• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Eklentiler

• 20160914_224408.webp
    20160914_224408.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 82
Oyun halisi kullanan var mı bandıgo Fischer tindy Love hepsinin var kafam karıştı su piyanolu olanlar Nasıl

Ben dün aldım canım bayb toys oyun halısı müzikli e bebekten 90 lira bis beğendik bebeğim de inceliyor bakıyor şaşkın şaşkın
dönenceli mi canım o da güzelmiş ama denizin baya gazı var tekmelemeli bişeyler olsun da gazına da iyi gelsin istiyorum

Oyun halisi kullanan var mı bandıgo Fischer tindy Love hepsinin var kafam karıştı su piyanolu olanlar Nasıl
canım bondigo piyanolu fisher price piyanolu ikisi aynı bondigo daha uygun fiyatlı.
bide tiny love maymun adası var.ikisi arasında kararsızım maymun adası indirimde şuan alsam mı bilemiyorum :(

Bondigo Orman Dostlarım Tekmele ve Oyna Piyanolu almaya karar verdim 117 tl. zaten emekleyene kadar kullanıyolarmış hem çok pahalı bişeye gerek yok hem de ayaklar çalışınca gazı iyi çıkartıyormuş. akşam eşim gelsin alalım dicem şurda kaldı 3-4 ay zaten alalım da oynasın çocuk.
M mun3mun

Son düzenleme:
canım bondigo piyanolu fisher price piyanolu ikisi aynı bondigo daha uygun fiyatlı.
bide tiny love maymun adası var.ikisi arasında kararsızım maymun adası indirimde şuan alsam mı bilemiyorum :KK43:
Ben playgro almayi dusunuyorum.ebebdgin sitesine girince ilk cikan hali.alirken halisinjn buyuk olmasina dikkat et canim.fisher price in piyanolu halisi bana cok kucuk geldi

Ben playgro almayi dusunuyorum.ebebdgin sitesine girince ilk cikan hali.alirken halisinjn buyuk olmasina dikkat et canim.fisher price in piyanolu halisi bana cok kucuk geldi
Evet canım biraz küçük ama bana tekmelemeli bişey lazım mutlaka. Bu gaz başka türlü bitmez. dediğim tarz başka var mı biliyor musun? maymun adasının da ayakla oynanacak bişeyi yok galiba

Sali gunu baya huzursuzdu canim.uyumakta zorlandi.bende cok uzuldum kucucuk bebege eziyetmi ediyorum diye.ama dun ve bugun cok iyi :) guzel gezdik.boylede bi animiz kaldi :)
MaşaAllah canım daim olsun... Bu arada aynı mickey li şapkadan bizim de var :oops:

Kizlar dun gece evime geldim tatil bitti. Ama bugun bebegim beni cok zorladi. Kucaga cok alisti tatilde. Her an kucagimda. Evim cok pislenmis. Ben cok yorgunum hava degisimi sanirim boğazlarım sisti. Oglumu nasil dogru bi sekilde alistiricam duzene sokucam bilmiyorum. Kucaga almayinca agliyo gornezden gelip alistirmam gerekiyo ama esim kiyamiyo gobeginde fitik var daha cok siser diye napicam ben :(

Evet canım biraz küçük ama bana tekmelemeli bişey lazım mutlaka. Bu gaz başka türlü bitmez. dediğim tarz başka var mı biliyor musun? maymun adasının da ayakla oynanacak bişeyi yok galiba
Evet canim yok sanirim ya bende bakmistim ona.o ozellikte birsey alacaksan karar verdigin model en uygunu.piyanolu olup buyuk olani gormedim hic.gazinda hic azalma yok mu Denizin? Hala cok sanvili geciyomu?

Evet canim yok sanirim ya bende bakmistim ona.o ozellikte birsey alacaksan karar verdigin model en uygunu.piyanolu olup buyuk olani gormedim hic.gazinda hic azalma yok mu Denizin? Hala cok sanvili geciyomu?
piyanolunun fisher price ın da var bondigonun da var ama fiyat farkından dolayı bondigo düşünüyorum.ikisinin boyutları aynı mı acaba?

malesef gaz derdimiz bitmedi canım hele de burda iyice coştu gazı. benim de midem hassastır farklı biyere gidince hemen ishal olurum gaz olur. denize de geçti malesef. 4. ayın sonunda azalmaya başlıyormuş 1,5 ay kaldı ha gayret :KK43:

piyanolunun fisher price ın da var bondigonun da var ama fiyat farkından dolayı bondigo düşünüyorum.ikisinin boyutları aynı mı acaba?

malesef gaz derdimiz bitmedi canım hele de burda iyice coştu gazı. benim de midem hassastır farklı biyere gidince hemen ishal olurum gaz olur. denize de geçti malesef. 4. ayın sonunda azalmaya başlıyormuş 1,5 ay kaldı ha gayret :KK43:
Yaa kiyamam.su gaz olayi her yonden etkiliyo bebisleri ya :( sen piyanolu al o zaman.netten baktimda ikisininde ayni gorunuyo boyutlari.bencede bondigo al ne gerek varki pahali olana.illaki kalite farki vardir ama bebisin anlicagi tarzda da degildir o farklar :)

Selam kızlar Nasılsıniz özledim sizi ne var ne yok? Ben taşındım bu ara o yüzden giremedim bi müddet

Back
X