• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Maşallah kızına canım, benim oğlan uykuyu sevmiyor, bunu gazı olmadığı zaman da test ettim :cry: annesine çekmiş belli :) sürekli onunla konuşulsun istiyor. Sabahtan akşama kadar yapmadığım şebeklik kalmıyor vallahi :) nasıl uyutmayı başarıyorsunuz :)
Cqnim birazda bebeklere bagli biraz.belkide suanda bir derdi vardir.gazi vs.onlar gecince uyur insallah

Kanguru kullananlara bikac sorum olacak?
1.Kangurunun icinde bebek emzirmek kolay mi? Yoksa kangurunun icinden cikarip mi emzirmek gerekiyor?
2.Kanguruyla gezerken disarida yemek yiyebiliyo musunuz? Yemek yerken bebegi nereye birakiyorsunuz?
3. Cok kusan bi bebek kanguruda tasinir mi :)
Hangi tarafı emzireceksem diğer kangurunun diğer tarafındaki kılıfını açıp yan yatırıp emzirebiliyorum. Kangurudan bebeği tamamen cikarmama gerek kalmıyor.
Bebeğim kangurudayken hiç çıkarmadan yine önümde takılıyken yemek yiyebiliyorum.
Genelde kanguruda uyuduğu için pek kusuyor bizim oğlan. Dik pozisyonda durduğu için kusması da bir sıkıntı yaratmıyor.

KıLar Ankara da Mevlid için hediyelik süs dağıtmalık Tesbih vs nereden uyguna bulabilirim bilen var mı???

Canim mersinden vazgectik karadeniz turu yapicaz :KK70:mersinede gittik 2 yil oncr cok sevdim.mart nisan gibide gidicez Allah izin verirse
Yavrum siz be kadarlıktınuz
Biz de şu an Ankara'da K v Deyiz Karadeniz yapmayı istedik ama bşlmediğimiz yerlerde zorlanırız mı diye düşündük:KK52:
Eşimde izin almışken yapalım diyorduk

sabah 5 te kalkıyor sonra gazı çıksa bile uyumuyor. benim vücudum artık dayanmıyor bu uykusuzluğa. anason demleyip gece 3 emzirmesinde verdim dün ilk defa ama faydasını görmedim.
gündüz herkes kızın uyuyunca sen de uyu diyor ama olmuyor işte. uyutmak yarım saat sürüyor. sonra da on dakkada bir geri uyanıyor. derin uyuması 1 saati buluyor ben hemen yatsam en fazls bi saat yatmış oluyorum. bazen aç oluyorum uykuyu tercih ediyorum. şu uyumama işi beni tüketti ne sabrım ne sağlığım kaldı
Merak etme, yalnız değilsin canım. Senin gibi sadece günde en fazla 3-4 saat uyuyorum. Bir süre annemle kaldık o beni daha fazla uyutuyordu ama artık ona da kıyamıyorum. 15 gündür sadece eşimle birlikte bakıyoruz. Tek başıma baktığım ilk günler özellikle geceler beni inanılmaz korkutuyordu. Çünkü gaz sıkıntısından dolayı çok sık uyanıyor ve uykuya tekrar dalışı 1.5 - 2 saati buluyor. Ama artık ona bile alıştım. Eşim kendi annesinin de bakmasını istiyor ama annelik içgüdüsü sanırım oğluma benden ve annemden başka kimse baksın istemiyorum:) Bu yüzden bayağı tartışmalarımız bile oldu. İnsanın tahammülü kalmıyor bazen anlayabiliyorum. İnşallah bugünleri de atlatacağız.

Kızlar, bebeğim bugün 44 günlük oldu. Ancak daha önce hiç ufacık olsun ağzından çıkarmayan bebek 4-5 gündür kusmaya başladı. Ağzından akıntı gibi bazen çok bazen az geliyor. Ve her gün, gün içinde 4-5 kez oluyor.
Bir de dün eşimin akrabasının düğünü sebebiyle 5 saatlik yol yapıp geldik. Uyuyan bebeğim uyumaz oldu, nasıl uyusun 25 insan var tam evde yatılı. Onun haricinde dün hep kaka yaptı ve sürekli emmek istedi. Artık saçlarımı yolacaktım durmadan emzirdim, belim de tutuldu odaya giren çıkan belli olmadığından arkama yaslanıp da emziremediğim için. Acaba hep kaka yapması üşüttüğünü mü gösterir ne dersiniz napıcam bilemedim. Zaten çocuğumu elleyip duruyorlar. Eşimle de kavga edip duruyoruz, artık buz gibi oldum.

