- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #68.521
Teşekkür ederim canım evet açık pembe evet normalmiş burdan duymak da içimi rahatlattı@assossss canim kan lekesi pembemsi miydi yani rengi acikmiydi.eger oyleyse normalmis bizde de olmustu daha ben bezinde kan vardi diye cumleye basladim doktor tamamladi hatta gulerek korkmayin olabilir dedi. Ama kipikirmiziysa hani bi yerimiz kesildiginde aktigi gibiyse rengi endise etmen lazim
Sıkınca geliyorsa doyuyordur diye düşünüyorum canım emdikce cogalirmis yeterki psikolojimiz yerinde olsunBenim oğlumda almıyordu memeyi lansinoh sürüyordum doktor hiç bir kremi sürme dedi şimdi memeyi alıyor ama sütüm çok az hiç şişmiyor göğüslerim hep yumuşak sıkıncs geliyor gibi süt çocuk ne kadar alıyor bilmiyorım
sanirim herkes ayni durumda benim esim 3 kaynanaya bedel sanki 5 cocuk buyutmus oyle yapma boyle yap ay ac bu cocuk falan filan resmen boğmak istiyorum ki ben logusaysam o benim 3 katim triplerde yeni anne olduk yeri geliyo bu duruma alisamadiğimiz icin psikolojimiz bozuluyo ama anlayis sifirrr
Ben demir ilacı içiyorum doktor verdi dogum sonrasi icin sağlık ocağı da hamileyken doğumdan sonra bitene kadar ic sorun olmaz demiştiDoğum sonrası vitaminlerin e dewam eden varmı ben lactamil iciorum günde 2 fincan başka bişi ihtiyaç görmedim kızımda da kullanmadim
Maşallah kuzuyaCanim benimkide gena bogazli gobegi kocaman oldu cok komik 70 lik versem icinuo bazen meme bitiriyo ustunede 50 falan iciyo. Hep agzi acik masallah evin sebegi oldu devamli meme ariyo almadigi cok nadir memeyi30 gunluk 4200 kilosu 58 boyu seninki kac kilo
Ayy aynı benim esim sanirsin on cocuk buyutmus oyle tutulmaz ay kafasini tut gazi var gazi altini bile benden cok degistiriyo annem
Uc cocuk buyutmus sole annene cok bagirarak konusmasin onu yapmasin aman cocugu birakip cikma ay neler neler ya sanirsin o lohusa onun ilk dogumu deli ediyo beni bide ben ona kizinca ay sen uvey annemiain diyo bana
Hastane tipi pompa kiraladım onunla sağıyorum ama doyacağı kadar çıkmıyor, bütün gün anca 20 cc falanemmek de istemiyor kaşıkla yediriyorum. Malt içeceği, hipp in çayı, dr verdiği süt yapıcı damlayı da kullanıyorum ama inşallah artacak sabırla bekliyorum.
Canım kakasi cok sulu ise alerjik olabilir gazı yediğin şeyleri dikkat et bi arastr istersen bu konuyugaz derdi bizde de var kızım çırpınarak ağladıkça içim acıyor
ishal dediğin gibiyse ishal değil kızım ama kakası çok sulu
canım uyanıkken napıyorsunuz peki?Bizde 27 günlüğüz aynen bazen 2-3 saati buluyor uyanık kalma süresi
Maşallah canım iyiymiş
Hadi ya çok üzüldüm ve de şaşırdım şansa bak ya neler oldu merak ediyorum doğrusu ben hiç bir problem yasamamistim.benim büyük kuzuda öyleydi ilk zamanlar şimdi baya oturttuk düzeni.sadece eve gelen misafirleri sık sık uyarıyor kardeşime dokunmayın o benim bebeğim falan diyor :))
Sık sık emzir canımMaşallah kuzuyabenimki 70 gr aldı dogdugundan beri 3.100gr malesef az kilo alıyor ne yapsam ki :-(
Ben de uzun kollu içine kısa kollu zıbın giydiriyorum siz neden vazgectim iz öyle giydirmekten
Ne zaman doğum yaptınız benim 4. Günüm ben de zor oturup kalkiyorum
bilemedim canım kontrol var üç gün sonra sorayım en iyisiCanım kakasi cok sulu ise alerjik olabilir gazı yediğin şeyleri dikkat et bi arastr istersen bu konuyu
saydın mı 10 oldu nu hareketiBebek bugün hiç oynamıyor ya kızlarkarnım tas gibi hareketi nadir o da bir tik o kadar bu kadar hareketsiz olması normal mi sanki karnım patlayacak artık
Canim spnalmi daha iyi genelmi peki ben bunu spinal yaptim ama cok korktum ikinciyi yaparsam genel yapsam diyorum. Daha cok aci olur diyolar
Bayandi canım zayıf yüzlü minyon tipli bi kadındı bebek hemşiresinin eli sigara kokuodu fln sinir oldum ya @Zehrayenihayat yani haddini bilmeyenler oluo gerçekten o anda seni düşünen yok yani
yaptim yaptim, haziran annesi oldum
sende durumlar neler?
arkadaslar
merhaba,
vitamalt alin. anne sutunu arttiriyor ictikten hemen sonra. ben gunde 500 ml kadar iciyorum. her iki lohusaligimda da vitamalt ile sutum artti.
canım uyanıkken napıyorsunuz peki?
benim kız uyanık durunca 15-20 dk sonra ağlamaya başlıyo
Sık sık emzir canım
Bebek bugün hiç oynamıyor ya kızlarkarnım tas gibi hareketi nadir o da bir tik o kadar bu kadar hareketsiz olması normal mi sanki karnım patlayacak artık
Taze yeşil üzüm çok süt yapıo bide Humana çay al süt çayı canım etkilio lactamil de iyi geldi bana bende yemek yiemiorum lactamil iciorum 2 kere üzüm yiorum incir yiorum8
Canım benim bugün sütum sanki az gibi yemek yiyemiyorum sadece süt yapan şeyler yiyorum nolur dua et de bu oğlumu gönlümce emzirebileyim memeyi çok seven bir oğlum var inşallah o emdikce sütum artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?