2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cnm gunduz 2 saatte bir uyanmiyor her zaman uyurken zorla agzina kasikla sut sagip veriyom cok uzuluyom
valla durumunuzu tam bilmiyorum ama kaşıktansa emmeden gelmeyen biberonlar daha iyi gibi. emmiyor mu? ben ilk zamanlar üstünü soyardım bezini değiştirirdim uyanır gibi olurdu benim kızım sonra da topuğuna vura vura emzirirdim. çaresiz kalınca kızımın iyiliği için yaptım. çok şükür sarılık tedavisiz geçti o sayede.

Hanimlar bebeğimin boyunun altında kırmızı kabarcıklar var ısılık mi bu? Ne surmeliyim? Pudra? Bebe yağı? Krem?
ben lansinoh lanolin göğüs ucu kremi sürdüm hemen ertesi gün geçti. o krem pişiğe de çok iyi geliyo. hatta kızım yüzünü çizmişti tırnağıyla oraya da sürdüm. o krem mucize bişey :)

Çok ağlıydu gazdan zannettim devamlı emiyo die mamayı verince sustu uyudu. 3 saat aralıksız uyudu çok yorulmuştu zaten

Ben de bebegimi emziriyorum 40-50dakika. Cekince agliyor emmek istiyor. Mememin ucunu sıkıyor um süt var mi diye süt geliyo. Sonra cok ictigi icin sanirim, kusuyo minigim defalarca. Sonra aglamaya basliyo gaz diyorum yok alti da temiz. Daha yarim saat olmadan acliktan agliyo biberon verince gunlerce ac kalmis gibi hemen bitiriyo annem demekki sutun yetmiyo diyo. Bi gogsumden 50 60 ml sut sagiyorum bebek doymaz mi o kadarla. Kafam allak bullak gercekten sutum mu az acaba

sab simplex kullanıyoruz biz canım ama dün akşam sabaha kadar 4 kere 5 er damla verdim daha fazla vermemek için bıraktım. çok şükür şimdi iyi uyuyor ama arada ıkınıp duruyo. araştırayım o daha iyiyse ondan alayım ne yapacağımı şaşırdım

ben lansinoh lanolin göğüs ucu kremi sürdüm hemen ertesi gün geçti. o krem pişiğe de çok iyi geliyo. hatta kızım yüzünü çizmişti tırnağıyla oraya da sürdüm. o krem mucize bişey :)
Ben Göğüs ucuna garmastan aldım lansinoh yok bende :/ bepanthol baby var ondan surdum inşAllah geçirir sağ ol canım :)

Ben Göğüs ucuna garmastan aldım lansinoh yok bende :/ bepanthol baby var ondan surdum inşAllah geçirir sağ ol canım :)
garmastan da olabilir iyileştirici özelliği varsa. geçmiş olsun bide her gün yıka daha çabuk geöer bi de çok kalın giydirme terleyemeyince isilik oluyolar
kimyon çayına da bakıcam canım sağol

Littlestar canım ben emzirme onlugu aldım ilk günlerde evde babam ve eşimin erkek kardeşi vardı onların yanında önlük kolay oluyo du bi de hastaneye giderken ya da oralarda da çok. İşimi gördü onlugum şu an evde annem eşim var onların yanında onluksuz emziriyorum. Cekiniyosan önlük tavsiye ederim

garmastan da olabilir iyileştirici özelliği varsa. geçmiş olsun bide her gün yıka daha çabuk geöer bi de çok kalın giydirme terleyemeyince isilik oluyolar
kimyon çayına da bakıcam canım sağol
Çok giydirmiyorum aslında bi cit çitlisi var kısa kollu bi çorap bi eldiven başka şey yok.oda hep 28 derece oluyo ama yine de öyle kızarmış o benim kolundan oluyo biraz sanırım aralıksız kucak durmak.istiyo çünkü :) inşAllah işine yarar canım benim sen araştır bebisine iyi gelsin inşAllah

kızlar 23 günlük bebeğe bi öğünde kaç cc mama verilir? 30 verdim yetmedi 20 dk da emdi. hiç emzirmeyip bi öğün mama vercem kaç cc vereyim?
40 cc vermistim ben daha once ama doymadi malesef bide biberonuda almiyor artik benimki surekli agzini aciyor emmek istiyor sut az geliyo diye bagiriyor ikimizde perisan haldeyiz(

bide sütüm akmıştı yanağına falan onu sürdüm yanağına. ondan sonra isilik oldu şimdi ben sütüm gelirse hemen siliyorum temiz bezle. aklında olsun belki de o yapmıştır benimkinden az bile giydiriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…