Kızlar ben rota virüs için aşı yaptiracak tim. Ama hiç bilmiyordum diğer asilarla aynı gün yapılacağını. Doktorumuz 3. Ayda yaptır dedi. Ebe diğer aşı gününde yaparız demişti ama sağlık ocağı o kadar yoğundu ki sanırım ne onun ne de benim aklıma gelmedi.şimdi artık Yaptıramicaz mi

Merak etme, yalnız değilsin canım. Senin gibi sadece günde en fazla 3-4 saat uyuyorum. Bir süre annemle kaldık o beni daha fazla uyutuyordu ama artık ona da kıyamıyorum. 15 gündür sadece eşimle birlikte bakıyoruz. Tek başıma baktığım ilk günler özellikle geceler beni inanılmaz korkutuyordu. Çünkü gaz sıkıntısından dolayı çok sık uyanıyor ve uykuya tekrar dalışı 1.5 - 2 saati buluyor. Ama artık ona bile alıştım. Eşim kendi annesinin de bakmasını istiyor ama annelik içgüdüsü sanırım oğluma benden ve annemden başka kimse baksın istemiyorum:) Bu yüzden bayağı tartışmalarımız bile oldu. İnsanın tahammülü kalmıyor bazen anlayabiliyorum. İnşallah bugünleri de atlatacağız.
Söylediğin şey ne kadar beni anlatıyor. Ben de annemle benden başkasının bebeğime bakabileceğini düşünmüyorum. Kayınvalidemin elinde şu an içim gidiyor

Kızlar, bebeğim bugün 44 günlük oldu. Ancak daha önce hiç ufacık olsun ağzından çıkarmayan bebek 4-5 gündür kusmaya başladı. Ağzından akıntı gibi bazen çok bazen az geliyor. Ve her gün, gün içinde 4-5 kez oluyor.
Bir de dün eşimin akrabasının düğünü sebebiyle 5 saatlik yol yapıp geldik. Uyuyan bebeğim uyumaz oldu, nasıl uyusun 25 insan var tam evde yatılı. Onun haricinde dün hep kaka yaptı ve sürekli emmek istedi. Artık saçlarımı yolacaktım durmadan emzirdim, belim de tutuldu odaya giren çıkan belli olmadığından arkama yaslanıp da emziremediğim için. Acaba hep kaka yapması üşüttüğünü mü gösterir ne dersiniz napıcam bilemedim. Zaten çocuğumu elleyip duruyorlar. Eşimle de kavga edip duruyoruz, artık buz gibi oldum.
Bende ayniyim ve esim ben ise baslayinca snnem baksin diye tutturdu bakalim nasil atlatcaz bu tartismayi

Kizlar alerji icin doktorum zaditen damla verdi. Arastirdigimda uyku hali gorulur yaziyor ama bizde tam tersi oldu dun verdim hic gozunu kapatip uyumadi hep fildir fildirdi. Kullanan var ki bu damlayi veya duyan?

1 kez kalkiyo.dun.8 bucukta uyudu.12 de uyurken rmzirdim.krndisi 4 te kalkti emdi uyudu.5 bucuga dogru mikirdandi biraz sonra geri daldi.birde az once kalkti kaka yapmisti altini degistim simdi emisiyoruz :) muhtemelen 1 saat kadar daha uyur
siz kaç aylısınız maşaallah size
Nasıl oturtdunuz düzeni

Yavrum siz be kadarlıktınuz
Biz de şu an Ankara'da K v Deyiz Karadeniz yapmayı istedik ama bşlmediğimiz yerlerde zorlanırız mı diye düşündük:KK52:
Eşimde izin almışken yapalım diyorduk
2 bucuk ayligiz canim.kizim arabayi,bebek arabasini,kanguruyu cok seviyo.bu firsati kacirmayalik dedik.esim arkadasinin evi var orda.orda kalicaz.o gezdirecek bizi.unye giresun rize tarbzona falan gidicez.bebek arabasinin kullanilmayacagi yerlerde kanguruya koyucam.yemek yiyecegimiz zaman ve duzgun yollarda bebek arabasina koyucam.arabadada her daim emzirmeyi dusunuyorum :) insallah bir sikinti cikmaz ama simdi en rahat donemi ilerdr daha zor olabilir diye dusunduk

Back
X