- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Ben SMA kullanıyorum canım, büyük oğluma da onunla takviye yapmıştım. Memnunum yani kabızlık vs yapmıyor, günde 1 veya 2 kez veriyorumİlk soru benden olsun o zaman
Ben bebişimi mama destekli emziriyorum inşallah sütüm arttıkça mamayı bırakacağız. Sorum şu: Mama kullanan varsa hangi mamayı kullanıyorsunuz. Bize hastanedeyken Evolvia yazdılar adını hiç duymamıştım ama baya iyi şeyler okudum hakkında.
İlk soru benden olsun o zaman
Ben bebişimi mama destekli emziriyorum inşallah sütüm arttıkça mamayı bırakacağız. Sorum şu: Mama kullanan varsa hangi mamayı kullanıyorsunuz. Bize hastanedeyken Evolvia yazdılar adını hiç duymamıştım ama baya iyi şeyler okudum hakkında.
Ben ne kadar vereceğimi ayarlayamıyorum. Emzirdikten sonra kaç cc veriyorsun canım bazen hiç emziremeden verdiğim de oluyor onda kaç cc versem? Oğlum 24 günlükBen SMA kullanıyorum canım, büyük oğluma da onunla takviye yapmıştım. Memnunum yani kabızlık vs yapmıyor, günde 1 veya 2 kez veriyorum
misam Ben ne kadar vereceğimi ayarlayamıyorum. Emzirdikten sonra kaç cc veriyorsun canım bazen hiç emziremeden verdiğim de oluyor onda kaç cc versem? Oğlum 24 günlük
Bebeğe nazar degdirenlerin gozu ciksin diyebilir miyimBen dun kalabalik bir ortama girdim. bebegin hemen de basini dik ttabiliyor,kilosu da fazla mi, iki aylik mi, kiz gibi güzelmis cumlelerinden sonra gecenin otuna kadar uyumadi oglum. Ne emdi ne uyudu.agladi...
Geldimm bacılarhayırlı uğurlu olsun yeni topikimiz HejaR12 yarın hastaneden ziyarete gelcekler canim
Can'ım emzirdikten sonra vermiyorum ben, açken ( her daim aç gerçi benim tospikBen ne kadar vereceğimi ayarlayamıyorum. Emzirdikten sonra kaç cc veriyorsun canım bazen hiç emziremeden verdiğim de oluyor onda kaç cc versem? Oğlum 24 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?