• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

@jindam nerelerdesin. Etiketleyemedim adı da çıkmadı bi sorun yoktur inş.çınar adam nasıl.
D Daisymom seni de göremedim sanki.nerlerdesin
Tabi bide nöbet arkadaşım yok bugün @karpuz_suyu napyn kız. Oğluş nasıl. Bi gelsin Teyzesinin elini.öpsün özledim kız.sen de gel dedikodu yapalım.benim kv de yanıma geliyo kıza bakmaya.okula gitcm ya bebek orta da yorulmasın die o bizde kalck bu sene. Fena dedikodu yaparız senle

Kızlar burada bahsettim annem ameliyat oldu diye kendisini görmeye gittik 10 dakikalık mesafe 21.30 da kalktik uyur gecikmeyelim diye arabada uyudu evde uyandı 01.30 a kadar uyumadı ne yapmak lazım uyutana kadar neler yapmadık cikilmayacak mi dışarı cikilinca böyle mi olacak :kızgın::oha:
Bu arada ben kaçırmışım anneni bi ara hiç giremedim. çok geçmiş olsun

Benim kız da öyle canım. 40'ı çıkana kadar merdeyse hiç kusmadı diyebilirim. Ağzının kenarından 1-2 akmıştır. Ama şimdi her gün çıkarıyoruz :KK43:

Biz hep tum yedigimizi cikariyoduk zaman zaman agzindan burnundan geliyodu fiskirarak. Ama simdi bu gece tukurur gibi birden fiskiriyo arka arkaya bide. Bu gece cok az besledim oyle uyutabildim anca. Bebek reflusu galiba bu biraz okudum da tum belirtileri tasiyoruz sen de bi bak

Teşekkür ederim canım benim gözüm korktu resmen 1.30 da uyudu şimdi süt için uyandı kesin geri uyumicak bitti bugün luk uyku galiba offf uyur İnşallah çok uykum var ya çok
Ben oglum uyuduktan en gec yarim saat sonra uyuyirum 8 de bile olsa. Cunku en fazla 5 saat uyuyorum bu sekilde. Bebeklerin uyku saati kacinca huzurlari bozuluyo ya daha erken cikacagiz ya da cikmayacagiz herhalde :)

ben kusmaya pek care bulamadim.mutlaka kusuyor alistik artik boyunda bezle yakalikla gezmeye.bende hergun kac tisort degisiom bilmiyorum.benim kiz mamayi bazen hic kusmuyor.mideye oturuyor demekki mama.anne sutunu aldiginda kusma seanslarimiz tam gaz:)kusmayi azalttigim belli seyler soyle
emzirme islemini ozellikle sutun bol oldugu sabah ve gece mumkun oldugunca kisalttim.kizima vermeye devam etsem o deli gibi emecek ama ben aliyorum memeden.ik mik ediyor ama kisa surede sesi cikmiyor.demekki doyuyor.
emzirirken kizimi yari oturur gibi tutuyorum.tamamen yatirmiyorum kucagima
emzirdikten sonra gazini cikariyorum ve dik pozisyonda en az 10dk tutuyorum.yatagina yatirirken mumkun oldugunca yavas hareket ediyorum.

Yok cnm ya süt yok die almıyo.alıyo çekiyo bir iki kere sonra süt gelmediğini anlayınca ağlıyo. Çok sıkıldım artık vermyrm. Diğeriyle idare edyrm okula gidince de mama vercm kesin böyle olursa. Çok direndim ama pes ettim artık
bu bebekler çok akıllı ya suua götürür suauz getirir adamı. sıkma canını güzelim tek göğüs de yeter. o ne kadar emerse o kadar gelir sen üzülme

Kızlar d vitamini carlsonu hergün aynı saattemi veriyorsunuz? Benim hep değişiyo uyku durumuna göre sizin nasıl?
canım daha önce de sorulmuştu saati önemli değil. her gün bir damla ver yeter. bir gün öğlen dışarı çıktı güneş gördü diye vermedim bir gün de yanlışlıkla iki damla oldu ertesi gün vermedim. fazlası olmasın diye dikkat ediyorum fazlasını karaciğer depo ediyormuş.

Kızlar burada bahsettim annem ameliyat oldu diye kendisini görmeye gittik 10 dakikalık mesafe 21.30 da kalktik uyur gecikmeyelim diye arabada uyudu evde uyandı 01.30 a kadar uyumadı ne yapmak lazım uyutana kadar neler yapmadık cikilmayacak mi dışarı cikilinca böyle mi olacak :kızgın::oha:
geçmiş olsun canım hayır tam tersi daha çok dışarı çıkman gerekiyor. benim kızım da öyle kapının önüne gelince ağlıyor çıkmıyordum. şimdi çıkıyorum susuyor. arabada da bazen çok iyi bazen çok huzursuz ama alışması lazım. bayramda ankaraya gidicez biz de. bir şekilde alışacak biraz ağlar biraz huzursuz olur ama kendi iyiliği için alışır. sadece uyku saatlerine dikkat etmen lazım.gerçi dikkat etmişsiniz ama bazen aksilikler olabiliyor.

