2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Kizlar merhaba. Bende bugun son dondurulmusumu transfer ettim. Insallah sizlere katilmak nasip olur ve hep beraber 2016 tupbebek anneleri oluruz.

ikitavsan ikitavsan kendi doktorumda gorduk.merkezim ankaradaydi ben samsundayim.burdaki doktorumla devam ediyoruz.karindan goruldu.3 kasimdi transfer 4+2 dedi doktorum
Masallah cabim seninki bayagi acelece bit cocuk olacak :)) benim de 1 kasom transfer ama doktirum 27 gin sonrasina 1 araliga hepsoni goruruz dedi bekliyirum ben de

Gunaydun kızlar bugün 5+4 ama tek anlamadigim takvimde 6.hafta yazıyor yani 5 hafta bitmiş + kısmında yeni hafta daki günler mi oluyor anlamadım

Ya kizlar acayip akintim var ya progestan fitil aliyorum gunde 3 kez coraspin 36 saate bir ve elevit her gun. Ya ic camasirim sanki idrar olmus gubi islanuyir. Sanki kanam olmus gibi jissedip lavaboya yetisiyirum birde bakiyorum ki kokusuz renksiz ama sivi ve cok akinti olmus aizde var mi

kızlar merhabalar ben de yaklaşık 6 haftalık hamileyim ve ara ara gün içinde 3-4 kez gibi adet olacakmış gibi rahminde ağrı oluyor çok şiddetli değil ama yine de biraz rahatsız ediyor sonra geçiyor sizde de oluyor mu normal bi durum mu

Bende oluyor o agrılar adet olacak gibi karın agrım çok doktora sordum rahim genişliyor normal dedi

Back
X