2016 temmuz bebişlerinin cicileri

kızlaar ben bu arabayı almak istiyorum :) geçenki hamileliğimde görmüştüm tabi kısmet olmadı almak hala vazgeçmedim çok hoşuma gitmişti görüş bebede vardı :) sizce nasıl

hattrick travel sistem diye geçiyo canım orda ki bayan anlattı epey şöyle elimizle de bi tarttk :) sağlam mı diye iyiydi kalitesi :)fiyatıda 650 di o zman şimdi 800 850 gibi bi rakam sanırım
fiyat da uygunmuş.iyiki açmışız topiği. bakalım acele etme. tavsiyeleri dinleyelim alırız vakti gelince

Evet canım o benim de dikkatimi çekti tam dik değil ama yarı oturur gibi duruyo bebek. 6ay oturtmayın bebeği diyolar diye hatırlıyorum. Tecrübeli annişler ne der ki?

Kizlar adanadan almjstim.casual cadillat marka. Fiyatida yanlis hatirlamiyorsam Ya 530 du yada 570 tl idi.3sene olacak alali

Ayyy kızlarrr super bi konu olmuş, ama daha bişy paylaşn yok galiba çunku hazırlıklar için erken sanıyorum ki.. Bn şahsen 5. Aya kadar dişimi sıkmayı duşunuyorum hazırlıklar konusunda. Siz ne duşunuyorsunuz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…