Evet canlarım geldim şimdi açıklamalarıyla beraber liste yapmaya isteyen butun arkadaşlar uyabilir gereksiz şeyleri yazmayacağım buradaki liste bebeklerin 6 ayına kadar giyeceği şeylerdir daha sonraları bebişler büyüdükçe siz annesi olarak onun ihtiyaçlarını görecek v alacaksınız hadi başlayalım
15 adet çıtçıtlı body yarısı yeni doğan olmalı büyük hoş durmuyor bebeklerde. Siz bu sayıyı azaltabilirsiniz mesela takımların içinde de oluyor ona göre sayı azaltılabilir rengi size kalmış
1 takım tam teşekküllü hastane çıkışı yeterli oluyor. Önerim hastane çıkışlarının içinde bulunan üst ve alttan ayrı ayrı alınması alt üst şeklinde o kadar kullanılıyor ki inanın.
Pazen battaniye 3-4 tane ekstra alın yaz bebeği bunlar sık dışarı çıkılıyor kirlenmiş oluyor bunlar her yaşta da kullanılıyor o açıdan gereksiz değildir lcw tek tek satıyor bakabilirsiniz fenada sayılmaz
Tulumlar benim favorim idi. Mothercare kendinden eldivenli tulumlardan tercih edin ben eldivene karşıyım bebek ağzına alıyor geceleri alacağınız takımları kendinden eldivenli alırsanız süper olur bu eldivenli ustler tedi de bile var bakabilirsiniz pamuğu da fena sayılmaz zaten yazın doğacaklar. Mothercare de o tulumlar 3lu satılıyor her ayın 15inde indirim günleri genelde bakılabilir
Bez alışverişimizi önden yapabiliriz maddi zorluk olmaması açısından 3_5 kg 2 paket gitmişti ilk ay bize
Küvet gerekliler arasında bnm onerim katlanabilen kuvet milway olması gerek markası şuan bakamıyorum kaldırdığım için e bebek te var daha uygun almak içinde Eminönü havuzluhanın yolunu tutmalı ve kuvet filesi tabi bebeği dusurme korkusu olmuyor ben kendim yıkadm hep
Bebek arabası ne çok para bayılmalı ne az. Bana 1000 liradan fazlası açıkçası fazla geliyor bnm bütçeme uymaz mesela baby two go mclaren kanz bunlar bnm bildiğim iyi markalar
Ana kucağı gerçekten ana kucağı :) çok gerekli 100 tl en Uygunları yetiyor da ben 5 ay kullandım mutfağa gitsem getirdim balkona çıksam getirdim yanımda pratik oluyordu
Oda olayı butçe işi bana göre oda yapanda olur yapmayanda ama park yatak candır ya bence oda dahi yapsanız park yatak alın mutlaka bide bi sure anneyle bi odada kalması taraftarıyımdır emmeye çok kalkıyolar çünkü
Biberon ilk alınacaklar arasında bence sezaryen olma durumuna karşı sutun gelmemesi mümkündür sutun az olması da mümkün maalesef. Doymadığında anne olarak çok üzülüyor insan marka önerim var dr browns anne memesiyle uyumlu ucu var biz 2 tane kırdık maalesef yine alacağım
Devam ediyorum...