- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.541
Hali henuz almadim.yeni perde de almadim.eski tulum guzeldi ortadan kestirdim iki yana toplamak icin.borde fon perde diktirdim gri renk.karanlik perdelerdenKizlar bebislerinize oda yaptiniz mi nasil hali ve perde aldiniz
Fotografini atar misin canim ben de rustik perdeler oluyo ya fon o sekilde dusunuyorumHali henuz almadim.yeni perde de almadim.eski tulum guzeldi ortadan kestirdim iki yana toplamak icin.borde fon perde diktirdim gri renk.karanlik perdelerden
Bebeğinin gaita sına bakıldı mı? Bakteri filan mı var acaba?Kizlar minik oglumun ishali on gun oldu herhalde gecmedi. Bu surede iki kez dra goturduk. Enterogermina adinda probiyotik mikroorganizma iceren bi sivi verdi. Bir haftadir kullaniyoruz ama halen gecmedi. Korkuyorum baska bir sıkıntı olabilir mi acaba
Aynen Can'ım bencede lastikler iz yapıyor evet gevsek yaptım biraz bu defa cisi sızdı gece üst değiştirdiğim zaman uykusu kaçıyor vs vs vs ne zormus çocuk büyütmek bugün asisi vardı benim oğlan gündüz hiç uyumadi desem ne emdi ne mama aldı zorladım kustu cani yandı diye sanki küstü hafif ateşlendi soydum düştü giydirdim yukseldi ama hiç ağlamadı gözümün içine baktı durdu :))))Benim oglum da gecen hafta 5300du ve 3 no kullaniyoruz prims. Lastiklerin oldugu kisimlar kizardi pisik gibi demk ki ondan oluyo. Lastiklerini ceksek bu kez sizar kakasi dimi
Bugün kontrolüm vardı. Aynı durumdan şikayetçiydim. Kültür aldı doktorum iltihaplanma var dedi. Sonucuna göre ilaç verecek. Sonra smear testi yapalım dedi.Sezeryanla doğum yaptım 51 gün oldu bugün ayıptır söylemesi ilişki sırasında çok canım yanıyor böyle bir durum yaşayan var mı
Aynen Can'ım bencede lastikler iz yapıyor evet gevsek yaptım biraz bu defa cisi sızdı gece üst değiştirdiğim zaman uykusu kaçıyor vs vs vs ne zormus çocuk büyütmek bugün asisi vardı benim oğlan gündüz hiç uyumadi desem ne emdi ne mama aldı zorladım kustu cani yandı diye sanki küstü hafif ateşlendi soydum düştü giydirdim yukseldi ama hiç ağlamadı gözümün içine baktı durdu :))))
Ya geçmiş olsunVerdi cnm fitil verdi antibiyotik verdi ama geçmedi
Rabbim onlara sağlık bizimde içimize ferahlık versin ...Ayykurban oldugum Allahim ne zor gercektn.. Kiyamam yaa simdi aglicsm vallahi cok uzuldum minnosa Biz de yarin asi olcaz canim dikkat et atesine
Yok canım yapmior bu aşı hastanede ilk dozu vurulan aşının 2. DozuTeyzoşlaaarr bizde yarın bir aylık aşımızı olucaz inşallah ateş yapıyor mu bu aşı
Canim perdelerim takili degil suanda orda.kizim yanimizda yattigi icin yatakodama taktim.sabahlari 6 da uyaniyodu hep.careyi ordaki perdeyi takmakta buldum :)Fotografini atar misin canim ben de rustik perdeler oluyo ya fon o sekilde dusunuyorum
Ay evet bugün baktım da bacaklarinda iz bırakmıştı ya üzüldüm hiç bakmydm ben sadece kilosuna bakydm ona göre alıyodum ama resmen sıkıyomuşGeç sen 4 9 kg beze artık beli sıkar 3 6 kg bez bebisin bende 5 kg iken geçtim ve dedim annem çocuğa ızdırap yasatmisim rahatladı resmen çocuk ben bile takis8mda hissettim
Hadi bakalım inş.çevremdekiler iyi diyo ama ben çabucak kolunda etten bilezikler olsun istyrm. Ablam böyle kilo alırsa 6 aylık olunca öyle olur diyo ama sabredemyrm.biliyosun ben biraz sabırsızım.malum doğum hikayemi hatırlarsınSaglikli olsun da güzelim tombikte olur merak etme kimi bebek baba ekmegine düşünce kilo alir derler bizim o taraflarda :)
Deli kizHadi bakalım inş.çevremdekiler iyi diyo ama ben çabucak kolunda etten bilezikler olsun istyrm. Ablam böyle kilo alırsa 6 aylık olunca öyle olur diyo ama sabredemyrm.biliyosun ben biraz sabırsızım.malum doğum hikayemi hatırlarsın
deniz 70 günlük 59 cm boy 5300 kiloydu geçen hafta. primanın beyaz 2 no bacakları sıkıyor yeşil 3 no aldık nerdeyse aynı. 4 alalım diyorum ama 9aylık 12 kg yeğenim 4 no kullanıyor. bilemedim ne yapsam. molfix primaya göre daha büyük galiba dimi? senin oğlan da maşallah tombulmuş baya
evet canım siparişi verdik siyah aldık.etkinliği yüzde doksandokuzmuş siyah olanın. odamıza uymuyor ama iş görsün yeter.matsiyahoje canim sen sanki black out perdelerden bahsetmistin yanlis hatirlamiyorsam aldin mi?
oyy maşallah hem enden hem boydan tombiş :) ben de bir paket aldım 4ü denedim biraz büyük geldi. bacaklarda boşluk kalmadı ama alt kısmı torba gibi oldu. 3 le 2 arasında da pek fark yok. ben de öyle düşündüm bacakları narin diye mi böyle iz oldu acaba diyorum.Can'ım benim oglum 60 günlük 6200 kilo 64 cm 3 numara prima kullanıyorum 4 u denedim büyük geldi 3 te küçük değil ama bacak kısmı dar gibi bende anlamadım hassas ya ciltleri iz yapıyor diye düşünüyorum
baştan beri prima kullanıyorum memnunum aslında. primanın da 3+ sı varmış. acaba o nasıl olur? çocuğun bacağında poposunda önünde iz çıkıyor ya. zaten bezdem nefret ediyorum biran önce çişini kakasını söylese de o naylonlardan kurtulsa. gidip herşeyin yüzde yüz pamul olanını alıyoruz üzerine titriyoruz ama poposun naylon bez bağlıyoruz çok rahatsızımMolfixte 3+ diye ara bir boy var canım bence Deniz e o tam olur. 12 kiloluk yeğenine bakma boy uzadıkça bel ve bacaklar inceliyor. Benim yeğenim de 12 aylık ve molfix 4 noyu kullanıyor. Molfixe daha küçük diyorlar ben prima kullanmadim bilmiyorum. Bizim oğlan pehlivan ya maşallahküçük doğdu ama yetişti yaşıtlarına şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?