- 11 Mart 2015
- 654
- 334
- 103
- 36
Sat ne peki biliyir musinBen dr söylediği muhtemel dogum tarihi ni yazdım zaten transferi de yazınca aynı oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat ne peki biliyir musinBen dr söylediği muhtemel dogum tarihi ni yazdım zaten transferi de yazınca aynı oluyor
Canım ben sat a 10 ekim yaziom transferden İki hafta önce çünkü ben en son 7 temmuzda adet oldum lucrin ile baskilandi yumurta vardı ama adet olmadan başladı 10 ekimde iğnelerSat ne peki biliyir musin
Hayırlı olsun canımikitavsan kendi doktorumda gorduk.merkezim ankaradaydi ben samsundayim.burdaki doktorumla devam ediyoruz.karindan goruldu.3 kasimdi transfer 4+2 dedi doktorum
Dualarimiz seninle iyi haberler bekliyoruzMrb kizlar bende kese gormeye gidicem yarin heycandan olmezsem dua edin bana
Kizlar merhaba. Bende bugun son dondurulmusumu transfer ettim. Insallah sizlere katilmak nasip olur ve hep beraber 2016 tupbebek anneleri oluruz.
Masallah cabim seninki bayagi acelece bit cocuk olacak :)) benim de 1 kasom transfer ama doktirum 27 gin sonrasina 1 araliga hepsoni goruruz dedi bekliyirum ben deikitavsan kendi doktorumda gorduk.merkezim ankaradaydi ben samsundayim.burdaki doktorumla devam ediyoruz.karindan goruldu.3 kasimdi transfer 4+2 dedi doktorum
İnşallah canim test ne zaman hayırlısı olsunKizlar merhaba. Bende bugun son dondurulmusumu transfer ettim. Insallah sizlere katilmak nasip olur ve hep beraber 2016 tupbebek anneleri oluruz.
Gunaydun kızlar bugün 5+4 ama tek anlamadigim takvimde 6.hafta yazıyor yani 5 hafta bitmiş + kısmında yeni hafta daki günler mi oluyor anlamadım
Evet canim aynen oyleGunaydun kızlar bugün 5+4 ama tek anlamadigim takvimde 6.hafta yazıyor yani 5 hafta bitmiş + kısmında yeni hafta daki günler mi oluyor anlamadım
Anladım canim sen naptin gittinmiEvet canim aynen oyle
14. Gunde test yapmayi dusunuyorum. Daha 13 gunum var yani.İnşallah canim test ne zaman hayırlısı olsun
Allah sabirla bekleemk nasip etsin zor tabi buldugim icin soyluyirum insalah sonuc guzel olsun da beklemek zorda olsa sikinti degil14. Gunde test yapmayi dusunuyorum. Daha 13 gunum var yani.
Hayirlisi olsunnn canim14. Gunde test yapmayi dusunuyorum. Daha 13 gunum var yani.