Günydın kızlar...
Ben grip oldum ve ne yazık ki kızıma geçti burnu akıyor zor nefes alıyor eşimin doktor arkadaşı serum fizyolojikle temizleyin demiş sadece onu yapıyorum başka öneriniz var mı? Şimdi doktora gitsem hemen soğuk algınlığı ilacını verip yollıcak gibi hissediyorum ama gitsem mi?

Günydın kızlar...
Ben grip oldum ve ne yazık ki kızıma geçti burnu akıyor zor nefes alıyor eşimin doktor arkadaşı serum fizyolojikle temizleyin demiş sadece onu yapıyorum başka öneriniz var mı? Şimdi doktora gitsem hemen soğuk algınlığı ilacını verip yollıcak gibi hissediyorum ama gitsem mi?
geçmiş olsun ikinize de canım. kızının burnunu açık tutman lazım çünkü ağızdan nefes alamıyorlar. emzirmeyi de kesme sakın ki sendeki savaşçı hücreler ona da geçsin gribiyle savaşsın. bir de dikkat et kızının ateşine bak sık sık. doktora da git derim 2 aylık bebeğe grip ilacı vermez ama dikkat edeceğin şeyleri söyler belki.

Üzülme kuzum, demesi dile kolay ama bebeğini sütünü düşün. Ben bu sabah mıtlu uyandım bebeğimle. Öğleden sonra annemle bağırarak tartıştım ve o saatten beri bebeğim gözü açıklen de uyurken de dudağını büküp ağlıyor. Hiç öyle bir şey yapmıyordu. Hissediyorlar gerçekten. Dik durmak zorundayız onlar için..
Oyle tabi o olmasa cekip giderim hic dusunmeden ama..

ben kusmaya pek care bulamadim.mutlaka kusuyor alistik artik boyunda bezle yakalikla gezmeye.bende hergun kac tisort degisiom bilmiyorum.benim kiz mamayi bazen hic kusmuyor.mideye oturuyor demekki mama.anne sutunu aldiginda kusma seanslarimiz tam gaz:)kusmayi azalttigim belli seyler soyle
emzirme islemini ozellikle sutun bol oldugu sabah ve gece mumkun oldugunca kisalttim.kizima vermeye devam etsem o deli gibi emecek ama ben aliyorum memeden.ik mik ediyor ama kisa surede sesi cikmiyor.demekki doyuyor.
emzirirken kizimi yari oturur gibi tutuyorum.tamamen yatirmiyorum kucagima
emzirdikten sonra gazini cikariyorum ve dik pozisyonda en az 10dk tutuyorum.yatagina yatirirken mumkun oldugunca yavas hareket ediyorum.

Canim soylediklerine ben de dikkat ediyorum ama dik pozisyonda da kusuyo ayni sekilde. Gece 2 kez cok az sut verdim ve gogsumde dik tutatrak uyuttum 1 saat oyle uyuduk sabah kusarak kalkti yine de

Günydın kızlar...
Canım sık sık emzir geçer inşallah

Sabah annem kızı severken,kuzum Büyüyüp çocuk Dr U olucak inşallah,kendi Dr unun yanına gidip bak bende sizin gibi dr oldum benim gibi erken Doğan bebeklere yardım ediyorum diycek dedi.sabahtan beri kimseye göstermeden ağlayıp duruyorum.sanırım bende ki bu durum geçici değil aryamın yoğun bakım günlerinden dolayı gözümde akmaya hazır bir damlayla yaşıycam.annelik de biraz böyle bişey olsa gerek.neyse bakalım:)günaydınlar:)

Sabah annem kızı severken,kuzum Büyüyüp çocuk Dr U olucak inşallah,kendi Dr unun yanına gidip bak bende sizin gibi dr oldum benim gibi erken Doğan bebeklere yardım ediyorum diycek dedi.sabahtan beri kimseye göstermeden ağlayıp duruyorum.sanırım bende ki bu durum geçici değil aryamın yoğun bakım günlerinden dolayı gözümde akmaya hazır bir damlayla yaşıycam.annelik de biraz böyle bişey olsa gerek.neyse bakalım:)günaydınlar:)
ah kuzuuum beni de ağlattın yaa. inşallah biz de atlatırız ameliyat günlerini. biz hiçbir zaman unutamayız ama önemli olan bebeklerimizde izi kalmaz inşallah

2 ay asimizi yapmaya gidiyoruz yalnızım çok tırsıyorum yaa diğerlerinde esim yanımdaydı ben girmiyordum odaya simdi duycam ağlama sesini:( inşallah yan etkileri de olmaz ateş mi sadece kızlar yan etkisi

biz her sabah 7de kalktığımız için saymıyorum ben. normalde 9:30 da uyurdu ama bugün esneyince yatırdım uyudu benim kız :) sizde durum ne?
6 bucukta kalkiyodu normalde ikinci emmeye ama bugun 7 bucukta kalkti:) emdi uyudu 8 ceyrege kadar sonra babasi aldi salona goturdu.az once getirdi.biraz oynasin yikicam.sonrada uyur sanirim :)

Back
X