- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.401
denerim canım sanırsam karnında gaz var baya. çünkü duruyo duruyo karnına sancı geliyo gibi inliyo yavrumKarnına masaj yapıp dizlerini karnına doğru ileri geri hareket ettirsenmi acaba . Birde bacağına yüzüstü yatır elin altta karnını tutsun. Diğer elinle de sırtını sıvazlasan. Özellikle mide ve akciğer tarafını .elinde sıcak olsun. Rabbim sifa verip rahatlatsin inşallah. Nemden rahat nefes alıp veremiyordur. Çünkü hava gitgide dahada ısınıyor ve nem artıyor
deme canım ya benim de canım yoğurtlu çorba çektiydi üstüne de yaktık acı biberi.. oyy üzüldüm şimdi ya. gerçi alışması lazım antakyalı olcak kızım :) şaka bi yana dikkat edicem bundan sonraYediğin şeyler direk bebeğe geçer canım her bebek sorun yaratmaz ama bazı bebekler çok rahatsız olur benim yedigim içtiğim oğluma sıkıntı vermezdi ama çok kişi gördüm kuru fasulye yiyip bebeği gazdan duramayan geçmiş olsun çok dikkat et soğuk su da içme kendini usutme sutünde usur
cinsiyeti ni soruyolardı kız deyince olsun ikinci erkek olur diyen oldu yaaa.Ya ben hamilelikte anladım çok densiz insanlar var yok yüzün çok şişmiş fazla mı kilo aldın bilmiş bilmiş tuz çok yeme sanki ne yedigimi tuza ne kadar dikkat biliyorlarmis gibi karnın erkek bebek karnı gibi diyen dengesizler kız erkek farketmez de olmuşum 9 aylık hersey kıza yönelik başta benim psikolojim o nasıl bir yorum yani o yüzden doğumdan sonraki sahsima olan densizliklere hazırım cevap da veririm valla
gözün aydın canım merak ettim seni.Doğum yaptın canım çok şükür bebegim iyi rabbim isteyen herkese nasip etsin hastaneye çok zor ulaştık ama kismet
canım allah yardımcınız olsun su vermeyin diyolar anlamıyorum ki ben napıcaz. nasıl öğrendiniz peki durumuGünaydın arkadaşlar sizlerden yavrum için dua istiyorum dün normal kontrolü vardı kan testinde tuzu yüksek suyu az çıktı siz siz olun en az bi çay kaşığı şu verin hergün yavrularınıza emzirdim sürekli ama.yetmemiş yavruma dün akşam aldılar hastaneye ve beni almadılar ne sezaryen ne acı hiçbiri bu kadar canımı acitmadi yavrum daha 3 günlük tu dün ve en erken salı çıkar dediler ve en erken görme imkanım da saliymis her gün değişecek ben görmeden dokunmadan nolur dua edin de çabuk iyilessin yavruma iyi baksınlar içim parcalaniyo Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin bebekler hasta dahi olsa yanına sizi alsınlar çünkü bu çok zor evdeyim her şeyi var ama yavrum yok karnım. Bomboş evim bomboş kokusu eli ayağı yüzü gözü nereye baksam onu görüyorum GİK dese ağlamasın diye ugrasiyodum şimdi kim bakar ona benim gibi nolur dua edin yalvaririm size çabuk iyileşsin diye nolur
denerim canım sanırsam karnında gaz var baya. çünkü duruyo duruyo karnına sancı geliyo gibi inliyo yavrum
Gecmiş olsn cnmmm ıns sıkıntı olmasın. Bzmde kontrolmz bardı sarılıgımı 15cıktı uzayan sarılıkmıs birsuru testler yaptılar anne sutü sarılıgı dendı ama budefada g6pd dıye bır enzım varms o dusul cıktı bunedenle asla bakla yemıcem antıbıyotık agrı kesıcı kullanmcm eger kullanrsam bebegeee gecermiş oda ani kan dusmesı yaparms oda kalp yetmezliğine sebeb olurms bu defa hep hatanelerdeee gexti gnlermz ne zorms ılıncı coxk amah dermansız dert vermesın amaa sukur halımızeeecanım akciğerde kist var 21. haftada ayrıntılı usg de çıktı.
doğunca da kesinleşti durum. çok şükür iyi ama tetikteyiz endişeliyiz ister istemez
Supermis 10 kilo doğumdan hen sonra mı Siz mi dikkat ettiniz 20 gün içinde bebek bebeği eşi vs deniyor yaBen 10 kilo verdim kaldı 5 kilo bugun 20.günümüz.
Çok hoşsun canım ya aynen öyle diyen de oldu dimi bakalım nasıl densizlikle karşılaşacağı ben de doğumdan sonracinsiyeti ni soruyolardı kız deyince olsun ikinci erkek olur diyen oldu yaaa.
