• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sağmayı deneyin en azından mama yerine binerondan anme sütü alır
Sütte az canım onu da deniyorum çıkmıyor sadece sabahları dolu oluyor onu da emiyor zaten onun dışında memeler yumuşak olduğu için sinirleniyor sanırım. Gerçi ilk doğduğunda bile tutmak istemiyordu 2 hafta filan uğraştım meme tutturana kadar. Gerçekten olmayınca olmuyormuş onu anladım. Ben ısrar ettikçe bebişte geriliyor bende o yüzden emdiği kadar emziriyorum her seferinde deniyorum emsin diye sonra mama veriyorum.

Kizlar ya ben surekli kilo aliyorum. Gece emzirmeye uyandigimda yemeyi biraktim ama dogumdan sonra verdigim kilolari geri aldim. 65Tim dogumdan sonra simdi 69olmusum :KK43: sut olcak diye illa kilomuzun artmasi mi gerekiyo sizde durum ne
Canım sen emziriyorum diye fazla yeme bence normal rutin beslenmene devam et. Ben 2 çocuklu oldum çok yoğunum haliyle yemeğim azaldı onlara koşmaktan bol su içiyorum hamilelikte 10 kilo almıştım şuan 12 kilo vermiş durumdayım. Bebeğim ilk ay 1.150gr aldı daha sonraki 10 günde 600 gr aldı şuan durum ne bilmiyorum. İlerde vermen zorlaşır çok fazla almamaya çalış bence

Kizlaaar bugün tunceliyee esimin gorev yerine gidiyoruuz bebegimle uzun bi yolculuk bekliyoo evimizde sadece esyalarimiz gitti hersey ortada gidince napcaz bilmiyorum olsun ama sag salim varalim insallah :anne:
Hayırlı yolculuklar. Babam en son orada görev yapıp emekli olmuştu. 2002 yılıydı gerçi şimdi nasıldır oralar bilemiyorum ama o zamanlar iyiydi Tunceli.

Kızlar kimler hangi gaz ilacını kullanıyor aklımi kaybedecek noktadayim uyumak istiyor gözünden uyku akıyor resmen sancıdan kivraniyor diye uyuyamiyor kendimden geçtim yorgunluğu bebeğimin bu hali beni yipratiyor
Canim anason rezene ve kimyon tohumu karisimi kullaniyorum ben denemeni tavsiye ederim bir tatli kasigi demliyorum 3 cay kasigi veriyorum bide ben gece yatmadan önce bebegim uyuyunca papatya cayi iciyorum sonra bebegim uyaninca emziriyorum sabaha faydasini goruyorum sanirim dene sende istersen

Ben de başvurdum ikizlerim için ama ne gelen var me giden. Aile bakanlığı il müdürlüğüne mi başvurulacak?
Evet Canım ben sordum arkadaşım aile bakanlığı il müd. memur kendinin ve bebeğinin kimlik fotokopisini, doğum raporunu götürüp başvuruyorsun

Kızlar kimler hangi gaz ilacını kullanıyor aklımi kaybedecek noktadayim uyumak istiyor gözünden uyku akıyor resmen sancıdan kivraniyor diye uyuyamiyor kendimden geçtim yorgunluğu bebeğimin bu hali beni yipratiyor
Ben biogaia kullanıyorum. Çok bi faydası yokmuş gbi geliyo bana. Salona çingene salıncağı kurduk son çaremiz bu oldu battaniyeyle sallamak ve salıncakta hızlıca sallamak işe yarıyor biraz.

Arkadaşlar iki çocuk arasında koştururken fırsat buldukça sizlerle de yazışmaya çalışıyorum ama arada bazı sorunlardan iletilerin düzgün gelmeye biliyor kusura bakmayın.
ozguleysa ozguleysa sizin kilo ile ilgili mesajıniza cevap yazmak istedim ama sizin iletiniz ile benim cevabim birbirine karıştı artık hangi tuşlara bastiysam :) size tavsiyemiz bol sıvı tüketin hatta gece emzirmelerden sonra bile 2 bardak su için hem tok tutar hem kilo verdirir.

Daha önce sordum ama cvp veren olmadı, umarım kimsenin başına gelmediğindendir. Çok zor arkadaşlar affedersiniz doğumdan beri kabızım, makat çatlağı oluştu bu yüzden. Doktor krem verdi fayda etmedi, bari kabızlığıma bir çözüm bulayım :(

Arkadaşlar iki çocuk arasında koştururken fırsat buldukça sizlerle de yazışmaya çalışıyorum ama arada bazı sorunlardan iletilerin düzgün gelmeye biliyor kusura bakmayın.
ozguleysa ozguleysa sizin kilo ile ilgili mesajıniza cevap yazmak istedim ama sizin iletiniz ile benim cevabim birbirine karıştı artık hangi tuşlara bastiysam :) size tavsiyemiz bol sıvı tüketin hatta gece emzirmelerden sonra bile 2 bardak su için hem tok tutar hem kilo verdirir.

Daha önce sordum ama cvp veren olmadı, umarım kimsenin başına gelmediğindendir. Çok zor arkadaşlar affedersiniz doğumdan beri kabızım, makat çatlağı oluştu bu yüzden. Doktor krem verdi fayda etmedi, bari kabızlığıma bir çözüm bulayım :KK43:
Canimm biz hastaneden cikmadan kabizlik durumu olursa diye bi surup yazmisti ise yariyo duphalac ismi

sabah 5 te kalkıyor sonra gazı çıksa bile uyumuyor. benim vücudum artık dayanmıyor bu uykusuzluğa. anason demleyip gece 3 emzirmesinde verdim dün ilk defa ama faydasını görmedim.
gündüz herkes kızın uyuyunca sen de uyu diyor ama olmuyor işte. uyutmak yarım saat sürüyor. sonra da on dakkada bir geri uyanıyor. derin uyuması 1 saati buluyor ben hemen yatsam en fazls bi saat yatmış oluyorum. bazen aç oluyorum uykuyu tercih ediyorum. şu uyumama işi beni tüketti ne sabrım ne sağlığım kaldı
Seni o kadar iyi anlıyorumki canım uyumuyor zorla uykuya dalıyor millet gece uyanmıyor sabah 9 da uyanıyor dedikçe şnanasıö gelmiyor

Daha önce sordum ama cvp veren olmadı, umarım kimsenin başına gelmediğindendir. Çok zor arkadaşlar affedersiniz doğumdan beri kabızım, makat çatlağı oluştu bu yüzden. Doktor krem verdi fayda etmedi, bari kabızlığıma bir çözüm bulayım :KK43:
2-3 tane kuru kayısıyı geceden bir bardak suya koy sabah uyanınca aç karnına hem suyunu iç hem kayısıları ye birkaç gün devam edersen faydasını görürsün

Back
X