- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #68.701
Hadi hayırlısı olsun INŞALLAH canım darisi başımıza artık karnım agriyinca seviniyorum sancimi diyeSancim var kızlar ufaktan ama çok düzensiz 2,3 dk da 1 değilde 10 dakikada 15 dakikada vuruyor siklasirsa gideceğim doktora
Yaaa bende istiyorum bendeeSancim var kızlar ufaktan ama çok düzensiz 2,3 dk da 1 değilde 10 dakikada 15 dakikada vuruyor siklasirsa gideceğim doktora
Hiç sancım gelsin diye dua edeceğimi düşünmemiştim bendeHadi hayırlısı olsun INŞALLAH canım darisi başımıza artık karnım agriyinca seviniyorum sancimi diye
RABBİM hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin INŞALLAH darısı basima inşallah 40 haftayı geçmeden gendiliginden gelir Benim 32 haftada kanamam olmuştu erken doğum başlamıştı bi gece hastanede kaldım durdurdular şimdide gelmiyor küstü mu acaba
Teşekkür ederim bilgilendirmek istedim bebek süt lohusalık derken kendimizi ihmal etmememiz lazımÇok geçmiş olsun cnm gerçekten çok yüsekmiş çok dikkat et
Biz 17 günlüğüz şu An ama çok zorlanıyo vercm ben ya hiç uyumuyo dün biraz verdim gece rahattı şimdi yine kötü oldu. Günde bi kere verysn dmi sadeceCanim ayni tarifi bende verdim ama 1 cay kasigi seker degil kup sekerin 4 te birini koyacaksin.birde 1 aydan sonra verin diye okumustum biryerde ama cok cok emin degilim o konuda.ben 1 su bardagu suya 1 tatli kasigi rezene yarim tatli kasigi tohum kimyon koyup kaynatiyorum son 5 dk demleyip suzuyorum.1 2 cay kasigi kizima veriyorum gerisinide iciyorum.cok cok faydasini gordum :) opuyorum canim gazsiz gunlere insallah :)
Valla baya belirti oldu artık geliyo heralde doruk bey heyecanla beklyrzSancim var kızlar ufaktan ama çok düzensiz 2,3 dk da 1 değilde 10 dakikada 15 dakikada vuruyor siklasirsa gideceğim doktora
Can'ım Ertuğrul çok şükür iyiuyuyordu el ağızda yine emme refleksi kuvvetlensin inşaallah
Amma velakin sancım hiç yok
Benimki sapsarı suydu ishaldi ama yavrum aynı gün kabız oldu 2 gündür yapmıyor ne yapacağımı bilmiyorum ya çocuğumun bağırsaklarına bişey yaptı yediklerim sanırımCanım ishal değilmiş bahsettiğin şekilde benim oğluşta öyleydi dün doktora götürmüştük sordum, ishal değil normal dedi
kızlar acil yardım edin nolur göbeğimiz bu halde sarı akıntı da var. banyo yaptırmamalı mı napmalı?
Yok gelmedi nişan falan cnmYaaa bende istiyorum bendeesenin nişanın gelmişmiydi kuzum
tamam canım ama bayağı belirtiler var sendeYok gelmedi nişan falan cnm
Aynen valla INŞALLAH hayırlı bi günde hayirli bi vakitte hayirli bi sekilde gelir meleklerimizHiç sancım gelsin diye dua edeceğimi düşünmemiştim bende
Ahh cnm pc bozyk crpten girmek zor geliyor.primavera77 nerde kızlar?? denk gelmedim bayadır
Cnm kolikle ugtaşıyorum.pc booluyorrten ddezor oluyorr iyiyiz şğkür sen ve bebeğin nsl çsınız ?primavera77 nerde kızlar?? denk gelmedim bayadır
İnşallah canım benimm inşallah ❤Aynen valla INŞALLAH hayırlı bi günde hayirli bi vakitte hayirli bi sekilde gelir meleklerimiz
INŞALLAH hayirlisiyla gelirler naz yapiyorlardir belki haberlesiyorlar ( kız ne zaman gitceksin bilmem daha canım istemiyor ya sen bende şimdi düşünmüyorum annelerimiz biraz beklesinlerAhh canım aynen benim kızda 32 de gelmeye kalkti hastanede yattik 1 gece durdurdular şimdi de hix gelesi yok ufacık bi belirti bile yok aksama randevum var ama yine bişey çıkmayacak kesin ooy oy bi gelselerdi sağlıcakla :/
Yapmiyorsa kayisi ye suyunu ic verdigin ilaclar yappmis olabilirBenimki sapsarı suydu ishaldi ama yavrum aynı gün kabız oldu 2 gündür yapmıyor ne yapacağımı bilmiyorum ya çocuğumun bağırsaklarına bişey yaptı yediklerim sanırım
Kac kilo aldin kac kilo gitti bende sezeryan oldum karin hareketleri yapamiyorum dikislerim agriyo ip atlamayi dusunuyordum onuda yapamayacagim sankiCanim sut icin diyet yapmak cok dogru degil ama hamir isi tatli pilav makarna yemiyorum bol su icmeye calisiyorum bebegim 4200 ben 71 kiloyum 55 e kadar dusmem lazim sezeryan olduguncin yeninhareket etmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?