- 11 Mart 2015
- 654
- 334
- 103
- 36
Saol cnm benimhic gorunmedi daja bakalim tek tur belkiikitavsan ve
keremsareee hayırlısı olsun bebisler bana da İki transfer edildi ama tek kese görüldü Rabbim sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol cnm benimhic gorunmedi daja bakalim tek tur belkiikitavsan ve
keremsareee hayırlısı olsun bebisler bana da İki transfer edildi ama tek kese görüldü Rabbim sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin insallah
Ayyyy oyle mi insallah benin de oyledir rabbim Hayirlisini versin o daha onemli :)))İnsallah seninde baya yüksek olabilir Allahin izniyle benim 13. Gün 1764 dü
Sağol canim teşekkür ederim hep beraber atlatcaz insallahMucize 22 seninde hayirli olsun canim
Çok güzel bi duygudur eminim darısı bizlerin başınamucize22 benimde tek kese, sağlıklı olsunda hayırlısıyla bugün yolk kesesini ve kalp atımını gördük çok şükür...
Hayirlisi olsun canim ne kadar oldu transfer ne zaman dimucize22 benimde tek kese, sağlıklı olsunda hayırlısıyla bugün yolk kesesini ve kalp atımını gördük çok şükür...
23 Ekim'de transfer olduHayirlisi olsun canim ne kadar oldu transfer ne zaman di
Çok güzel bir duygu görünce ağladım tutamadım kendimi Dansı sizlere inşallah
Çok güzel bir duygu görünce ağladım tutamadım kendimi Dansı sizlere inşallah
Benimde 26 ekim hep aynı dönemiz ne güzel sırayla güzel haberler verelim insallah23 Ekim'de transfer oldu
Masallah hayirli olsun darisi basimizaaa :))biz de bugün ikizlerimizin hem keselerini gördük hem kalp atışlarını duyduk tarifi imkansız bir duygu sarhoş gibiyim doktordan çıktığımdan beri Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım ben 9.gun ve 11.gun yaptırdım 9 da 72 11 de 200 cikmisti cuma günüydü ertesi cumartesi cagirdi gördük şükürler olsun