- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #4.701
O zaman 3-4 kere kalkıyor benim oğlum :)9dan 6ya mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman 3-4 kere kalkıyor benim oğlum :)9dan 6ya mesela
Keşke bebegkmde gündüz uykusu olsa imreniyorum valla gündüz uyuyan bebeklere akşam 11 aşağı uyumuyor butun gün onunla geçiyor akşampert oluyorum o uyuduktan sonra gözümüacacak halim kalmiyorAllah kolaylık versin Can'ım gaz sancısı zor
Özellikle inlemeleri insanı sızlatıyor
Vay memeleletime geliyorsun haaaa
Süper
Can'ım onun uyuduğu zamanları kullanırsan biraz kolaylaşabilir
Ben ailemle yaşadığim doğumdan beri temizlik yaptılar yemekte ama bunları yek başıma yaptığım günler de oldu
Bebek uyurken iş yapılıyor yoksa zor
Şimdide K valide Deyiz
Rahatım temizlik yemek ona ait
Ama mesela bugün konserve yaptık yavrum uyurken yemek de
Zor ama insan mecbur kalınca yapıyor yapmaya çabalıyor
Temizliği geçtim yemegi yapacak vakti nasıl buluyorsunBen hastaneden geldiğimden beri yalnızım canım yavaş yavaş alıştım çok şukur tabi uykusuz uykusuz![]()
Amin canim allah yardımcımız olsunDogumdan beri toplamda 4gün yanımda birileri oldu onun dısında hep yalnızm. Cıldırmanın esigine geldigim cok oldu hala geldigim oluyo gecmis degil yanlis anlasilmasin :) allah yardimcimiz olsun :)
Var tabi ama farkli sehirde yaşıyor evli cok zor yalniz olmak bazen cok sinirleniyorumbazen oturup dua okuyorum uyusun diye :) öyle öyle geçiyorAy canım ya peki kızkardeşin falan yok mu ya da yanina bir yardımcı alma gibi bir imkânın, dua et canım Rabbim sana bebeğini nasip ettiyse elbet bir kolaylığını da verecektir biraz daha sabir canım
O zaman 3-4 kere kalkıyor benim oğlum :)
Emzik yardımıyla ve heryere birlikte gidiyoruz çok gazı olmazsa uyuyor bazenKizlar bebesim bi aylik yalnizim cok zor değil mi tek basina cocuk bakmak nasil yemek yapıp tuvalete gidecek vakti buluyorsunuz
Vücuduna masaj yapıp duruyorum ayağına vs bebe yagiyla karnına doğru çekiyorum ayaklarını bir de klasik yöntemKiz bebeklerinde gaz sancısı olan anneler neler yaptiniz gecmesi icin
o Zaman sabredeceksin Can'ımKeşke bebegkmde gündüz uykusu olsa imreniyorum valla gündüz uyuyan bebeklere akşam 11 aşağı uyumuyor butun gün onunla geçiyor akşampert oluyorum o uyuduktan sonra gözümüacacak halim kalmiyor
Canim mersinden vazgectik karadeniz turu yapicazAllah kolaylık versin Can'ım gaz sancısı zor
Özellikle inlemeleri insanı sızlatıyor
Vay memeleletime geliyorsun haaaa
Süper
Can'ım onun uyuduğu zamanları kullanırsan biraz kolaylaşabilir
Ben ailemle yaşadığim doğumdan beri temizlik yaptılar yemekte ama bunları yek başıma yaptığım günler de oldu
Bebek uyurken iş yapılıyor yoksa zor
Şimdide K valide Deyiz
Rahatım temizlik yemek ona ait
Ama mesela bugün konserve yaptık yavrum uyurken yemek de
Zor ama insan mecbur kalınca yapıyor yapmaya çabalıyor
Bende mama veriyorum benim oğlumda ilk 10 gun kilo almadı sarardı.... Her annenin sutu yeter diye bir inanış var ya onlar onun savunucusuKonu mama veren anneye tuu kaka diyen hemsireler yoksa hemsirelerle bi problemim yok tabiki
1 kez kalkiyo.dun.8 bucukta uyudu.12 de uyurken rmzirdim.krndisi 4 te kalkti emdi uyudu.5 bucuga dogru mikirdandi biraz sonra geri daldi.birde az once kalkti kaka yapmisti altini degistim simdi emisiyoruz :) muhtemelen 1 saat kadar daha uyur9dan 6ya mesela
Maşallah kızına canım, benim oğlan uykuyu sevmiyor, bunu gazı olmadığı zaman da test ettim1 kez kalkiyo.dun.8 bucukta uyudu.12 de uyurken rmzirdim.krndisi 4 te kalkti emdi uyudu.5 bucuga dogru mikirdandi biraz sonra geri daldi.birde az once kalkti kaka yapmisti altini degistim simdi emisiyoruz :) muhtemelen 1 saat kadar daha uyur
canım gazı var malesef her akşam 7de ve gece 5te tutuyor. doktor kolik olabilir dediCanim donemsel olabiliyo bazen benimkide bi ara aksam uyuduktan 1 saat sonra jyaniyodu hep.bu aralar birakti onu.simdide uykuya daliyo birkac dakika sonra mutlaka uyaniyo.yaninda bekliyorum artik.2.kez tekrae yatiriyorum.o zaman daliyo.sabirla oturtucax duzenlerini
üşümüş olabilir canım üstünü mü açtı acaba gece. biraz dikkat et ikinci kakasının normale dönmeai lazım gece üşüdüyse.Kızlar bana yardım edin oğlum sabah kaka yaptı ama baya koyu yeşil ve çok sulu isteyene foto atarım. Neden olmuş olabilir? Keyfi çok yerinde ateşi falan yok.
Bizim de hep aynı. Akşam 7 gibi ve gece 4-5 sıraları hep bi ağlama tutuyor ama benimkinin allahtan uzun sürmüyor. Aklıma gelen her şeyi o anda sırayla yapıyorum. En sonunda susuyor :) ama bu aralar kucağa alıştı sanırım, yatırdığım anda ağlamaya başlayıp kaldırıp gezdirdiğim zaman ise hemen susuyor.canım gazı var malesef her akşam 7de ve gece 5te tutuyor. doktor kolik olabilir dedişu gaz derdi bitmeden düzen oturtmak çok zor
Bizim bebeklerin rutini aynı kiz: ) gece 2 kere falan uyanıyor çoğu kez benim oğlan da maşallah diyelim1 kez kalkiyo.dun.8 bucukta uyudu.12 de uyurken rmzirdim.krndisi 4 te kalkti emdi uyudu.5 bucuga dogru mikirdandi biraz sonra geri daldi.birde az once kalkti kaka yapmisti altini degistim simdi emisiyoruz :) muhtemelen 1 saat kadar daha uyur