- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
canç bnde bu bilgiyi heran aklımda tutuyorum. Islak mendil kullanmayı asla duşunmuyorum. Birde bebeklerde kullanılan pudranın çok zararlı olduğunu okudum. Pudra hiç kullanmasak nasıl olur acaba, bebek pişik faln olur mu. Yada onun yerine kullanılabilecek bişy var mıKızlaaar bizim topikten öğrendiğim bişeyi hemen bu topiğe satayım
Bebeğin popo temizliği için tavsiyeler genelde bebek temizleme pamuğu (makyaj silme pamuğu da olur) kullanarak ılık su ile silmek. Bizimkiler yaz bebikleri olacağı için diğer öneri de kaka sonrası yıkamak. Her seferinde yıkayan bile olmuş.
Bide dışarda kullanmak için unibaby yenidoğan ıslak mendili tavsiye edildi.
Nerde ic giyim magazaniz canm adanadaaslında benim bi hurç dolusu hazırlıgım var ama doğum sonrası kendim için aldım onalrı bizim iç giyim mağazamız varda :) ordan :) emzirme sütyenleri çıtçıtlı süper bi korse var doğumdan sonra giymelik aynı zamanda göz alıcı bi şi :)emzirme atleti :)bebeğime ev ayakkabısı:) doğumda giyeceğim çamaşırlar :)
canım şakirpaşada büyük biyer açtık ama adanayı biliyorsan şakirpaşayı biliyosundur :) haftanın 2 günü kepenkler kapalı :) o yüzden kapatıyoruz :) zararına satış var bilginiz olsun reklamımı da yapayım bi şey lazımsa eğer kargo yaparız :)Nerde ic giyim magazaniz canm adanada
Valla ben hic anlamiyorum sadece senin paylastgnla benzer olunca bi yukleyim dedim artik siz tecrubeli annisler yardimci olcaksinz :) ♥ ay keske biri ciksa herseyi alsa ya benim kafam cok karisiyoYa bu tarz kucuk tekerli olanlar bana cok kullanisli gelmiyor.ve bu tekerler cukurlarda ve kaldirimlarda cok saglam hareket etmiyor.ben alirken kimse onermemisti.tabi yinede tercih meselesi
Vuhuuuu bana boyle patron cildirdi haberleriyle gelcanım şakirpaşada büyük biyer açtık ama adanayı biliyorsan şakirpaşayı biliyosundur :) haftanın 2 günü kepenkler kapalı :) o yüzden kapatıyoruz :) zararına satış var bilginiz olsun reklamımı da yapayım bi şey lazımsa eğer kargo yaparız :)
Benim paylastigimin tekerleri daha kalin ve buyuk cnm cok kullanisli.ve bu urunu cok gelistirdiler.benimki ilk cikan versiyonuydu.ayni urunun son cikan versiyonu daha saglam ve dahada kullanisliValla ben hic anlamiyorum sadece senin paylastgnla benzer olunca bi yukleyim dedim artik siz tecrubeli annisler yardimci olcaksinz :) ♥ ay keske biri ciksa herseyi alsa ya benim kafam cok karisiyo
Sakirpasada tam olarak nerde acaba.oralar aslinda pek tekin yerler degil ama yinede yolum duserse gelirimcanım şakirpaşada büyük biyer açtık ama adanayı biliyorsan şakirpaşayı biliyosundur :) haftanın 2 günü kepenkler kapalı :) o yüzden kapatıyoruz :) zararına satış var bilginiz olsun reklamımı da yapayım bi şey lazımsa eğer kargo yaparız :)
biliyorum canııım sıkıntı yooook :) aynen patron çıldırdı donları indirdik :)Vuhuuuu bana boyle patron cildirdi haberleriyle gelkapatmasanz iyiymis boyle seviniyo gibi oldum ama sen benim niyetimi icimi biliyosun kuzum ondan rahat konusuyrm
bu yağı nerde bulabiliriz canm. Bide pişikten once mi sonra mı kullanılmalı.. Yukarda bahsettiğim pudra konusunda ne duşunuyosun? Kullanmamak buyuk bi sorun muPisik konusunda tecrubeli bir anne olaraak en guzeli ve sagliklisi kantron yagi arkadaslar :)
Markasini not ettim hemen arastircam bunu. Tekerlegine cok dikkat ederim bundan sonraBenim paylastigimin tekerleri daha kalin ve buyuk cnm cok kullanisli.ve bu urunu cok gelistirdiler.benimki ilk cikan versiyonuydu.ayni urunun son cikan versiyonu daha saglam ve dahada kullanisli
canım şakirpaşa aynen pek tekin değil o yüzden behlül kaçar yapıyoruz şakirpaşalılara :) ama mağazamız kocamandı ve herşey vardı marka olarakta çeşit olarakta onur mahallesinde instagram sayfamız var isteyen takip edebilir ordan kargoyla yolluyoruz ürünleri gelincikicgiyimkozmetik diye gelecek olursan söylersin canım bende geçerim dükkana sana anlatırım nerede oldugunuda :)Sakirpasada tam olarak nerde acaba.oralar aslinda pek tekin yerler degil ama yinede yolum duserse gelirim
kız çocuğum manyak olcak bu kadın bi ağlıyo bi kahkaha atıyo nasıl bi değişik bu diyodur kesinbiliyorum canııım sıkıntı yooook :) aynen patron çıldırdı donları indirdik :)
Kantron yagini kendimizde yapabiliriz ama tabi kantron otu lazim.ama aktarlarda var canm.annenlerde bilirler. Pudra toz bir madde oldugu icin bebegin cigerlerine yapisiyor tozlari.ve zamanla sknti olabiliyor.kullanimi cok dikkat gerektiren birsey.bu yağı nerde bulabiliriz canm. Bide pişikten once mi sonra mı kullanılmalı.. Yukarda bahsettiğim pudra konusunda ne duşunuyosun? Kullanmamak buyuk bi sorun mu
oyy gel fıstııııık gel :) misafir ol bize ne güzel oluur :):) bizi onlar manyak ediyo canım :) :)kız çocuğum manyak olcak bu kadın bi ağlıyo bi kahkaha atıyo nasıl bi değişik bu diyodur kesinadanaya gelesim var suan hem seni goreym hem alisveris yapiim off ne guzel olurduu
ahh evet şimdi hatrladım. Adanalı bir komşum var o kullanıyordu bebeğine... Ee onun hazırını bulamaz mıyım bi yerden... Bide dediğim gibi o pudrayı hiç kullanmasak bebeğe kotu bi etkisi olur muKantron yagini kendimizde yapabiliriz ama tabi kantron otu lazim.ama aktarlarda var canm.annenlerde bilirler. Pudra toz bir madde oldugu icin bebegin cigerlerine yapisiyor tozlari.ve zamanla sknti olabiliyor.kullanimi cok dikkat gerektiren birsey.
Kantron kullanimi bebegin pisik oldugunda da kullanabilirsin.pisik belirtileri hissettigin zamanda kullanabilirsin.zaten kantron saf zeytin yagindan yapiliyor canm.o yuzden hicbir yan etkisi yok canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?