- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #6.521
Haklısın canım bir de bizde iki küçük çocuk vardı kaldığımız süre boyunca tetikte oturduk daha fazla kalamazdim yanibiz pazartesi geldik yarın dönüyoruz düşün halimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım bir de bizde iki küçük çocuk vardı kaldığımız süre boyunca tetikte oturduk daha fazla kalamazdim yanibiz pazartesi geldik yarın dönüyoruz düşün halimi![]()
Çıngırak ve ya böyle renklerine bişeyler alman lazım anca onlardan anlayınca şu anKızlar kızım 2 aylık olacak oyuncak ne almalıyım sizler neler aldınız
İnternetten mi aldın canım, resim atarmısın? Bende düşünüyorumBen oyun halısı aldım canım heryeri cingirak zaten bir de cingirakli bilelim ve corabi ndan aldım
E bebekten 90 liraya aldım canımİnternetten mi aldın canım, resim atarmısın? Bende düşünüyorum
Peki oyun halısı tavsiyeleri var mı kızlarCanım çıngırak ve oyun minderi al
dönenceli mi canım o da güzelmiş ama denizin baya gazı var tekmelemeli bişeyler olsun da gazına da iyi gelsin istiyorumBen dün aldım canım bayb toys oyun halısı müzikli e bebekten 90 lira bis beğendik bebeğim de inceliyor bakıyor şaşkın şaşkın
canım bondigo piyanolu fisher price piyanolu ikisi aynı bondigo daha uygun fiyatlı.Oyun halisi kullanan var mı bandıgo Fischer tindy Love hepsinin var kafam karıştı su piyanolu olanlar Nasıl
91 gunluk canim.Ama yarin tam 3 aylik olacak.malum son iki ay 31 le cikti :)Benim ki huysuz şeyler bi poz veremyrz malesefmaşallah fıstığıma. Doğdu doğacak derken kocaman olmuş.kaç günlük şu an
Ben playgro almayi dusunuyorum.ebebdgin sitesine girince ilk cikan hali.alirken halisinjn buyuk olmasina dikkat et canim.fisher price in piyanolu halisi bana cok kucuk geldicanım bondigo piyanolu fisher price piyanolu ikisi aynı bondigo daha uygun fiyatlı.
bide tiny love maymun adası var.ikisi arasında kararsızım maymun adası indirimde şuan alsam mı bilemiyorum![]()
Evet canım biraz küçük ama bana tekmelemeli bişey lazım mutlaka. Bu gaz başka türlü bitmez. dediğim tarz başka var mı biliyor musun? maymun adasının da ayakla oynanacak bişeyi yok galibaBen playgro almayi dusunuyorum.ebebdgin sitesine girince ilk cikan hali.alirken halisinjn buyuk olmasina dikkat et canim.fisher price in piyanolu halisi bana cok kucuk geldi
MaşaAllah canım daim olsun... Bu arada aynı mickey li şapkadan bizim de varSali gunu baya huzursuzdu canim.uyumakta zorlandi.bende cok uzuldum kucucuk bebege eziyetmi ediyorum diye.ama dun ve bugun cok iyi :) guzel gezdik.boylede bi animiz kaldi :)
Evet canim yok sanirim ya bende bakmistim ona.o ozellikte birsey alacaksan karar verdigin model en uygunu.piyanolu olup buyuk olani gormedim hic.gazinda hic azalma yok mu Denizin? Hala cok sanvili geciyomu?Evet canım biraz küçük ama bana tekmelemeli bişey lazım mutlaka. Bu gaz başka türlü bitmez. dediğim tarz başka var mı biliyor musun? maymun adasının da ayakla oynanacak bişeyi yok galiba
piyanolunun fisher price ın da var bondigonun da var ama fiyat farkından dolayı bondigo düşünüyorum.ikisinin boyutları aynı mı acaba?Evet canim yok sanirim ya bende bakmistim ona.o ozellikte birsey alacaksan karar verdigin model en uygunu.piyanolu olup buyuk olani gormedim hic.gazinda hic azalma yok mu Denizin? Hala cok sanvili geciyomu?
Hediye geldi bize :) buralar biraz serin oldugundan burda kullanmak kismet oldu :)MaşaAllah canım daim olsun... Bu arada aynı mickey li şapkadan bizim de var![]()
Yaa kiyamam.su gaz olayi her yonden etkiliyo bebisleri yapiyanolunun fisher price ın da var bondigonun da var ama fiyat farkından dolayı bondigo düşünüyorum.ikisinin boyutları aynı mı acaba?
malesef gaz derdimiz bitmedi canım hele de burda iyice coştu gazı. benim de midem hassastır farklı biyere gidince hemen ishal olurum gaz olur. denize de geçti malesef. 4. ayın sonunda azalmaya başlıyormuş 1,5 ay kaldı ha gayret![]()