2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Evet canlarım geldim şimdi açıklamalarıyla beraber liste yapmaya isteyen butun arkadaşlar uyabilir gereksiz şeyleri yazmayacağım buradaki liste bebeklerin 6 ayına kadar giyeceği şeylerdir daha sonraları bebişler büyüdükçe siz annesi olarak onun ihtiyaçlarını görecek v alacaksınız hadi başlayalım

15 adet çıtçıtlı body yarısı yeni doğan olmalı büyük hoş durmuyor bebeklerde. Siz bu sayıyı azaltabilirsiniz mesela takımların içinde de oluyor ona göre sayı azaltılabilir rengi size kalmış

1 takım tam teşekküllü hastane çıkışı yeterli oluyor. Önerim hastane çıkışlarının içinde bulunan üst ve alttan ayrı ayrı alınması alt üst şeklinde o kadar kullanılıyor ki inanın.

Pazen battaniye 3-4 tane ekstra alın yaz bebeği bunlar sık dışarı çıkılıyor kirlenmiş oluyor bunlar her yaşta da kullanılıyor o açıdan gereksiz değildir lcw tek tek satıyor bakabilirsiniz fenada sayılmaz

Tulumlar benim favorim idi. Mothercare kendinden eldivenli tulumlardan tercih edin ben eldivene karşıyım bebek ağzına alıyor geceleri alacağınız takımları kendinden eldivenli alırsanız süper olur bu eldivenli ustler tedi de bile var bakabilirsiniz pamuğu da fena sayılmaz zaten yazın doğacaklar. Mothercare de o tulumlar 3lu satılıyor her ayın 15inde indirim günleri genelde bakılabilir

Bez alışverişimizi önden yapabiliriz maddi zorluk olmaması açısından 3_5 kg 2 paket gitmişti ilk ay bize

Küvet gerekliler arasında bnm onerim katlanabilen kuvet milway olması gerek markası şuan bakamıyorum kaldırdığım için e bebek te var daha uygun almak içinde Eminönü havuzluhanın yolunu tutmalı ve kuvet filesi tabi bebeği dusurme korkusu olmuyor ben kendim yıkadm hep

Bebek arabası ne çok para bayılmalı ne az. Bana 1000 liradan fazlası açıkçası fazla geliyor bnm bütçeme uymaz mesela baby two go mclaren kanz bunlar bnm bildiğim iyi markalar

Ana kucağı gerçekten ana kucağı :) çok gerekli 100 tl en Uygunları yetiyor da ben 5 ay kullandım mutfağa gitsem getirdim balkona çıksam getirdim yanımda pratik oluyordu

Oda olayı butçe işi bana göre oda yapanda olur yapmayanda ama park yatak candır ya bence oda dahi yapsanız park yatak alın mutlaka bide bi sure anneyle bi odada kalması taraftarıyımdır emmeye çok kalkıyolar çünkü

Biberon ilk alınacaklar arasında bence sezaryen olma durumuna karşı sutun gelmemesi mümkündür sutun az olması da mümkün maalesef. Doymadığında anne olarak çok üzülüyor insan marka önerim var dr browns anne memesiyle uyumlu ucu var biz 2 tane kırdık maalesef yine alacağım

Devam ediyorum...

Bebek nevresimi
Yatağın içine bence yumuşak bi döşek olmalı sırt bel sağlığı için yada tam ortopedi bi yatak olmalı
Sut pompası da gerekli hemen almamıştım ben siz doğum sonrası duruma göre alın sütünüz çok olursa sağabilir saklayabilirsiniz yada bebek meme tutmazsa sağıp kaşık yada biberonla verilebilir.sut olayı çok havada bş durum var dersiniz azalır çoğalırbelli olmuyor

BEBek sampuanı muslera öneriliyor ama ben dalinle buyudum çocuklarıda dalinle buyutucem kısmetse

Emzik bence kurtarıcı belki başlarda bebek tutmaz ama sonradan alışıyor bir tane alıp kenara koymalı kızlar sizin yararınıza olabilir marka çok önemli değil en ucuzu 7-8 lira en pahalısı 30 falan

Birde tartışma konusu olan konu su vermek bebeğe. Anne sutunun%80 i su falan diyorlar suya gerek yok diyorlar ama ben karşıyım su verilmeli bence onun için ufak yenidoğan suluğu iyi oluyor almayanlar kaşıkla verir artık

