2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Teşekkür ederim canım evet açık pembe evet normalmiş burdan duymak da içimi rahatlattı

Sıkınca geliyorsa doyuyordur diye düşünüyorum canım emdikce cogalirmis yeterki psikolojimiz yerinde olsun

Ayy aynı benim esim sanirsin on cocuk buyutmus oyle tutulmaz ay kafasini tut gazi var gazi altini bile benden cok degistiriyo annem
Uc cocuk buyutmus sole annene cok bagirarak konusmasin onu yapmasin aman cocugu birakip cikma ay neler neler ya sanirsin o lohusa onun ilk dogumu deli ediyo beni bide ben ona kizinca ay sen uvey annemiain diyo bana

Doğum sonrası vitaminlerin e dewam eden varmı ben lactamil iciorum günde 2 fincan başka bişi ihtiyaç görmedim kızımda da kullanmadim
Ben demir ilacı içiyorum doktor verdi dogum sonrasi icin sağlık ocağı da hamileyken doğumdan sonra bitene kadar ic sorun olmaz demişti

Maşallah kuzuya benimki 70 gr aldı dogdugundan beri 3.100gr malesef az kilo alıyor ne yapsam ki :-(

ayyy bu kocisler ilk bebekte böyle oluo canım 2. De asiolar kendilerini

Herkesin sutu zamanla artiyomus ki zaten canim en iyisini yapiyosun

canım uyanıkken napıyorsunuz peki?
benim kız uyanık durunca 15-20 dk sonra ağlamaya başlıyo

Ben de uzun kollu içine kısa kollu zıbın giydiriyorum siz neden vazgectim iz öyle giydirmekten

Ne zaman doğum yaptınız benim 4. Günüm ben de zor oturup kalkiyorum

Canim benim bebegimin kollari boynu filan isilik oldu kirmizi kirmizi. Ben de cikardim o yuzden cok sicak hava

Bebek bugün hiç oynamıyor ya kızlar karnım tas gibi hareketi nadir o da bir tik o kadar bu kadar hareketsiz olması normal mi sanki karnım patlayacak artık

Canim spnalmi daha iyi genelmi peki ben bunu spinal yaptim ama cok korktum ikinciyi yaparsam genel yapsam diyorum. Daha cok aci olur diyolar

Spinali bilmiyorum canım ben kendime güvenmediğim için genel anesteziyi seçtim ilk dogumumda çık geç iyileşti ikincide hemen iyileştim şükür yine doğum yapsam yine genel secerdim sanırım

Bayandi canım zayıf yüzlü minyon tipli bi kadındı bebek hemşiresinin eli sigara kokuodu fln sinir oldum ya @Zehrayenihayat yani haddini bilmeyenler oluo gerçekten o anda seni düşünen yok yani

Canım ben doğum yaparken erkek di anestezi dru çok sakinleştirdi beni elimi tuttu çok sancim vardı, birazdan geçicek sancıları dedi, korkma dedi hatta ben kapaliyim tulbent imi çıkarmadi düzeltti bile doğumdan sonrada çok yakışıklı bir oğlun oldu dedi.

yaptim yaptim, haziran annesi oldum

sende durumlar neler?

Allah analı babalı büyütsun inşallah bende 27 haziranda doğum yaptım

arkadaslar

merhaba,
vitamalt alin. anne sutunu arttiriyor ictikten hemen sonra. ben gunde 500 ml kadar iciyorum. her iki lohusaligimda da vitamalt ile sutum artti.

Nerede satılıyor canim

@heja

Benimki cok az uyuyo ya buyuk adam gibi gecenin yarisi gunduzun yarisi hep ayaktayiz biz

Canım zamanla uyku düzeni oturacaktir az daha sabır edelim inşallah

canım uyanıkken napıyorsunuz peki?
benim kız uyanık durunca 15-20 dk sonra ağlamaya başlıyo

Benimkide öyle canım 15 20 dk sonra mizildaniyor ya memede yada omzunda sırtını ovuyorum bazende yüzüstü yatıyorum rahatlığı baya

8
Sık sık emzir canım

Canım benim bugün sütum sanki az gibi yemek yiyemiyorum sadece süt yapan şeyler yiyorum nolur dua et de bu oğlumu gönlümce emzirebileyim memeyi çok seven bir oğlum var inşallah o emdikce sütum artsın

Bebek bugün hiç oynamıyor ya kızlar karnım tas gibi hareketi nadir o da bir tik o kadar bu kadar hareketsiz olması normal mi sanki karnım patlayacak artık

Canım benim sıkı takip et dinlen bebeğe odaklan tatlı şeyler ye bir iki tıkla gönlünce rahat değilse dr git

8

Canım benim bugün sütum sanki az gibi yemek yiyemiyorum sadece süt yapan şeyler yiyorum nolur dua et de bu oğlumu gönlümce emzirebileyim memeyi çok seven bir oğlum var inşallah o emdikce sütum artsın
Taze yeşil üzüm çok süt yapıo bide Humana çay al süt çayı canım etkilio lactamil de iyi geldi bana bende yemek yiemiorum lactamil iciorum 2 kere üzüm yiorum incir yiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…