- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #4.581
Yok cnm biz daha iki aylık aşımızı olmdık korkuyorum çokcanım senin kızın mı aşının ertesi günü ateşi çıkmıştı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm biz daha iki aylık aşımızı olmdık korkuyorum çokcanım senin kızın mı aşının ertesi günü ateşi çıkmıştı?
Valla canım dün akşamdan beri bebelac verdim ve uykumuz çok güzel oldu ıkınmaları gitti yavrumun
Kızlar ben biberon almak istiyorum ama büyüklerden istiyorum 200 ml üzerinde ama onların 0-6 ay olanından alıp 6 aydan sonra biberon emziğini değiştirebiliriz diye birşey duydum netten baktım ama emin olamadim var mi öyle bisey
Canim gazdan dolayi bi duzen oturtamiyosunuz bence.suanda oluruna birak cok zor farkindayim.gaz olayi bitince baslarsin duzen oturtmaya.bebeginde uyumak istiyodur ama gaz sancisi emgel oluyodur zatenGece uyuyan bebisler bayılıyorum. Ben 24 saatte 3 4 saat anca uyuyoRum
Size yazayım acaba yanlış mı yapıyorum. Bir kere uyku düzenimiz falan yok.bazı günler kızım hiç yatmıyor. Elimden gelen her şeyi yapıyorum ama yatmıyor. Çok gazlı bir bebek.gazı onu uyandırıyor. Geceleri de sürekli inliyor. 2.5 3 saate bir beslemek gerektiği için saatimi hep kuruyorum.zaten çoğu zaman saat çalmadan kalkıyorum ve inliyor oluyor.böyle böyle 1 er saat anca yatıyorum aralarda.
Bu yüzden mama vermeyi düşünüyorum.
Şuan mesela banyo yaptı ayağımda sallıyorum ama gaz yüzünden dalamıyor.
kızlar emziren anneler havuza giriyomusunuz sonrasında nasıl bir temizlik yapıyorsunuz
Bizimde henüz bir uyku düzenini yok. Bazen sıkıntısı olmuyor ve çok iyi uyuyor bazen de bütün gün uyutamiyorum gaz sıkıntısından. Kolik bir bebek değil ama yine de çekiyor. Bugün yeni bir gaz ilacı kullanacağım adını hatırlamıyorum şuan. Eczacı arkadaşım tavsiye etmis eşime. Belki burada kullanan arkadaşlar vardır. İlacı eşim getirince ismini size de yazarım.Gece uyuyan bebisler bayılıyorum. Ben 24 saatte 3 4 saat anca uyuyoRum
Size yazayım acaba yanlış mı yapıyorum. Bir kere uyku düzenimiz falan yok.bazı günler kızım hiç yatmıyor. Elimden gelen her şeyi yapıyorum ama yatmıyor. Çok gazlı bir bebek.gazı onu uyandırıyor. Geceleri de sürekli inliyor. 2.5 3 saate bir beslemek gerektiği için saatimi hep kuruyorum.zaten çoğu zaman saat çalmadan kalkıyorum ve inliyor oluyor.böyle böyle 1 er saat anca yatıyorum aralarda.
Canımcım, mamayı dene, eğer daha uzun süre ve rahat uyursa geceleri mama verirsin ve sende dinlenirsin.
Süt varken neden mama vereyim diyenler vardır ve haklılardır ancak biz de insanız, uyumak, yemek yemek, tuvalete gitmek gibi temel ihtiyaçlarımız var. Bunlar karşılanmadığında sağlık sekteye uğrayabiliyor.
Eğer mama işe yararsa devam edersin, yaramazsa başka çözüm yolları ararız beraber :)))
Çok sevindim canım bende bu bitsin bebelac alcamValla canım dün akşamdan beri bebelac verdim ve uykumuz çok güzel oldu ıkınmaları gitti yavrumun
@asososos canim bizde bodruma gitmeyi dusunuoz havasi nasil olur ki?
Bilmiyorum ki cnm bugün gittim yatmamıştı bu aralar yatar heralde takipte olcam işte bakalım ama dediğin gibi tarih vermeleri gerekiyodu yani saçmalıkAaa normalde tarih veriyorlar, nerden bilecekmişsiniz ne Zaman yatacağını? Yaklaşık 1,5 ay sonra yatıyor Can'ım ona göre takip edin bari
O çok değil mi ya bebise uzun olur o yol sanki78 gunluk canim.istanbuldan mersin dusunuyoruz.10-12 saat suruyomus
Biz zaten damlasız nefes zor alıyoruz cnm sabahları onun dışında gündüz iyiyiz ateş ve öksürük de yok temizliyorum bişwy de çıkmıyo inşallah geniz eti falan yoktur tek duam o şimdilik artık vi süre idare etcez bakalımBurun tıkanıklığı şikayetiyle ben bugün oğlumu goturdum doktora. Ateş, öksürük yok sadece özellikle geceleri burnu tikaniyordu. Bazı bebeklerin geniz kısmı daha dar olduğu için sık sık tıkanabilir dedi. Devamlı burnunu temizleyin, damla damlatin dedi.
Cnm bize dr doğar doğmaz aldırdı okyanus suyunu o olmassa oğlum zor nefes alıyo bişey olmaz damlatabilirsinkızlar bird kzımın burnunda sürekli sümük oluyor...aspiratörle çekiyorum okyanus suyu sıksam bişey olurmu bilgisi olan varmı
Evet iste yol kafamizi kurcaliyo bizimde.kizim arabayi seviyo her turlu uyuyo.ama iste bilemedim ya ofO çok değil mi ya bebise uzun olur o yol sanki
Cnm sen nasılsın. Moralin biraz daha iyi mi.
Gece uyuyan bebisler bayılıyorum. Ben 24 saatte 3 4 saat anca uyuyoRum
Yok cnm biz daha iki aylık aşımızı olmdık korkuyorum çok![]()
nasıl oldu kara kuzumuz?Mide gazını her 20-30cc de bir çıkarıyorum onunla alakalı değil sanırım.umarım önemli bi durum yoktur
Sağol cnm. Vala.insanlıktan çıkıyorum bazen:)
Bebelac ac almiron mu alayım
Hipp mi.
Kızlar bie sorum daha olacak biberonla ilgili biberon emziklerinin geniş dar normal olanı var hangisi iyi