şimdi de kv her ağladığında mama ver diyo kp de emzik veriyo sürekli... vallaha atıcam kendimi camdan ama malesef ki 2. katta otıruyoz
Bende veriyorum yaaaa eskılerın bıldıgı seler varmıs bu sıcaklrda belkide sutumzz az nebılm ben ıcndekı suda yeterlı gelmz belki azda olsa gnde bıkac damlada olsa vwrıyorummcanım allah yardımcınız olsun su vermeyin diyolar anlamıyorum ki ben napıcaz. nasıl öğrendiniz peki durumu
size de çok geçmiş olsun canım çok şükür ki çaresi varGecmiş olsn cnmmm ıns sıkıntı olmasın. Bzmde kontrolmz bardı sarılıgımı 15cıktı uzayan sarılıkmıs birsuru testler yaptılar anne sutü sarılıgı dendı ama budefada g6pd dıye bır enzım varms o dusul cıktı bunedenle asla bakla yemıcem antıbıyotık agrı kesıcı kullanmcm eger kullanrsam bebegeee gecermiş oda ani kan dusmesı yaparms oda kalp yetmezliğine sebeb olurms bu defa hep hatanelerdeee gexti gnlermz ne zorms ılıncı coxk amah dermansız dert vermesın amaa sukur halımızeee
herşeye hazır ol sakın moralini bozma canım ben çok hazırlıksız yakalandım çok yıprandımÇok hoşsun canım ya aynen öyle diyen de oldu dimi bakalım nasıl densizlikle karşılaşacağı ben de doğumdan sonra
Ah ah sanki etrafımızda aynı kişiler var! Daha bugün eşimin arkadaşı " inanmıyorum bu sen misin nasıl bir şişme ve kilo bu umarım doğumdan sonra verirsin şok oldum " dedi çok canım sıkıldı belli de etmedim... Zaten psikolojik olarak iyi değilimYa ben hamilelikte anladım çok densiz insanlar var yok yüzün çok şişmiş fazla mı kilo aldın bilmiş bilmiş tuz çok yeme sanki ne yedigimi tuza ne kadar dikkat biliyorlarmis gibi karnın erkek bebek karnı gibi diyen dengesizler kız erkek farketmez de olmuşum 9 aylık hersey kıza yönelik başta benim psikolojim o nasıl bir yorum yani o yüzden doğumdan sonraki sahsima olan densizliklere hazırım cevap da veririm valla
canım bol bolsağsütünü çok ihtiyacı olacak kuzunun annelerin duası kabul olur dua et evladına benim kuzum kirkyedi ile doğdu çok badireler atlattı oluşum bile toparladi korkmaKızlar sabah 10 da sezeryan ile bugrami dünyaya getirdim kadar suan ve cerrshpasayim yavrum medipolde yoğun bakımda takip altında tutuyorlar emziremedim bile yarı baygın halde bir kez getirdiler odama omuzuma yatırdılar opmusum kuzumu bir daha da göremedim eşim yoğun bakımda fotolarini çekmiş suan süt yok ama yarin bebegime süt sagip goturmem gerekiyormuş ben hele ilk sutumu ziyan edersem diye çok korkuyorum bebegimin çok ihtiyacı var kafa çapı 40 cm doğdu oglusum kilo aldıkça vücut büyüdükçe toparlar diyolar ama ben kafa büyüklüğünü takmiyorum bile kafasında sıvı doğduktan sonra ultrasonla bakıldı orda da görüldü suan çok acayip duygular icindeyim ne yere ne göğe sigamiyorum kendi acilarimi bile unuttum bi an önce ayağa kalkıp bebegimi emzirmeye gitmek istiyorum annesinin kokusunu alsın yavrum ne olur dua edin bize arkadaşlarım çok ihtiycimiz var bizim
Supermis 10 kilo doğumdan hen sonra mı Siz mi dikkat ettiniz 20 gün içinde bebek bebeği eşi vs deniyor ya
Ah ah sanki etrafımızda aynı kişiler var! Daha bugün eşimin arkadaşı " inanmıyorum bu sen misin nasıl bir şişme ve kilo bu umarım doğumdan sonra verirsin şok oldum " dedi çok canım sıkıldı belli de etmedim... Zaten psikolojik olarak iyi değilim
Herkes bi yorum yapıyor
1. Kızlar doğumdan sonra evinizin hangi odasında yattınız kohusa olarak.. Ben yatak odamda bebeğimle yatacaktım kv oturma odası diyor tek başına olmaz diyor ama gelen giden olursa rahat olamam ki .. Sizce ne yapim ? Çok ısrarcı ve inat !!!!
2. Bebek doğr doğmaz şekerli su verriz bir kaşık diyor..kan şekeri düşmesinmiş. Ben sıcak bakmıyorum vermelimiyiz ?
3. Kundaklanmalı diyor... Sizce kundak yapimmi ??
Sürekli kurallar kurallar ya bi rahat olmak istiyorum ben !!!!!
Bende 10 kilo verdim doğumun 3. Günü eski halime döndüm şu an 50 kiloyum göbekte yok tabi ama dikkat değil bişey yiyemedim canım istemedi çok su içiyrm.eski haline döndüm eskiden de böyleydimSupermis 10 kilo doğumdan hen sonra mı Siz mi dikkat ettiniz 20 gün içinde bebek bebeği eşi vs deniyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?