2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kız sende yine var bi hareletlilik bende tık yok daha bir kramp bir sancı çekmedim

Bir ay önce 100 lu rakamlar çok çıkıyordu. Hastaneye yattım o zaman da çoktu. Çıkarmak istemediler. 35+5 tim . Suyumda geldi biraz. Sonrası yok. 2 güne doğar dediler bir ay oldu. Kanamada gbitti Olan sancılar da gitti taki dün geceye kadar
Dün geceye kadar. 1:47 de kuvvetli sancı ile uyandım . Hemde hem belim hem kasiklarim hemde karnımda. 5 dk sürdü yavaşladı . 10 dk sonra bidaha inlerken uyuyakalmışım. Benim huyumdur ağrım sancim olduğunda uyuyakalırim Bidaha 3 te sanciyla uyandım. Sonra kesildi. Sonrası rahim içinde ağrılar kaldı

Gözün aydın cnm maşallah. Analı babalı büyütün inşallah

iyi geceler herkese , bende hala bekleyenlerdenim ve 38+5 de doktorumu değiştirdim umarım pişman olmam güzel ve kolay bi doğum olur 38+5 de rutin kontrole gittiğimde dr suni sancıyla doğumu başlatmayı teklif etti hiç bi sancı açılma yokken bizde tek kalemde sildik kendisini Kadıköy Şifa Hastanesi nde yapacağım hayırlısıyla doğumumu ara ara kasığıma şiddetli sancılar giriyo ama düzenli değil ve çok korkuyorum

Hayırla sağlıkla Can'ım benim
Şafak sayarız artık seninle

Masajı Nasıl yapıosun Can'ım
Ben daha yeni başlicam
Yağ karışımı sürüyorum gobusume canım önceden erken doğumu tetikler diyorlardı fazla syemuyordum tabi gerçeklik payını çürütmüş bulunuyorum şimdi nerdeyse on dakika yav sürüyorum göbüş e

Canim sonradan aklima geldi tam dogum masasina alindigimda dr sonda takmaya kalkisti. Cok zorladi.tabo ben aneztezili oldugumdan hic anlamadim. Sonda girmiyor bebek cok asagida dedi. Sanirim sondayi takarken zorladiig icin yirtildi orasi
Sonda neden takılıyor sezaryan olduğun için mi offf offff sezaryan in sondasi da mı var oy ben nerelere Gidem nerelere vuran başımı günü doldu gelmiyor bebisim nasıl getirem

İyi geceler kızlarben de 39+3 günlük hamileyim 3.5 cm açılma var ama nst de hiç sancı yok dr en fazla 40+5e kadar bekleyip ssuni veririm dedi ama bu gece yani şuan 10 dakikada bir olan aşırı karın sertleşmem var ve bel kısmıma doğru oluyo ağrı ama çok değil dayanabiliyorum yani sizce doğum olur mu dra gitmeli miyim annemi de erkenden getirttim dr 2.5 cm olunca tam 10 gün önce bu gün yarın gelir demişti ben de ona güvendim kadını 16 saatlik yoldan getirttim 1 haftadır bekliyoruz babam anjiyo olmuştu 15 gün önce bugün yine hastaneye yatırmışlar annem burda rahat edemiyo git diyorum ona babam izin vermiyo doğum olmadan gelme diyo anneme benim beyinsiz kaynanam da 3 ağustosa uçak bileti almış ille uçakla gelecek ya hanfendi erkenden aldı çok önemli ya otobüse binemiyo sanki delirecem ya sinirden annem gitmek zorunda kalsa afedersiniz b.k gibi kalcam ortada işte sinirden ölüyorum öğlenden beri babama da ayrı üzülüyorum zaten o da beni düşündüğünden anneme gelme diyo annem de çok üzülüyo tekrar hastaneye yattı diyo öğlen oturduk ağladık çok düşkünler birbirlerine ayrı kalamıyolar çok tatlılar yine kaynana herşeyi b.k etti anlicanız

Allah ım babana acil şifalar versin İnşallah canım bebeğini de sağlıkla huzurla zamaninda kucağına alman dileğiyle

Kızlar bu arada normal doğumu tetikler diye merdiven in-cık yapacam diyordum ya 24 kat in çık yaptım şimdilik bebeği değil de beni tetikliyor du nefesim daraldı kalbim falan sıkıştı bebiste tepki yok

Dusta bele sicak su tutmak acilmayi sagliyormus diye duymustum..

asososos dikkat et kendine canim yaa cok da yuklenme

Canım öncelikle babana çok geçmiş olsun . Ben 26 gün önce sezaryen ile doğum yaptım ,iki gece hastanede kaldım annem ve kız kardeşim yanımdaydı . Eve geldiğimden itibaren annem 10 dk. yürüme mesafesinde oturmasına rağmen yok oruç tutacağım yok kuran okuyacağım bahanesiyle kalmadı . Lütfedip hergün evine yaptığı yemekten bize de getirdi ve güniçinde 1-2 saat uğradı , kızkardeşim hastanede 1 gece yanımda kaldıktan sonra ortalıktan kayboldu, kayınvalidem başka şehirde param yok gelemicem deyip izmire tatile gitti. Eve geldiğimden beri eşim ve oğlumdan başka yardım edenim olmadı . Evimi bile süpürüp sildim kendi kendime sezaryenli halimle . O yüzden hiç düşünme bakanım edenim yok diye insan isterse herşeyi yapabiliyor yeter ki kendine güven .
Tabi ki herkes ister kırk yılın başı çocuk doğurmuşum yatayım etrafımdakiler nazımı çeksin , lohusalığımın tadını çıkarayım vs. (ben isterdim en azından ) ama, olmayınca da dövünmenin manası yok Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bence senin minik çok yakında gelecek annesi ❤ içime doğdu yazını okurken

Kızlar monovit d3 konusunda ben de kararsız kaldım. Sağlık ocağından verdiler ama ben kullanmadım paraben içerdiğini duyduğum için. Hamileyken amerika'daki kyzenimden istedim teyzemle önümüzdeki ay gönderecek baby d drops damladan. O zamana kadar kullanmayımca bişey olmaz sanırım. Yurtdışından birine getirtme imkanınız yoksa Amazon .com sitesinden satın alabilirsiniz isterseniz 5 dolar civarında bir fiyatı var bizim buradaki fırsatçılar 100₺ den satıyorlar boşa kazıklanmayın :)

D vitamini hic verilmese ne olur ki zaten gunesten almiyor mudur? Ben hic vermemeyi dusunuyorum, sirf sağlık ocağındaki hemşire sorarsa yalan olmasın diye 2-3 gün verdim

Canım her işte bir hayır var deyip teselli et bakalım kendini, bende doğumdan önce ettiğim bütün sitemlerin doğumla birlikte nekadar yersiz olduğunu hakkımda hayırlısı buymuş diyerek anladım. Belki şu durumda sana zor gelebilir ama inan vardır bunda da bir hayır. Baban için bol dua et, hayırlısıyla biranönce iyileşir inşallah, stres yapma üzme kendini bebeğinde, doğumunda etkilenir. Onu düşün, doğduktan sonraki günlerinizi düşün. Ferahla rahatla ki herşey daha kolay olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…