• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aynen cnm yediklerime dikkat ediyorum bu yüzden lactamil aldım. Eksik kalmasın bişey diye.
İnek sütü buğday balık öncelikli alerjik ürünler canım bi dene tabi bizim kız çok ağladı alerjik sandık test 6. Ay test yaptrdik bişi çıkmadı bizimki ameliyat olmasi gerektigindenmis

İnek sütü buğday balık öncelikli alerjik ürünler canım bi dene tabi bizim kız çok ağladı alerjik sandık test 6. Ay test yaptrdik bişi çıkmadı bizimki ameliyat olmasi gerektigindenmis

Balık felaket gaz yapıyor bende.ben ne zaman balık yesem hem ben hemen bebis kötü oluyoruz.bu arada ben kızımın adını idil koydum;)

İyi çok şükür cnm, bizde yuvarlanıyoruz. Uyku sorunumuz yok şükür. Büyüdük valla. Bu vesileyle paylaşıyım bende bugün 2. Ayı teyzelerimiz bi maaşallah alırız bizde.
Masallah kuzu ya adam olmuş resmen ya tam erkek neler yaşadık bugünlere geldik şükürler olsun mucizelerimize

HAYIRlı sabahlar :KK70: ay çok güldüm çok tatlı bu çocuklar :)
ben de hanilelikte tiksindiğim türk kahvesine geri kavuştum çok da lezzetliymiş :)
hamilelikte yemeğe başladığım etten de geri soğudum.:bicak: çok da hoşuma gitmişti ama yiyemiyorum. eski vejeteryanımsı günlerime geri döndüm :KK72:
türk kahvesi dedim ama inşallah canın çekmez bekki orda bulamıyorsundur

ohh, afiyet olsun. burada türk kahvesi var ama türk değil :)) yunan kahvesi desem daha doğru olur :)

sağolsun eşim yapıyor istersem bana boool şekerli türk kahvesi.mehmet efendinin kahvesinden istiyoruz her buraya gelenden. şimdilik stoklarım tamam :))

Bu gunlerde iyi gunum gecmiyor. Regl oldum agrısı batsın 9ay ne güzeldi. Dün sabah yaptığım topuz saçımla duruyorum iki gun idare edebiliyor bi topuz:) Cocuklarin pipileriyle ilgilenmekten pipi gormek istemiyorum artik :KK70:

ahahahah, benim topuz da idare ediyor beni valla :))

ah kuzum ya, allah sabır versin pipilerden yana sana :)))

inşallah hemen iyileşsin :)

Günaydın canım çok teşekkür ederim 3 numara prima ya dönim diyorum siz ne kullanıyorsunuz

ben burada prima ve rossman ın kendi markası olan babydream diye birşey kullanıyorum. prima sızdırıyor benim bebelerimde. valla anlamadım :) beceremiyorum galiba bez bağlamayı ben :))

hep sağdan sızdırıyor ya da benim kızlar sağa doğru çiş yapıyorlar :))) büyük kızımda da prima böyleydi. eşim almış 3 numara, bitene kadar kullanacağım, bitince babydream e devam edeceğim. hemde daha hesaplı ve güzel bir bez :))

ben huggies i çok severek kullandım. biraz daha büyüdüklerinde de genelde molfix kullandım.

denizbatiekin denizbatiekin cnm sen neden bebelac ac kullanmiyorsun

kuzum burada yok maalesef ac almiron. ekin kabız değil ama ben taktım kafaya çocuğun kakasını :) acaba hipp ten mi oldu diye düşünmüştüm, o yüzden bebelac denedim ama alakası yokmuş :)) hatun canı istedi mi mis gibi yapıyor valla. hatta dolup taşıyor bezi :)) hipp e devam :)

bir ara 4 günde bir yapıyordu, şimdi iki günde bir :)) sağlık olsun:) yapıyor ya içim rahatladı şimdi, düşünmüyorum artık :))

Öğğğhhhh şaka mı? Burdaki kv ler beni şok üstüne şoka uğratıyo ya. Daha fazlası olmaz dedikçe oluyo dikkatli olun kızlar izin vermyin.
Valla ya hatta eşim yoktu yaparken eşime diyo ki kızı. Öldürüyoduk az daha tabi o da öyle olsun istemedi ama en azından beni de bi dinleseydi

biz de gece uyuturken beşiğinde bırakıyoruz, gerçi geceleri dışarı çıkınca da bize sorun olmuyor uyuyor arabasında yine başbaşa oluyoruz, çocuk yokken gittiğimiz heryere gidiyoruz ama akşamları evde tek tv izlemeyi bile özlemişim :) her ne kadar yatağında olsa da her an tetikte oluyorsun sesi mi geldi acaba diye :)
Aynen ya ilk 1 saat 10 kere kontrol ediyorumdur kesin :) ondan sonra daha derin uyuyo.bu seferde resimlerine bakip o gun yaptiklarini esime anlatiyorum.en ufak ayrintisina kadar :KK70:onsuz saniyem yok anlicagin:KK70:

Back
X