ni soruyolardı kız deyince olsun ikinci erkek olur diyen oldu yaaa.
şimdi de kv her ağladığında mama ver diyo kp de emzik veriyo sürekli... vallaha atıcam kendimi camdan ama malesef ki 2. katta otıruyoz

canım allah yardımcınız olsun su vermeyin diyolar anlamıyorum ki ben napıcaz. nasıl öğrendiniz peki durumu

denerim canım sanırsam karnında gaz var baya. çünkü duruyo duruyo karnına sancı geliyo gibi inliyo yavrum

Cnm bide sende ayaklarını sıcak tut. Ve soğuk şeyler içme. Rezene çayı iç bol bol. Kızımda gaz olmamıştı bu rezene çayı sayesinde. Domates yeme sütü azaltıyormuş

canım akciğerde kist var 21. haftada ayrıntılı usg de çıktı.
doğunca da kesinleşti durum. çok şükür iyi ama tetikteyiz endişeliyiz ister istemez
Gecmiş olsn cnmmm ıns sıkıntı olmasın. Bzmde kontrolmz bardı sarılıgımı 15cıktı uzayan sarılıkmıs birsuru testler yaptılar anne sutü sarılıgı dendı ama budefada g6pd dıye bır enzım varms o dusul cıktı bunedenle asla bakla yemıcem antıbıyotık agrı kesıcı kullanmcm eger kullanrsam bebegeee gecermiş oda ani kan dusmesı yaparms oda kalp yetmezliğine sebeb olurms bu defa hep hatanelerdeee gexti gnlermz ne zorms ılıncı coxk amah dermansız dert vermesın amaa sukur halımızeee

cinsiyeti ni soruyolardı kız deyince olsun ikinci erkek olur diyen oldu yaaa.
şimdi de kv her ağladığında mama ver diyo kp de emzik veriyo sürekli... vallaha atıcam kendimi camdan ama malesef ki 2. katta otıruyoz
Çok hoşsun canım ya aynen öyle diyen de oldu dimi bakalım nasıl densizlikle karşılaşacağı ben de doğumdan sonra

canım allah yardımcınız olsun su vermeyin diyolar anlamıyorum ki ben napıcaz. nasıl öğrendiniz peki durumu
Bende veriyorum yaaaa eskılerın bıldıgı seler varmıs bu sıcaklrda belkide sutumzz az nebılm ben ıcndekı suda yeterlı gelmz belki azda olsa gnde bıkac damlada olsa vwrıyorumm

size de çok geçmiş olsun canım çok şükür ki çaresi var

Ah ah sanki etrafımızda aynı kişiler var! Daha bugün eşimin arkadaşı " inanmıyorum bu sen misin nasıl bir şişme ve kilo bu umarım doğumdan sonra verirsin şok oldum " dedi çok canım sıkıldı belli de etmedim... Zaten psikolojik olarak iyi değilim
Herkes bi yorum yapıyor

canım bol bolsağsütünü çok ihtiyacı olacak kuzunun annelerin duası kabul olur dua et evladına benim kuzum kirkyedi ile doğdu çok badireler atlattı oluşum bile toparladi korkma

1. Kızlar doğumdan sonra evinizin hangi odasında yattınız kohusa olarak.. Ben yatak odamda bebeğimle yatacaktım kv oturma odası diyor tek başına olmaz diyor ama gelen giden olursa rahat olamam ki .. Sizce ne yapim ? Çok ısrarcı ve inat !!!!
2. Bebek doğr doğmaz şekerli su verriz bir kaşık diyor..kan şekeri düşmesinmiş. Ben sıcak bakmıyorum vermelimiyiz ?
3. Kundaklanmalı diyor... Sizce kundak yapimmi ??
Sürekli kurallar kurallar ya bi rahat olmak istiyorum ben !!!!!

Supermis 10 kilo doğumdan hen sonra mı Siz mi dikkat ettiniz 20 gün içinde bebek bebeği eşi vs deniyor ya

İlk 5 gün içinde 10 kilo gitti canım doğumdan hemen sonra ödem kaldı biraz sonra gitti şükür.10.gün korse taktım göbeğimde kalmadı. 5 kilom var işte o da hep basenler

Bana çok cirkinlesmissin bile dediler :)) aman hiç takmiyorum valla :)

1. Ben hep yatak odamdaydim zaten çok da yatmadim.misafirlerde gelip görüp gittiler çok kalmadılar hem bebek içinde iyi değil enfeksiyon kalmasın.

2. Ben hiç vermedim 2 yavruma da bir bilgim yok.bizde dogar doğmaz zemzem ve hurma verilir.

3. Büyük oğluma 2 hafta elleri açık şekilde kundaklandı yaptık. Bu kuzuya yapmadik çünkü çok sıcak terliyor zaten.

Herkes herseyi diyor eni sonu bebeginizle basbasa kalacaksiniz bildiginizi okuyun derim icinizden ne geciyosa onu yapin millete he deyip gecin tartismaniz bi fayda etmeyecektir bebegin kirki ciksin unutulursunuz pesinizi birakirlar süs deyip kenara atamam bebegimi kucaga da alistiracam bol bol emzirecem de annesinin kokusuyla buyuyecek yavrum kim ne derse desin cokta tinnnn buyuk bi ozlemle bekliyorum Ali Emir imi...

Supermis 10 kilo doğumdan hen sonra mı Siz mi dikkat ettiniz 20 gün içinde bebek bebeği eşi vs deniyor ya
Bende 10 kilo verdim doğumun 3. Günü eski halime döndüm şu an 50 kiloyum göbekte yok tabi ama dikkat değil bişey yiyemedim canım istemedi çok su içiyrm.eski haline döndüm eskiden de böyleydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…