Haydi bugün size bir soruyla geleyim güzeller
Eşleriniz doktor seçimi konusunda takıntılı mıdır? İlla erkek olsun der mi veya sağlık bu bayan erkek farketmez mi ? Özellikle doğum konusunda tutumu nedir merak ediyorum cevaplarınızı
Benim cevabım şu: Eşim erkek doktor taraftarı değildir ama detaylı ultrasonu özellikle erkek doktor yapıyor bizim 2 bebektede gittiğimiz erkek de. Ama bir anımı anlatayım doğu da kontrollere gittiğimiz bayan doktorumuz bnm sancım babalar gününde pazar günü tuttuğu için yoktu erkek doktor vardı eşim istemedi o halimle sancılarla beni diğer şubeye götürdü şansıma bayan dr vardı doğurdum:) kızımda çapada doktor seçme durumun yok zaten içler acısı haldeyim eşim hala bilmez erkek asistanlar hep alttan fitili attı kürtaj etti bir değil kaç erkek doktor hemde ama hala bilmez çok takıntılı demedi hiç kimse ona o halde mahvolurdum çünkü biraz tutucu bu konuda bu bebekte de son ay hastane hastane doktor çalışma saatlerini alıp buzdolabına asacakmış ne diyim Allah akıl fikir versin
Ya sizlerin eşlerinin tutumu nedir
matsiyahoje
@idilduam
interiorarchitect
DraconianX
@Catmom @Aryadeniz38 @sleek
insanbuL
@Seyda_Turker
@aylinnalpr
pinkypink
@semurcan
tulaykavas
@duamnur @primavera77 @ALTINIM @HejaR12 @kalinkam @subitkisi nickleri aklıma gelip ama etiketleyemediğim herkes merak ediyorum cevaplarınızı