- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #68.381
valla durumunuzu tam bilmiyorum ama kaşıktansa emmeden gelmeyen biberonlar daha iyi gibi. emmiyor mu? ben ilk zamanlar üstünü soyardım bezini değiştirirdim uyanır gibi olurdu benim kızım sonra da topuğuna vura vura emzirirdim. çaresiz kalınca kızımın iyiliği için yaptım. çok şükür sarılık tedavisiz geçti o sayede.Cnm gunduz 2 saatte bir uyanmiyor her zaman uyurken zorla agzina kasikla sut sagip veriyom cok uzuluyom
ben lansinoh lanolin göğüs ucu kremi sürdüm hemen ertesi gün geçti. o krem pişiğe de çok iyi geliyo. hatta kızım yüzünü çizmişti tırnağıyla oraya da sürdüm. o krem mucize bişey :)Hanimlar bebeğimin boyunun altında kırmızı kabarcıklar var ısılık mi bu? Ne surmeliyim? Pudra? Bebe yağı? Krem?
60 ccden sonra emziriyo musun peki? bir öğün tam 60 cc mi?bizde 23 gunluguz.60cc veriyorum ben.kusuyor cunku.bizim icin su an ideal cc bu
selamımı söyle canım özledim onu. ne zaman nasıl doğum yaptı hiç yazmadıZilli kızıyla uğraşıyor :)
kimyon çayı bana mı denize mi?Gaz için kiraz çekirdekli bel bantlari ve kimyon çayı tavsiye ediliyor canım bi araştır inşAllahgecer
Çok ağlıydu gazdan zannettim devamlı emiyo die mamayı verince sustu uyudu. 3 saat aralıksız uyudu çok yorulmuştu zaten
Kızlar bebeğim çok uyuyor ya sarıluğı 13 çıktı doktor henüz dönüş yapmadı içeri alır mıBitmiyor sanki aksilikler ben üzerine düştükçe
5 günlüğüz çıkrıyorum çorabı neler yapmıyorum ki zoraki uyanıyor o zamanda emmiyo yemiyo inşallah biraz ayar yaCanim kac gunluksunuz? Corabini çıkarıp ayak topuguna vurarark uyandir zorla da olsa doyur karnini
sab simplex kullanıyoruz biz canım ama dün akşam sabaha kadar 4 kere 5 er damla verdim daha fazla vermemek için bıraktım. çok şükür şimdi iyi uyuyor ama arada ıkınıp duruyo. araştırayım o daha iyiyse ondan alayım ne yapacağımı şaşırdımmatsiyahoje benim eşime doktor bir arkadaşı nurse harveys şurubunu önermiş canım onun kıxıda çok gazlıydo o şurup iyi gelmiş bizde aldık bir gün önce ystmamıştı gazdan bsya iyi geldi doktorumuzda iyi o şurup dedi
Ben Göğüs ucuna garmastan aldım lansinoh yok bende :/ bepanthol baby var ondan surdum inşAllah geçirir sağ ol canım :)ben lansinoh lanolin göğüs ucu kremi sürdüm hemen ertesi gün geçti. o krem pişiğe de çok iyi geliyo. hatta kızım yüzünü çizmişti tırnağıyla oraya da sürdüm. o krem mucize bişey :)
ben de yapamam diyodum ama bebek isteyince dünya duruyı sokak ortasında olsam gözüm görmez çıkarır veririm o dereceTaze annişleerr yanınızda biri varken emzirebiliyor musunuzz ben utanırım yapamam diyorum sankii
Sana da bebeğe de var canın o Çaylardan arkadaşın doktoru onermis ona dakimyon çayı bana mı denize mi?
bide kiraz çekirdekli bantlardan var ama 3 yaştan önce kullanmayın diyolar
garmastan da olabilir iyileştirici özelliği varsa. geçmiş olsun bide her gün yıka daha çabuk geöer bi de çok kalın giydirme terleyemeyince isilik oluyolarBen Göğüs ucuna garmastan aldım lansinoh yok bende :/ bepanthol baby var ondan surdum inşAllah geçirir sağ ol canım :)
Çok giydirmiyorum aslında bi cit çitlisi var kısa kollu bi çorap bi eldiven başka şey yok.oda hep 28 derece oluyo ama yine de öyle kızarmış o benim kolundan oluyo biraz sanırım aralıksız kucak durmak.istiyo çünkü :) inşAllah işine yarar canım benim sen araştır bebisine iyi gelsin inşAllahgarmastan da olabilir iyileştirici özelliği varsa. geçmiş olsun bide her gün yıka daha çabuk geöer bi de çok kalın giydirme terleyemeyince isilik oluyolar
kimyon çayına da bakıcam canım sağol
5 günlüğüz çıkrıyorum çorabı neler yapmıyorum ki zoraki uyanıyor o zamanda emmiyo yemiyo inşallah biraz ayar ya
40 cc vermistim ben daha once ama doymadi malesef bide biberonuda almiyor artik benimki surekli agzini aciyor emmek istiyor sut az geliyo diye bagiriyor ikimizde perisan haldeyizkızlar 23 günlük bebeğe bi öğünde kaç cc mama verilir? 30 verdim yetmedi 20 dk da emdi. hiç emzirmeyip bi öğün mama vercem kaç cc vereyim?
bide sütüm akmıştı yanağına falan onu sürdüm yanağına. ondan sonra isilik oldu şimdi ben sütüm gelirse hemen siliyorum temiz bezle. aklında olsun belki de o yapmıştır benimkinden az bile giydiriyosunÇok giydirmiyorum aslında bi cit çitlisi var kısa kollu bi çorap bi eldiven başka şey yok.oda hep 28 derece oluyo ama yine de öyle kızarmış o benim kolundan oluyo biraz sanırım aralıksız kucak durmak.istiyo çünkü :) inşAllah işine yarar canım benim sen araştır bebisine iyi gelsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?