Bol bol ayaksız tayt,pijama alın canlarım çok gerekli oluyor bunları 3-6 ay ve 1 yaş gibi alın ufacık oluyolar şimdiki kıyafetler zaten

Çoraplar şu kutularda 3 tane olanlardan kullanamadık biz oğlumun ayakları uzun uzundu :) az daha büyük alınabilir ve alabildiğine alın bence gereksiz değildir

Bebek beşiği süsü almıştık ama inanın öyle gereksiz miş ki oğlumun hiç ilgisini çekmemişti çokta oahalı şeyler valla

En önemli bişey de ateş ölçer kulaktan olanı tercih edin braun iyi bu konuda saniyede ölçüyor 150 tl gibi fiyatı var

Kangru bence ilk 6 ay bebek arabasından iyi alabiliyorsanız kangru alın gezin tozun bezişinizle park avm daha rahat olur kuzenim momfortbaby aldı çok memnun

Devam edicem şekerlerim

Bebeğinizin odası olsun olmasın bir kirli sepeti alın annişler ona ait ben çok çevremde görüyorum çocuğun kıyafetleri kendilerininkiyle aynı bölümde makine de bile birlikte yıkıyorlar ne diyi nasıl kıyıyorlarsa dicek bişi yok oğlum buyuyor hala ayrı yıkarım asarım eminim bnm topiğimin anneleride böyle temiz davranıyor ve davranacak minnaklarına

Kundak hiç yapmadım arkadaşlar annem 3 aylık bebeğini kundak ta kaybetti belki elleri açık olsa memesine asılırdı annem emzirirken uyumuş aman ha bebeleri oturarak emzirmeli

Maddi durumu ve ev ortamı müsait olanlar emzirme sandalyesi alabilir bebekler çok huzurlu oluyorlarmış o şekilde ben almamıştım fiyatı 450 gibi bişeydi almamıştık ama içimde kalmadı değil

Emzirme onluğu de alın kızlar yazın doğacak bebekler eve kapanmayın 40 falanda beklemeyin ben hiç inanmam 40ına kdr çıkarılmaz falan derler ben 10 günlükken parka gittik rahatta emzirin gittiğiniz heryerde

Hep bebek diyoruz ama kendimizle alakalı da bişey olsun korse alın canlarım dopumdan sonra giyin karnınız hemen toplansın bunu 6. Aydan sonra kilo durumuna göre alabilirsiniz yada son ay da olabilir

Kızlaaar bizim topikten öğrendiğim bişeyi hemen bu topiğe satayım
Bebeğin popo temizliği için tavsiyeler genelde bebek temizleme pamuğu (makyaj silme pamuğu da olur) kullanarak ılık su ile silmek. Bizimkiler yaz bebikleri olacağı için diğer öneri de kaka sonrası yıkamak. Her seferinde yıkayan bile olmuş.
Bide dışarda kullanmak için unibaby yenidoğan ıslak mendili tavsiye edildi.

KÜVETİN İÇİ HANGİ MALZEMEDEN YAPILMIŞ CANIM... İLK DEFA GÖRDÜM... BU ARADA BU BİBERONLAR GWERÇEKTEN İŞE YARIYOR
bilir misin çocukluğumuzda leğenler vardı asla kırılmaz çatlamaz bir malı vardı eğersin eğrilmez bürkersin bükülmez işte o maldan içi katlanıyor çok basit yer kaplamıyor yeni kaldırdım ben artık duşa kabin de yıkanıyor oğlum bebeğe çıkarcam inşallah 50 tl idi 3 sene önce aldığımda çokta uçarı değildir şimdide bence tercih edilmeli mekanizması çok sağlam bide oğlum oyuncak gibi kullandı vş sure açtı kapadı bozulmadı bile

Kizlar elinize kolunuza sağlık listeler topik super olmus benim size sormak istedigim bisi var bu ana kucaklarindan bizde mecbur alicaz oto koltugu olarakta kullanilanlardan yalniz baktiklarim hep markalarda chicco kanz vs bana cok dik geldi resmen oturur pozisyon gibi bu yeni dogan icin sakincali degilmidir yeni dogan icin satiyorlar bide anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…