2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar nasılsıniz... Ne kadar uzun zaman olmuş yazmayalı.
Bebeklerimiz kocaman oldular Allahin izniyle❤❤❤.
Şimdi de kardesleri bekleniyordur ya da olmuştur büyük ihtimalle.
Herkes ne durumda?

selam cnm benim oğlumun da bir kız kardeşi oldu.2 aylığız Allah sağlık versin evlatlarımıza. Hey gidi günler hey

Ben de doğum yaptım 6 aylik olacak kızım inşallah. Başlarda düzen oturtmakta zorlansam da alıştim sayılır iki çocuklu hayata.. Büyüğü Allaha şükur daha olgunlaştı, çoğu şeyi artık kendisi yapıyor. Kardeşiyle de arası çok iyi ama arada bir ufak tefek kıskançliklar yaşamıyor değil hani
İlgimi her iki tarafa da vermeye çalışıyorum.
Beni tek yoran çocuk bakımı Dışında evin işiyle ve gelip giden misafirlerle uğraşmak. Çamaşır bitmiyor mesela evde. Ütüyü salalı yıllar oluyor. Evin temizliği de keza öyle, bir gun süpürmesem ikinci gün heryer toz. Hergun yemek ve bulaşık, o bu şu. Gerçekten bitkin düşüyorum aksama doğru baya. Bi de kendimi salmış olmama cok üzülüyorum gerçekten, kilo falan açısından değil de kalkıp güzel bi giyinmeye süslemeye hic isteğim ve enerjim yok. Önceden kesinlikle boyle değildim o yüzden kendimi ihmal ettiğim için bazen bunalım takılmiyor değilim. Neyse.
Allaha şükrettiğim sağlıklı olmamız.

Yakında 5 yaşına girecekler
Allah’im hepsine hayırlı saglik uzun ömür nasip etsin..
Herkes iyidir inşallah

Bebellerimiz artık büyüdüler ve anaokuluna başladılar hepsi bu uzun eğitim yolunu başarıyla tamamlar insallah

belki bildirim gelir sizlere diye yazıyorum :)

nasılsınız nasıl gidiyor hayat?
çocuklar ilkokullu oldu
okuma yazmayı öğrendiler...

ikinci üçüncü çocuğu olanlar vardır belki :? ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…